19
-
irkab1rka #19 Egyetértek. Ez eddig a legépkézlábabb(?) :) ötlet eddig. Ha a fater párszor elkap flashel meg késsel, odabaszod az m4-et, az egeret és inkább mész tanulni.
Vagy ha mondjuk te ally vagy, a fater meg tauren sámán, és a szerver meg PvP. A fater rádkempel, nyilván belátod, hogy ma már nem terem babér, ideje tanulni a holnapi biosz dogára. Ha neadj isten a fater mondjuk utána nem ül le tévézni, hanem átbeszélitek az anyagot, még az is lehet, hogy tényleg felkészülsz. Én nagy naivan ezt az utóbbit hangsúlyoznám. -
#18 Ez csak egy poén ilyen nincs én is bekattanok amikor már századszor elbénázok valamit de olyankor kikapcsolom és másnap az első próbálkozásra továbbjutok a játékban."persze volt már hogy a billentyűzet megsínylette de azt is egy ütéssel elrendeztem és nem örjöngtem" -
#17 Épp pár napja játszottam, és az anyám mindenképp le akart beszélni róla, mert épp olvasta újságban, milyen veszélyesek az erőszakos játékok. Hát persze hogy épp akkor pont a Super Mario Sunshinet nyomtam már egy ideje xD -
Alfa Of NS #16 Ezentúl ha az anyuka szeme fénye nem tanul, akkor az anyuci felmegy arra a szerverre, ahol a gyereke játszik és úgy alázza fragben, hogy a gyereknek elmegy a kedve a játéktól és inkább tanul -
#15 ha az anyukák többsége is így reagálna a cs-re meg a hasonlókra, akkor jópár gémer gyerek nem sírna habzó szájjal hogy: az anyu megint megtiltotta hogy gyilkolásszak!! -
BirRob #14 Bár ezt a két videót azért hozzá kell tenni:
http://youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA&mode=related&search=
http://youtube.com/watch?v=A1ICJ8xX3E0&mode=related&search= -
BirRob #13 Má nem azért de ha a németek mindent betiltanak, akkor szegény gyerek mivel fogja levezetni a felgyülemlő feszültséget?...Kezdjen el dohányozni, vagy legyen örjöngő állat, aki vesz egy pisztolyt és lelövi az osztálytársait, mert nem tudott otthon cs-ni? -
quentit #12 Ha én Németországban laknék egy ilyen döntés után azonnal el hagynám az országot...
Amúgy meg mi az, hogy ha a focit betiltanák meglincselnék őket. Játékosból is van elég sok nem? Nekik is kutya kötelességük lenne lincselni.
Amúgy meg Németország most Kínával akarja felvenni a versenyt? Mert nagyon úgy néz ki, mintha már diktatúra épülne. Kikölcsönzök egy játékot és megbüntetnek? Mi ez ha nem kínai mentalitás?! -
gforce9 #11 Nem szoktatásról van szó, csak arról hogy képben legyen. A lányok nem játszottak régebben háborúsdit, sem az anyukák, mégis tudták mi fán terem. Most viszont a szülők jórésze semmit nem tud arról, hogy igazából mi is köti le a csemetéje figyelmét, mert van köztük egy baziszéles technológiai szakadék. Ezt a szakadékot kéne valahogy áthidalni és ez a módszer szerintem egész értelmes ötlet a gyerek-szülő összehozására. -
assdf #10 Na jó de arányában mennyi nő szeret ilyen játékokkal játszani? Vagy focizni? Pedig vannak női focisták is. De azért mégsem jellemző hogy a nők többsége szeretné a focit...
Amelyik nő meg szeret lövöldőzni a gépen, azt meg nyilván nem kell szoktatni rá. -
fourgee #9 "Mondjuk nem azért de a srácok azért játszanak counter strikot mert jó és élvezetes. Ezt az anyuka soha nem fogja megérteni. Nem azért mert nem ért a számitógéphez, hanem azért mert nő."
Ez sztm hülyeség! A barátnőm is nő (bizonyíthatom ), sőt, olyan aki utálja az erőszakot, meg az erőszakos filmeket, mégis 16-18 éves korában rengeteget GTA-zott... Aztán később meg az NFS sorozat ragasztotta oda a gép elé. Pont tegnap előtt döbbentem le, mert nem is tudtam korábban, hogy régen Quake-ezet és Unreal Tournament-tel is sokat játszott... -
gforce9 #8 csak az első pár mondat a válasz... a többi az hsz :) -
gforce9 #7 Már miért nem érthetné meg az anyuka? Mert nő? Nah lol.. 3 éve tolom MOH:SH-t és ez idő alatt számtalan lány-nő játékossal találkoztam, akinek abszolúte nincs okuk szégyenkezni. Egyébként még mindíg értelmesebb megmutatni az anyukának-szülőknek, hogy milyen is a kuntersztrájk, mint betiltani. Mert a fő gond nem az, hogy erőszakosak a játékok... ez baromság, a filmek is azok meg sokminden, de főleg a híradó. Hanem az a probléma, hogy a szülők csak annyit látnak nagyrészt, hogy a gyerek ott gubbaszt a gép előtt. Azt kurvára nem tudja, hogy miért ül előtte.. megmondták a tévében .. az káros.. meg erőszakos. Egyébként a focimeccsek alatt - a foci 'hatására' - sokkal több erőszakos dolog történik, mint a játékoktól. Na akkor tiltsuk be a focit is? Ha erőszakos filmeket lát a gyerek - egy normális szülőt feltételezve - nem válik ámokfutó belőle. Sem akkor ha híradót lát... Ha erőszakos játékkal játszik akkor az káros és kész. Mindez azért mert a szülő néz filmet, néz híradót, de nem játszik. Nem hülye ötlet megmutatni a szülőknek, hogy mivel is játszik a csemetéjük, had legyenek képben, talán még beszélgetni is tudnak utána erről. Ugyanúgy ahogy válthatnak pár szót egy filmről vagy a híradóról. -
nbj #6 az jobb mer valósághűbb :D -
lee56 #5 Mert a német politikus sem teljesen hülyék, tudják ha a foci kitiltását kezdenék követelni, meglincselné őket pármillió német focirajongó :) -
#4 atyaisten... -
assdf #3 Mondjuk nem azért de a srácok azért játszanak counter strikot mert jó és élvezetes. Ezt az anyuka soha nem fogja megérteni. Nem azért mert nem ért a számitógéphez, hanem azért mert nő. Épp úgy ahogy a focit sem érti meg a nők többsége.
Azonban az is fura, hogy évente 1-2 idióta van csak a világon aki agyonlővi magát/valakit mert állitólag felhúzta vmi számitógépes játék. Ezért a játékot be kell tiltani szerintük. Ellenben szinte minden héten hallom a hiradóban hogy valahol a világban a focihulligánok szétverték a stadiont/pályaudvart/egymást/rendőrőket/járókelőket és legalább egy nagyságrendell nagyobb a száma azoknak akik ez miatt hallnak meg.
Mégis, a focit sosem hallom hogy be szeretnék tiltani...
Vajon miért? -
menpe #2 "Ezenkívül betiltanának más (nem számítógépes) játékokat is, köztük például a Gotchát, a Laserdrome-ot és a Paintballt, ugyanis a bajor vezetők szerint ezek ugyanúgy erőszakosak és ezáltal károsak a gyerekekre nézve."
Akkor az airsoft marad :D
-
szombi #1 Ácsi!!! Németországban nem tiltották be az erőszakos játékokat???????