Megvan az egyik emberré tevő gén
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
és sztem
Õk voltak az ábrákkal 'beszélõk'
Ilyenkor lehet igazán látni, mennyire is kicsi a különbség köztünk, mennyire közeli rokonok is vagyunk. Nekem végigborsódzott a hátam sokszor, pl mikor Koko elmesélte, h ölték meg az anyját orvadászok (sok-sok évvel késõbb), vagy mikor megértette, h meghalt a kiscicája. És ilyenkor látszik igazán, mennyire szánalmas az evolúciót tagadók kapálózása.
Nem tudom ezt még elolvassa-e valaki. :/
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ott a #23-as hozzászóló, pont egyel a te hozzászólásod elõtt.
Hát a majmok <#idiota>#idiota>
Intelligencia nem = a tudással,nagyrészt velünk született adottságoktól függ.Diplomához meg nem kell intelligencia csak jó memória,mondjuk nem árt.<#nezze>#nezze>
Egyébként talán génmódosításokkal az agy több területe is felturbózható pl a kreativitásért felelõs rész,de ez még nagyon a jövõ.
Felesleges turbózni? Miért ne lehetne jobb a génturbózott ember? Csak azért ne legyen más jobb, mert mi gyengébbek lennénk hozzá képest? Ez nem egyik naprol a másikra fog megtörténni. mondjuk én örülnék annak, ha az 1000 oldalas tananyagot nem 3 hónap alatt kellene megtanulni, hanem 2 hét alatt, az persze más kérdés ,hogy a követelmények hogy alakulnak ezzel összefüggöen. Utcátsöpörni meg robotok fognak, nekünk nem is kell dolgozni nemsoká, akkor mondhatjuk megálj, itt a kánaán (asszem pontosan idéztem az egyik verset).
Hú, és a nõknél? Bele se merek gondolni!<#nyes>#nyes>
vagy mint ahogy L3zl13 irta, nem lenne rossz kideriteni, hogy a mi intelligenciaszintünket lehetne-e növelni..
Nem ártana.. lehet rájönnénk végre ebben a genyó világban, hogy ne a környezetünket, embertársainkat, és egyuttal magunkat pusztitsuk.
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Érdekes lenne megtudni az állatok véleményét a legnagyobb állatról...
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Nézz csak ide.
Humán:
Mandrill:
Neki már egész rövid a farka. A hasonlóság nagyjából kiüti a szemet.
Vagy egy humán embrió:

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Azért ez is érdekes. A majmoknál jól kupánvágta az alfahím, aki okosabb volt nála. Az embernél meg a vezetõk próbálnak túljárni a nép eszén, lásd politikusok.
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Ez csak egy apró szelete a különbségekenek.
Arról hogy ez a Neuropsin miért felelûs, arról meg nem szól a cikk...
Nagyon kiváncsi lennék annak a tesztpéldánybak az értelmi képességeire amin elvégezték a kísérletet.
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Meg elkezd majd emberi jogokat követelni. És mi még a román vendégmunkásoktól féltünk... 😛
Na azért én nem látok olyan kurva nagy elõnyt, sõt némelyik ember mintha hátrányos helyzetû lenne rokonainkkal szemben.<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>