26
-
#26 most néztük meg haverral, szakadtunk a röhögéstől. Zsír film -
trogi #25 Láttam a filmet, teljesen egyetértek a cikkíróval! Egyszer megnézhető, s aztán szevasz. Már másodszor találkozom azzal az esettel, hogy a kritikussal egy véleményen voltam (a másik eset a pestiest kritikája az SOS szerelemről) .
Igaz, arra is emlékszem, mikor egy nagyon lehúzott film nekem tetszett, pedig ha hidegen csak a tényeket nézem, akkor az is szar volt (múmia 2) ! :-))) -
#24 Tudja vki mi annak a számnak a címe amelyik akkor szól a háttérben amikor Dudley úgy dönt, hogy megmenti az éttermet, és kitöri az ablakot...?
-
magyarszurke #23 én láttam soron kívüli vetítésen(haverral).Már akkor halálra röhögtük magunkat,amikor ofamentünk a pénztárhoz:Jó napot!,Kaptam egy 2 főre szóló jegyet s Faterok motoronra, és meg szeretném kérdezni,hogy hogy tudnám felhasználni.Menjek oda a jegyszedőhöz simán,bagy mi?Pénztáros néni:Hát idadod nekem,én meg megmondom,hogy hova ülsz.
Így leírva nem nagy poén,de akkor iszonyat jó volt.
Szóval a film oltári volt,egyszer sem röhögtem magam hülyére,nem is az volt a célja.
A cikkírónak meg minek kell adni olyan műfajt,amit nem szeret? -
winnie #22 annak tűnik. idézet a "cikkből": "a film teljesen ártalmatlan móka és jó pár rajongót szerezhet, mindössze az akadozó tempóra kell felkészülni, hiszen időről-időre mindig akad olyan jelenet, ami mosolyra késztet minket. -
#21 ez most télleg ilyen? Mer mán sok filmre monták, ugye.. -
#20 Jókis film! A tetkós poén mekkora mááár! :) -
Wittgen #19 Nekem bejött, kellemes kikapcsolódás egy unalmas délutánra vagy egy szokásos munkanap utáni estére, főleg ha az ember nevetni is szeretne kicsit. -
knightbali #18 Még az se biztos, lehet hogy eredeti fogra gondolt :) -
snorbi #17 Szerintem szuper volt, bátran ajánlom.
Néha egész jó poénok vannak benne, de ne várj csodát a történettől ;) -
wolruf #16 Szerintem egy picit kell csak visszaolvasnod...
-
Axel007 #15 Látta már valaki ezt a filmet? -
Cat #14 hollywood... szerinted azokból mennyi igazi? :) -
n0k0m #13 Viszont a cikk iroja nem hiszem hogy szamolgatta. Pl. Egyenenkent tobb foguk van mint 22. :P -
#12 ez már magas matekfeladványnak bizonyult :) -
cateran #11 ööö 2 db 50 éves és 2 db 51 éves tag? az 202....ki mondta hogy ugyanolyan idősek? -
Loverman #10 a cikkhez hozzátartozik (de ez inkább csak poén számba megy), hogy ha feltételezzük hogy a 4 csávóra ugyanolyan kor és fog mennyiség vonatkozik, akkor a cím értelmetlen. Se a 202 se a 22 nem osztható 4-gyel. Jó persze lehet valaki X és fél éves, de akkor is, legalább ez passzolt volna... -
rendiboy #9 Sziasztok! Bármit is írt a kedves cikk író, ezsméletlen jó vígjáték, mikor megláttam a moziba ülve az előzetesét már ott nagyonakt röhögtem. Aztán rá egy hétre beültem megnézni, és nem csalódtam. Az első két percben már mindenki dőlt a nevetéstől :) Az is tetszett, hogy tényleg nem erőltetett poénok voltak benne mint sok ilyen hangyák a gagyában és ennek különböző címen de egy kaptafára készülő filmekben. Különösen tetszett az is, hogy a film legvégén, mikor már azt hittem volna, hogy vége még akkor is voltak benne jó poénok. Sajna a Mr. Bean legújabb filmjén nem sikerült 10ed annyit sem nevetnem, de ezt mindenkinek ajánlom aki nagyokat akar nevetni! -
sonic1xx #8 nagyon jó film, én ajánlom mindenkinek! a kakahumor meg a motorról leesős rész nem az egészre jellemző, vannak poénok amik messze túlnőnek ezen. Én nagyon sokat nevettem rajta, megéri megnézni! -
Nyiri #7 En is lattam. Szakadtam vegig. Nagyon jo film. -
timantes #6 talán egyszer megnézem.... -
#5 Ezen a filmen nem fog az ember visítva, röhögve a moziszékalá fordúlni. De szerencsére szórakoztató. Végre egy normális vigjáték. (normális = nem a testnedvekről szól, és nem valamit erőltetetten próbál parodizálni) -
#4 Én is előbb láttam a filmet, és mindenkinek csak ajánlani tudom!!!! A kritikát nyugodtan hagyjátok figyelmen kívül, nem fogtok csalódni! Rég láttam már ilyen jó vígjátékot, a színészek pedig szerintem nagyon ott vannak!!
-
Gauge #3 Telejesen egyetértek. Fikázáson kívűl arra már nem jutott ideje a cikkírónak, hogy elmondja mi is az, ami hiányzik a filmből. Remélem a következő cikke jobb lesz.
A filmet mindenkinek ajánlom. Mi kellemes eltöltöttük vele az időt, és bizony sokat nevettünk rajta, abszolút nem voltak erőltettek a poénok! -
wolruf #2 Most a kritikát is elolvastam. Szerintem nem kéne egy vígjátékot egy olyan embernek kritizálnia, aki ezek szerint nem szereti a vígjátékokat.
"és a (szó szerint) kakahumoron röhögheti ki magát a nagyérdemű" ez egy ici-pici része a filmnek, ettől most az egész ez lett?!
"Ha nem működik a szofisztikáltabb humor, akkor máshoz kell folyamodni" most már kíváncsi lennék, számára milyen egy szofisztikáltan humoros film... Megírhatná, mert akkor érteném miért is nem tetszik neki...
-
wolruf #1 Tegnap láttam a filmet. Eszeveszettül jó. Nem olvastam semmit előtte róla, abszolút elvárások nélkül ültem be rá. Megérte! Mindenkinek csak ajánlom! Nem is tudom mikor volt utoljára olyan film moziban, ahol valóban az egész terem sírva röhögött volna. Iszonyatosan jó!!!