30
-
#30 Glaze3D-t kihagytad? :)) (ha jól emléxem a névre)
Az majd a Duke Nukem Foreverrel egyidőben jön, és mindent ver! :)
(bár lehet, hogy azért hagytad ki, mert, amiket te írtál azok létező kártyákat csináltak) -
#29 Nem pont erre gondoltam! Inkabb arra mint amilyen helyzetben kerult a 3Dfx vagy az S3, Number9, Matrox(3D chipek), Rendition stb... mindegyiknel emlexem valami "hattyudalra". -
#28 elég jol sikerült a kártya, meglátjuk árban is tud e versenyezni majd a 8800gts-ekkel ...
"Szefmester
ma 12:55 | privát | válasz erre | #11
ahogy olvastam máshol jelenleg még a 8800as megveri bizonyos helyzetekben, de asszem a 3D Markban nem.. azt mondták driveres gyengeség.. meglátjuk..
Mióta az AMD megvette az ATI-t azóta csak süllyed a szerencsétlen.. kár volt eladni.. "
Tod, az ATI-nál nem az AMD-s összeolvadáskor kezdődtek a problémák ... illetve, dehogy tod :)
Ettől függetlenül, ma a csucskártyák közt a geforce a király, de középen az ati most jobbakat árul - ha nem is directx10 kompatibilisek :) -
vax #27 -
#26 Kicsit túlhúzta a csavart, megesik az ilyen -
#25 Mert valaki ERŐS volt! -
LADA Kalina #24 mért van meghajolva a felső fémpöcök, aminél be kell csavarozni a házba? -
#23 Nézzétek meg cellcom-ot 92.000FT asus és 88600ft a Sapphire kb ugyanilyen árba vannak a 640MB-os GTS-ek is! -
Akuma #22 Fórum/Beállítások/ -
Akuma #21 Na én meg 20 vagyok, de hobbyból gyakran utánanézek a technika fejlődésének :) -
Akuma #20 Ez csak különlegesen ritka és kis darabszámban gyártott elemeknél igaz, de ez nem vonatkozik erre a kártyára. Ez tömegtermék lesz, a cél, hogy minnél többet eladjanak belőle, mert így lesz a legnagyobb a profit rajta. 150ezerbe tuti nem fog kerülni. Maximum 90ezer lesz az itthoni ára, de csak addíg amíg csak 1-2 boltban lesz készleten. Nem kell majd sokat várni, hogy a 8800GTS 320MB árát bevegye, vagy akár meg is verje. A 8800GTX-nek is azért annyi az ára, mert nincs belőle olyan sok és van azért jónéhány gazdag aki nem sajnálja érte a lét. -
bandypappa #19 Ja és segiccsetek mán, hol köll a kommentek alatt lévö kis idézeteket beirni. Kösz -
bandypappa #18 Na én azért már igy öregen (19), hálistennek kezdek kimenni a gémekböl és befelemenni az egyetemi kocsmákba. Azé néha-néha nem vetek meg egy kis monsztairtást, azé nem folyok bele nagyon az ilyen spéci számtek dolgokba, a lényeg hogy menjen a kaszálás, meg hogy guruljon a sör. -
Dodo55 #17 400$ az ~80000Ft, de rá kell számolni a ~60%-os ennyiveldrágábbmindenmagyarországon adót, és akkor máris 150000.
Annyiért meg ott a 8800GTX, ami sokkal jobb. -
Akuma #16 A 9200-adat kiröhögi ez a kártya, meg én is :D :) -
bandypappa #15 Na mongyuk az a lényeg, hogy szépen lehessen kaszálni a monsztákat más nagyon nem haszálnja ki a karit. -
bandypappa #14 Jaja a moore törvény ezt azé én is vágom. -
bandypappa #13 köszönöm, mongyuk nekem ati 9200 128mb-s fostalicska van, de emegy rajata a dúm3, meg half-life2, mondom kéne venni egy újat, mer mán 3 éve vettem, akko se volt egy csúcs. -
Akuma #12 Nem igazán értem az érvedet, amikor a számítási teljesítmény évről-évre parabolikusan nő. Ha csalódtál akkor az azért van, mert túl nagyot álmodtál ;) Azért még mindig a Föld nevezetű bolygón élünk, még egy jóideig :)) -
Szefmester #11 ahogy olvastam máshol jelenleg még a 8800as megveri bizonyos helyzetekben, de asszem a 3D Markban nem.. azt mondták driveres gyengeség.. meglátjuk..
Mióta az AMD megvette az ATI-t azóta csak süllyed a szerencsétlen.. kár volt eladni.. -
#10 nem akarok unnepronto lenni, de ez a: "majd jon az uber <valaki|valami> es akkor itt az Itelet napja!" mindig csalodassal vegzodik... -
Akuma #9 "A kártya nagyon ott van" mondhatnám, várhatóan jó áron lesz kapható, és egészen kiváló teljesítményt nyújt, bár a tökéletestől szerintem még kicsit messze van :)
Tudja a DX10-et és minden technikai dolgot, ami a legújabb játékokhoz kell! Fölöslegesnek tartom ennél többet mondani róla! :) Ár/érték arányban lehetséges, hogy ez lesz a legjobb vétel a piacon. Ez az itthoni kereskedőkön is múlik persze.
Kb. ugyanazt a teljesítményt nyújtja játékokban, mint a 8800GTS, néhol gyorsabb, néhol lassabb, számolási teljesítménye viszont egészen kimagasló. A jelenlegi legjobb ár/érték arányú kártya a boltokban a 8800GTS 320MB változat, valószínüleg ezzel fog majd árcsatát vívni, ha már a boltok polcain lesz :) -
bandypappa #8 Na mongyuk én gyik vok ilyen szempontbol. Ez dx10-es videokártyák? Há ez az elemzés is kinajiul van fenn a cikkben, jó a kari vagy nem? mi a különbség a dx9 és a dx10 között, az árat leszámítva? -
Akuma #7 Közben elgondolkoztam ezeken a textúrákon, és hát persze! Ez még nem a csúcs kártya "zászlóshajó"! Majd abba pakolnak bele gondolom jóval több textúrázót, és akkor az ütni fog! :) -
Akuma #6
Még mindíg elegendő a 400wattos táp akárki akármit is mond... Persze az minőségi legyen. -
#5 Az árak igen, de 215 watt?! -
Akuma #4 Úgylátom a teszteken, hogy textúragenerálásban elvérzik, nem is csoda... csupán 16 textúrázó egységet pakoltak bele, érthetetlen számomra miért spóroltak ezen. -
Akuma #3 Ezek az árak egész elfogadhatóak így kezdésnek :) Hajrá! -
#1 eezzaazzz (Y)