30
  • Bith
    Glaze3D-t kihagytad? :)) (ha jól emléxem a névre)
    Az majd a Duke Nukem Foreverrel egyidőben jön, és mindent ver! :)

(bár lehet, hogy azért hagytad ki, mert, amiket te írtál azok létező kártyákat csináltak)
  • uniu
    Nem pont erre gondoltam! Inkabb arra mint amilyen helyzetben kerult a 3Dfx vagy az S3, Number9, Matrox(3D chipek), Rendition stb... mindegyiknel emlexem valami "hattyudalra".
  • arty
    elég jol sikerült a kártya, meglátjuk árban is tud e versenyezni majd a 8800gts-ekkel ...

"Szefmester
    ma 12:55 | privát | válasz erre | #11
    ahogy olvastam máshol jelenleg még a 8800as megveri bizonyos helyzetekben, de asszem a 3D Markban nem.. azt mondták driveres gyengeség.. meglátjuk..

Mióta az AMD megvette az ATI-t azóta csak süllyed a szerencsétlen.. kár volt eladni.. "

Tod, az ATI-nál nem az AMD-s összeolvadáskor kezdődtek a problémák ... illetve, dehogy tod :)

Ettől függetlenül, ma a csucskártyák közt a geforce a király, de középen az ati most jobbakat árul - ha nem is directx10 kompatibilisek :)
  • vax
  • item
    Kicsit túlhúzta a csavart, megesik az ilyen
  • asysoft
    Mert valaki ERŐS volt!
  • LADA Kalina
    mért van meghajolva a felső fémpöcök, aminél be kell csavarozni a házba?
  • grebber
    Nézzétek meg cellcom-ot 92.000FT asus és 88600ft a Sapphire kb ugyanilyen árba vannak a 640MB-os GTS-ek is!
  • Akuma
    Fórum/Beállítások/
  • Akuma
    Na én meg 20 vagyok, de hobbyból gyakran utánanézek a technika fejlődésének :)
  • Akuma
    Ez csak különlegesen ritka és kis darabszámban gyártott elemeknél igaz, de ez nem vonatkozik erre a kártyára. Ez tömegtermék lesz, a cél, hogy minnél többet eladjanak belőle, mert így lesz a legnagyobb a profit rajta. 150ezerbe tuti nem fog kerülni. Maximum 90ezer lesz az itthoni ára, de csak addíg amíg csak 1-2 boltban lesz készleten. Nem kell majd sokat várni, hogy a 8800GTS 320MB árát bevegye, vagy akár meg is verje. A 8800GTX-nek is azért annyi az ára, mert nincs belőle olyan sok és van azért jónéhány gazdag aki nem sajnálja érte a lét.
  • bandypappa
    Ja és segiccsetek mán, hol köll a kommentek alatt lévö kis idézeteket beirni. Kösz
  • bandypappa
    Na én azért már igy öregen (19), hálistennek kezdek kimenni a gémekböl és befelemenni az egyetemi kocsmákba. Azé néha-néha nem vetek meg egy kis monsztairtást, azé nem folyok bele nagyon az ilyen spéci számtek dolgokba, a lényeg hogy menjen a kaszálás, meg hogy guruljon a sör.
  • Dodo55
    400$ az ~80000Ft, de rá kell számolni a ~60%-os ennyiveldrágábbmindenmagyarországon adót, és akkor máris 150000.
    Annyiért meg ott a 8800GTX, ami sokkal jobb.
  • Akuma
    A 9200-adat kiröhögi ez a kártya, meg én is :D :)
  • bandypappa
    Na mongyuk az a lényeg, hogy szépen lehessen kaszálni a monsztákat más nagyon nem haszálnja ki a karit.
  • bandypappa
    Jaja a moore törvény ezt azé én is vágom.
  • bandypappa
    köszönöm, mongyuk nekem ati 9200 128mb-s fostalicska van, de emegy rajata a dúm3, meg half-life2, mondom kéne venni egy újat, mer mán 3 éve vettem, akko se volt egy csúcs.
  • Akuma
    Nem igazán értem az érvedet, amikor a számítási teljesítmény évről-évre parabolikusan nő. Ha csalódtál akkor az azért van, mert túl nagyot álmodtál ;) Azért még mindig a Föld nevezetű bolygón élünk, még egy jóideig :))
  • Szefmester
    ahogy olvastam máshol jelenleg még a 8800as megveri bizonyos helyzetekben, de asszem a 3D Markban nem.. azt mondták driveres gyengeség.. meglátjuk..

Mióta az AMD megvette az ATI-t azóta csak süllyed a szerencsétlen.. kár volt eladni..
  • uniu
    nem akarok unnepronto lenni, de ez a: "majd jon az uber <valaki|valami> es akkor itt az Itelet napja!" mindig csalodassal vegzodik...
  • Akuma
    "A kártya nagyon ott van" mondhatnám, várhatóan jó áron lesz kapható, és egészen kiváló teljesítményt nyújt, bár a tökéletestől szerintem még kicsit messze van :)
    Tudja a DX10-et és minden technikai dolgot, ami a legújabb játékokhoz kell! Fölöslegesnek tartom ennél többet mondani róla! :) Ár/érték arányban lehetséges, hogy ez lesz a legjobb vétel a piacon. Ez az itthoni kereskedőkön is múlik persze.

Kb. ugyanazt a teljesítményt nyújtja játékokban, mint a 8800GTS, néhol gyorsabb, néhol lassabb, számolási teljesítménye viszont egészen kimagasló. A jelenlegi legjobb ár/érték arányú kártya a boltokban a 8800GTS 320MB változat, valószínüleg ezzel fog majd árcsatát vívni, ha már a boltok polcain lesz :)
  • bandypappa
    Na mongyuk én gyik vok ilyen szempontbol. Ez dx10-es videokártyák? Há ez az elemzés is kinajiul van fenn a cikkben, jó a kari vagy nem? mi a különbség a dx9 és a dx10 között, az árat leszámítva?
  • Akuma
    Közben elgondolkoztam ezeken a textúrákon, és hát persze! Ez még nem a csúcs kártya "zászlóshajó"! Majd abba pakolnak bele gondolom jóval több textúrázót, és akkor az ütni fog! :)
  • Akuma

Még mindíg elegendő a 400wattos táp akárki akármit is mond... Persze az minőségi legyen.
  • Gerygrey
    Az árak igen, de 215 watt?!
  • Akuma
    Úgylátom a teszteken, hogy textúragenerálásban elvérzik, nem is csoda... csupán 16 textúrázó egységet pakoltak bele, érthetetlen számomra miért spóroltak ezen.
  • Akuma
    Ezek az árak egész elfogadhatóak így kezdésnek :) Hajrá!
  • bertino
    eezzaazzz (Y)