1863
Rossz PC Játékok Sorozat
-
#99 énis... -
gyuri12 #98 jah:) -
#97 Van új, beharangozó típusú videó, már várom a játék elemzését -
#96 nekem az az angol indiana jones nagyon nem jött be -
#95 Most néztem meg a linken...az kéész!
"10 frames?!?!? I didn't even have a second to dodge that!!!!!" -
#94 jah, keressetek rá mondjuk you tube-on Fat Mann Judgeth-re(vagy Urinating Tree), na azokon én borultam (mondjuk angoltudás előny of course, hogy a srác szövegét is megértse az ember^^). -
#93 vassz.. én nem tom mit sírtok be ezeken a röhögéstől. olyannyira szar, és vontatott, hogy iszonyú:c -
gyuri12 #92 hejj már megint ez a grafika buzulás... most majd jön a veszekedés:/ -
Nuki #91 a minőség nem egyenlő a grafikával. -
Dexantreal #90 :P, ez van, nekem a jobb minőségű játékok jönnek be. -
Nuki #89 ezek a mai fiatalok... :| -
Dexantreal #88
Ez tényleg kész, bár mondjuk én ilyen szar grafikájú játékokkal nem is játszom. -
garfield592 #87 hmm---- -
#86 csak kár hogy 9 db van -
#85 a mesterlövész viszi a prímet -
#84 E naon jóóóóóóóó! -
blackgamer #83 mé' nem a videoplayer.hu-ra tölti fel? írjatok a srácnak -
#82 az a poén FreddyD-nél, hogy a hangja tisztára olyan, mint a szomszédomban lakó drogos gyerek beszívott fejjel -
#81 zsír:)mesterlövész!nehogy megvegywem -
gyuri12 #80 hejj te vagy a dt fórumos ronihun ugye-e?:D ott is írtam neked,de nem nagyon láttam,hogy válaszoltál volna(ott senki néven rontom a levegőt)
amúgy sztem reklámozhatnád FreddyD-t! vagy ha már reklámoztad,bocs,nem láttam:) -
#79 :) Nyugi nemsokára lesz új... -
jefferson83 #78 Nincs új elemzés -
#77 fasza -
#76 eddig 1 részt láttam a mesterlövészeset és jó:P -
gyuri12 #75 jajj de meghalt a topig! -
Spaceghost #74 Nagyon durva... Ezeken csak visítani lehet. Tisztelet a srácnak, hogy képes bemutatni ezeket a "játékokat". -
#73 hát ez nagyon komoly :))))
van még ilyen videó?
azt is megnézném :DD -
Nuki #72 most van érettségi, pedig úgy végignézném mind
+fav!!4 -
Mirk #71 nagyon nagy:D -
#70 kocsmás részen behaltam:D -
#69 a flintstones az egyik legviccesebb :D -
#68 Nekem semmi problemam, a barbis es a sielos meg tetszett is, csak azert mert szvsz a flintstones-os eroltetett volt nem jottem ide azt hangoztatni hogy mennyire nincs humora a sracnak. Poennak jo, es ennyi. Az meg hogy 10+x eves jatekokat figuraz ki nem jelent semmit sem, szerintem mar akkor is a jo, vagy legalabb mukodeskepes jatekokat szerettek az emberek. -
#67 ez igen jó :D -
#66 Neked mi a problémád? Az én véleményem is egy vélemény, méghozzá normális hangnemben. Pfff -
gyuri12 #65 pedig nekem tetszett:) -
#64 ez a te velemenyed, masoknak meg tetszik, tehat mi is a problema? -
#63 Osztom a véleményed.
Van 1-2 nagyon jó elemzés pl. a #12-ben linkelt Indiana Jones játékteszt is ilyen. Ellenben ez a magyar srác utánoz -ami nem lenne baj, ha jól csinálná-, de sajna még csak jó jumora sincs hozzá.
Ahogy mondani szokás, ilyet bárki tud... onnantól kezd érdekes és szórakoztató lenni, ha jól tálalják. -
#62 POntosan, Ennyi erovel minden játékba bele lehet kötni, van amiben igaza van pl eza mesterlovészes cucc ,de a máriot pl mér nem szopatja? -
#61 POÉN!!
szal ha nem tetszik ne nézd,de vicc nek szánja,és mi nevetünk rajta:D -
#60 gratulálok, beleköt abba, hogy egy 16 éves játékban az emberek irreálisan nagyot ugranak és nem képes észrevenni egy átjárót. ennyi ideje embereknek komolyan