1863
Rossz PC Játékok Sorozat
-
#259 nem nem jó mert nincs link se meg ékezet se.... -
#258 Ami most van jó az :) -
#257 úgyis más az ízlésünk... :) -
#256 Jó lett a banner -
#255 minél kisebb, annál jobb :) -
ez lenne az....sztetek melyik? -
#253 Na csináltam egy másikat....mennyi lehet a max képméret tehát hány kb? -
#252 Van 2 uj video fenn, érdemes meglesni bár ezt nem freddy csinálta...és nicns hozzá komment se.. -
#251 jó így ahogy van sztem, csak ékezet kell a JÁTÉKOK szóba, és link a kép alá -
#250 nagyon jo, csak szerintem mindegyikböl kellene egy kis részlet, nemcsak a leggázabbakat kiemelni :DDD
Tiszteljük meg ennyivel ezeket a csodálatos játékokat :D -
#249 hm, késő :( -
#248 Na benn is van...csak a Weblap címe hiányzik :) olyan hülye vok hogy pont azt felejtem el...újat csinálok:D -
#247 3., és ha lehet é betűvel a játékok szóban :) -
#246 jah, 3. -
Szabi1991 #245 3. -
Nem nagyszámok...csak megpróbáltam.... -
#243 sztem jobb lenne egy link a kép alá -
#242 Oké..majd beleírom a cíímet... -
#241 elég ha csinálsz egy jó kis képet, nem kell most flash -
#240 Csinálok bannert csak nemtom hogy kell flasht belevinni...vagyis hog kell linket belerakni a képbe.... -
#239 Ja és hogy itt is irjam, keresö ott van alul, mindenki tudja használni :D -
Nuki #238 már kiturkáltam előzményekből azért köszi ^^ -
#237 Félig-meddig benne van :D
rosszpcjatekok.blog.hu -
Nuki #236 tegye már be valaki a téma alá az oldal címét mert csomószor keresegetni kell az előzményekben ha jön ki valami új...:D -
#235 most lesem -
#234 Jah :DDDDDD -
#233 jó lett :D
aqua ököl powa :DDD -
#232 lol, az a teleportálós:D XD -
#231 kijött a Heat - Episode 1 / II yeah :D -
#230 http://bigrace.uw.hu/
lol :D -
#229 Lol. :D -
#228 áá, most lelőtted a poént:O:D -
#227 a helikopter nem vérzik? -
#226 -
#225 mesterlövész - a legbizarrabb jelenet -
#224 megnéztem :) aqua fitness lol -
#223 egy ő kimaradt :) -
#222 hát kezdetnek nem rossz, bár kicsit tehetségesebb ^^angry video game nerd -
#221 "Szerintem maga a Sátán műve..." lol -
#220 "Őrmester! Az a hír járja, hogy maga nem ijed meg semmitől! Igaz ez? Sőt, azt is hallottuk, hogy idegen környezetben is azonnal feltalálja magát! A fegyverekhez is ért? Nocsak! Akkor van a maga számára egy feledhetetlen küldetésem! A feladat? Ó, hát pont magának való! Csak a pokol és az alvilág összes gonosz teremtményét kell megsemmisítenie a hazájától oly távoli bolygón… gondolja menni fog? Na, akkor gyerünk!"
és még kifogásolta freddyD, hogy nincs a játéknak története... könyvet kéne csinálni belőle és bestseller lenne