Rossz PC Játékok Sorozat
← ElőzőOldal 38 / 38
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ez kurva nagy 😄DDDDD
a mesterlövészes videón szakadtam..föleg mikor mondja..." és most kinyitottam az ármoryt...ahol hatalams fegyver arzenál lesz..nagy szart...itt is gumibot mindenütt..lebegõ gumibotok" 😄
a mesterlövészes videón szakadtam..föleg mikor mondja..." és most kinyitottam az ármoryt...ahol hatalams fegyver arzenál lesz..nagy szart...itt is gumibot mindenütt..lebegõ gumibotok" 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ehhez grat, sirógörcs kerülgetett ugy röhögtem😊
Áhh ez kegyetlen 😄D😄 Ezek a mesterlövészes videók...BESZARÁS 😄D😄D
jó, hogy szóltatok, én még idáig nem hallottam róla 😛
jó, hogy szóltatok, én még idáig nem hallottam róla 😛
áááh😄D Asszem rajongó lettem<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Ja, meg az is jó, mikor a Fred magasugró világrekordot ugrik<#idiota>#idiota>
Vagy mikor a síelõs játékban jönnek a mentõk😄😄
Vagy mikor a síelõs játékban jönnek a mentõk😄😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ez király, végighallgattam és már majdnem sírtam a röhögéstõl <#vigyor3>#vigyor3>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Hehh, tegnap találtam rá én is teljesen véletlenûl erre. Szerintem nagyon jó sorozat.<#eljen>#eljen>
Rendesen lehet élvezni, ahhogy FreddyD szidja a játékokat😄
Rendesen lehet élvezni, ahhogy FreddyD szidja a játékokat😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
FreddyD elkezdte poénból egyszer ezt csinálni.És látva hogy sokaknak nagyon teccik folytatta és még mindig folyamatosan csinálja.A lényeg az hogy olyan PC Játékoka mutat be amit nem érdemes megvenni...és õ ezt elmondja miért...én nagyon szeretem ezeket jókat szoktam nevetni...Itt elérhetõ És a Youtubon is...
...
← ElőzőOldal 38 / 38