Rossz PC Játékok Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És a Metalt? 😊 Valaki nem találta meg? 😛

Megtaláltam a Heat-et és a Heat 2-t. Az oldalon Cube és Cube 2 néven szerepelnek de ez senkit se zavarjon.
Az oldal.
Még mindig kéne egy link a Metalhoz! 😄 Köszi.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Barbie szupermodellnél írta freddyD, hogy valami olyan oldalról szedte ahol retrojátékokat lehet letölteni mert lejárt a licensz. Melyik ez az oldal?
Valaki tudna adni egy linket a Metal nevû játékhoz? Kipróbálnám... 😄 Ha valaki feltöltené valahova megköszönöm 😛

ráadásul milyen szép 😛

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

hinnye😄

AntiHero
Hinnye TÉK volt😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

amúgy sztem jójáték az a farenheit csak tudni kell vele játszani hát a srác szegény egy faszláma olyat mutat be amivel nem képes játszani, kijön a klotyóból márnemazért de a hullát el kéne rejteni kezet kéne mostni stb........ nem fogom fel h. hogy lehet v.ki ennyire hülye?!

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

fery02
Te biztos, ahogy ismerlek a TDU-s videók alapján 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

A legelsõ konzolom az egy mostanában vett Gameboy Advance. (megjegyzem itt is vannak nagyon röhögtetõs játékok, talán egy videót láttunk is😊
(nagyon pici koromban is volt egy, de az nem volt olyan tudatos dolog mint az utóbbi)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

AntiHero
Úristen ettõl még én is jobbat tudnék csinálni.

Meg pont ezt szúrta ki pffff.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Fókameister
arról a Fahrenheit rõl van szó

Nem néztem végig a minõsége miatt, de arról a Fahrenheit rõl van szó ami PC-n is megjelent, és egyszerre voltunk üldözõk és öldözöttek? Ha igen akkor nagyon kis pöcs ez a gyerek.

Én soha nem néztem meg egyetlen Nerd és Irate Gamer videót se. Engem õk nem érdekelnek. Engem csak az érdekel, hogy legyen minél több és minél jobb freddyD-s videó.
egyetértek.
Irate köcvsögnek meg abbakéne hagyni a videózást

Szerintem freddyD-nek az Irate Gamer ellenei háború helyett inkább a második Mortyr videón kellene dolgoznia.
Maxtreme
ps: a videót nem bírtam végignézni.. ez valami eszméletlen borzasztó szar fos.

Mondom, ez egy pisis még, és nem értem, miért próbálkozik konzolokkal meg számítógépekkel, mikor a legózás való még neki.

Maxtreme
PFFFFFFFFFFFF
jesszus.
A Fahrenheit az 1ik legkretívabb, és legjobb játék amivel eddig dolgom volt. Egyszerûen odaszegezett a gép elé.
Ekkora 1 idióta barmot.

Wreck86
jóvanna,hát szegény gyerek nem tud egy külföldi nyelvet sem,tehát ha angolul leírják neki,hogy pl keress meg egy embert,akkor lelõvi a túszókat,mert fun,na akkor biztos 2 napba telik...(ui:csak példa)

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

"2 nap mire egy pályát kijátszol" - sz*r gamer lehet a gyerek xD

Egyébként meg a Fahrenheit a kedvenc játékaim közé tartozik...
Hagyjad már szegényt hülyét. Szemmel látható, hogy az értelmi színvonala enyhén a béka segge alatt van. Azon is csodálkozom, hogy be tudja kapcsolni a gépet. A Fahrenheit a világ egyik legjobb játéka, csak nem egy ilyen pisisnek, mint ez a szerencsétlen, ehhez a játékhoz ugyanis egy kicsi agy is kell...Ami neki ugye nemigen van... Abszolút nulla a gyerek, és ráadásul még annyi önkritikája sincs, hogy egy ilyen gyenge videót nem teszek ki a netre. Ezzel röhejessé teszi magát...

tényleg az

háháháháháháháhá

(köcsög faszszopó pisis)

Apus
Atyaúristen pont a Fahrenheit mint szar játék? Mi jön ezután? Hogy a Dungeon Keeper, vagy a Deus Ex is szar? Ezt a köcsögöt édes istenem<#wilting>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Gerbill
Ezekben a koppintásokban az a legszarabb, hogy szinte mindig valami nagynevû, remek játékot szemelnek ki áldozatul. Ez a videó meg kifejezetten rossz, webcammal alig érthetõ motyogással felvett szerencsétlenkedés. Ráadásul semmit nem indokolt, csak szõrnyûlködött egyfolytában, csak azt nem nagyon lehet, tudni, hogy min.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Nem néztem végig de eléggé plágium.
sweech
Nagyjából ott a magyar, ingyenes, egyszerû Paint. Könnyebb azt használni mint PS-t.
SigS
Nagyjából fél millió Ft-ot adtál ki érte Te is ugye? <#hehe>
Bár ha legális akkor nincs mitõl félni <#miaz>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Nagyjából akkor én pont nem vagyok a második <#hehe>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

tobias88
nagyjából igen
SigS
Gondolom manapság minden 2. embernek van PS-ja ugye?

Ötletes, jó lett <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

igazából csak azért tettem hogy eltünjön a bug 😄D

kas123
ötlet 5ös, kivitelezés 1es :/

ötletes, de a Photoshop az luxus a készítõnek? Elég sok kép csak sima paint-es ami az oldalon fent van

Wreck86
ok

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

<#vigyor3>

kas123
vagy írjunk még pár hsz-t és akkkor átcsúszik 1 új oldalra, és nem fog elõjönni ez a cuccos 😊

zeli
Igazad van, mert a kép linkje látszólag törölve van, de a forrásban még mindig ott van..
Azt, hogy eltûnt úgy értettem, hogy az a kis négyzet, mikor egy kép linkje nem jó, az tûnt el..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

ott eddig sem jött be a kép
de amugy is az egész linket kéne kivenni onnan , vagy törölni azt a hsz-t

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

zeli
Hmm, nem értem, nálam mûködik, s a hsz-bõl is eltûnt a kép...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

NeverwinterKING
itt is...

\"You are fucking crazy people!\"

ráadásul 3szor egymás után

Nálam is megjelenik még mindig....

hát nálam még mindig felugrik

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

zeli
Félreírtam, 895, de tökmindegy, már kiszedték 😊