46
Hardtechno, Techno + elvétve Electro, Dance zenék
-
#46 csak úgy:
-
#45 Mostanság:
General product - Headstrong
General product - Incompatibility
Minimal vonal. -
#44 Ok. Thx -
#43 aha, nyugodtan. Aztán küld el hagy halgassuk meg:) -
#42 Oks.. Ja és 1 mixembe belerakhatnék pár számot?:) -
#41 Van :) Majd kiválogatunk párat és felrakom:) -
#40 Na nincs több zene ? :) -
mavado #39 hy!! Terence Fixmer & Douglas Mccarty-You Want It ! meg van valkinek schranz változatban? -
#38 Nincsmit. :) -
#37 ooo nagyon köszönöm :) régóta keresem :) -
#36 Megvan már egy ideje, mégsem ismertem fel. :)
KATT -
#35 és neked megvan ? nem dobnád fel valahova plz ? :) -
mavado #34 Ami a felix kröcher videoban van az Samim -heater- ja schranz változatban
,hogy ki dolgozta fel az rejtéj mert a kiadása is Unknow artis- ként jelent meg -
#33 Nem 1 papírtol Dj 1 Dj Hanem a tudása tesz Dj-vé :) -
#32 nem élem a Hardtecnot meg az elektronikus zenét DnB-t leszámítva! de ez a szám nagyon bejön : Felix Kröcher
esetleg vki nem vágja a számcímet? -
#31 így vam -
neuro #30 csak Magyarországon volt ilyen vizsgázós hülyeség, de persze ez is csak a pénzlenyúlásról szólt...
szerintem aki igazi DJ akart lenni már csak azért is bojokottálta az OSZK-s balfékek regulázási kísérleteit - én legalábbis az eddig 9 év alatt csak röhögtem azokon, akik elmentek "vizsgázni" -
#29 Sztem se muszály ahoz papír hogy vki elismert dj legyen. Ott van pl. Versus, 15 éves és sztem neki sincs papírja, és mégis eléggé elismert a Hard Technosok körében. most egy discoba nem hiszem hogy azzal fognak szenvedni hogy van e papírja vagy nincs.
azt már nem tudom hogy a "nagyobbaknak" mint pl. Richie Hawtin,Sven Vath, Rush... hogy ők hogy vannak ezzel, de sztem ha nekik van akkor ők se attól a laptól lettek nagy dj-k, ahoz bizonyítani is kell hogy vki elismert dj legyen és ahoz kevés egy vizsga... -
#28 ígymegyez. dj pityu, hááá denszídzséj, én vagyok a producer. jujuj, rakjunk fel keverőprogramot, és akkor majd mi leszünk a sztárok, ugyan, fingunk sincs az egészről, dehát manapság mindenkiből lehet dj is.
a dj vizsga meg mint olyan, eleve egy nagy kalap f*s. attól még, hogy van papírod, nem vagy különb senkinél.
ja hogy zenék. hm. mastering/mixdown teljes hiánya, témák nulla...
a see it még jó is lehetne, de disszonáns és torz hangok tömkelege, hamis dallamvezetés, és még sorolhatnám...
ja és a b*szdmegek igen tetszetősek, gratulálok hozzá. -
neuro #27 Nem a papír teszi a dj-t. -
neuro #26 Kétes babér... -
#25 Hát na :D DJ ojan megtisztelő:P
Amúgy addig még nem DJ, míg le nem rak egy vizsgát belőle. -
#24 Hát mért szted Rush mivel küldi?:) -
neuro #23 Csak egy kérdés: manapság ha van valakinek egy PC-je és egy Ableton-ja vagy Ejay-e, akkor az már DJ és/vagy producer? :) -
Phat Smoker #22 nincs ebben semmi különös, manapság úgy is dívik a producerek/remixerek körében a bootleg mánia! -
#21 nem kiakadva vagyok, csak hogy izé megtiltottad, hogy bárki felhasználja, holott Te is "loptad" - ha úgy vesszük :) -
#20 Ok na elírtam:D
azért a számba oda van írva hogy hardtechno. -
#19 Hááát inkább Hard Techno mint Techno mert azért van különbség:) -
#18 #11 Köszi
#12 Már válaszoltak
#14 Nem haragszok én rád, ez van ízlések és pofonok. Nem lehet olyat készíteni ami mindenkinek bejön. Igen feldolgozások, és nem kérte a szerzők bele egyezését, de nem tudom mért akadsz fent ezen? Nem akarjuk kiadni a zenéket csak a saját és a haverok szórakoztatására készíti őket.
|#15 ok, azért köszi hogy meghallgattad őket.
Akkor rakok be még 3db Techno és 1db Dance zenét.
Techno:
ELVIS VS SHOBI
Shiny toy Guns-You are one(Shobi hardtechno rmx)
SHOBI-FUCK YOU (BLADE III item)
DANCE:
SHOBI - SEE IT
SHOBI - SEE IT (Vocal Plus) -
#17 Nem is tudtam hogy technos vagy:) -
#16 téényleg gecc, háát simába annyira nem teccik. -
#15 sztem nagyon kaka.. -
#14 Nem akarok paraszt lenni, de ezek szörnyűek (szerintem).
A 3 számból 2 meg simán feldolgozás, amihez gondolom nem kérted az eredeti szerző / elődaó (vagy kiadó) engedélyét. Szal'... -
#13 sztem ő -
#12 Annak a számnak a sima változatának ki az előadója? -
#11 Szerintem egész jók! -
#10 #5:
Az első két szam sajna csak felvételről raktam fel nem ereditit:)
#6:
18
Ejay meg ez is az is:)
#7:
Huh hát nagyon sok mindenből vesz ihletett.
-
#9 nagyon technos az utcsó szám :P -
#8 aham, látom már Versus zenéje őt is megfogta:) Azt nem értem hogy a mix végén a Glamorous az ilyen levezető akar lenni vagy nem tom:) -
#7 Kedvencek, kik adnak neki ihletett:)?