32
FaceGen
-
Bindzso #32 Nekem van egy kis problémám,már a végén vagyok és azt irja working(dolgozik) de egy hibaüzenet jön ki:
Facegen Modeller 3.1 bulit jan 5 2005
.\minconjobs.cpp:420
Microsoft Windows XP Profssional Szervizcsomag 2(build 2600)
s3 graphics, VIA/s3g unichrome pro igp/mmx/sse, 1.2
HA valaki tud segitsen,előre is köszi!.) -
dav1d #31 hát ha mást csinálsz közben az zavarja lehet az a gond -
Dreaming #30 Helló
Nem tudjátok mitől lehet hogy beimportálom képet, majd elekezd dolgozni utána erroral leáll? -
#29 Omgomg van egy pár igen jól sikerült :O -
dav1d #28 -
gyuri12 #27 hejj de jó lenne így látni alfos fejét a polcomon... trófea:) -
kicsit alonsora hasonlít -
#25 uhh bocsi, nemtom miért kétszer rakta be :S -
#24 Timbaland :D
-
#23 egész jó ez a progi :D
amúgy csak az Oblivionba lehet importálni a fejeket?
mert pl a Pes/Fifa játékokba elég jól jönne ;) -
#22 10-15 perc -
#21 facegen fájlok sztárokról (nagyon durvák) -
#20 és meddig dolgozik egy képpel? -
#19 -
#18 xD
-
#17 Aham. Nekem pedig full verzió van, de csak 20 megás, szóval lehet h mégsem full ezekszerint mert ilyen customizer dologra nem emlékszem. Egy linkkel esetleg meg tudnál dobni hogy merre találni a tényleg full verziót? :) -
#16 Azért itt jöttek ki érdekes nevek:
Zajzon Hoffmann
Oguz Petheő
Kellman Bakos
stb..
:) -
#15 Ezzel együtt kész is a virtuális személyiség
Fake name generator
-
dav1d #14 ááááá ezt akartam del pls :D
-
dav1d #13 hehe xD
-
#12 oblivion is ezt használja, szal ez alapján lehet obliban is karaktert beállítani ha vkit érdekel :) (de van egy még egyszerűbb mód is, az egyszerűen beimportálja a játékba :)) -
#11 woow -
#10 full-ba van
vagyis több részből áll, van egy facegen customizer nevezetű dolog, abban van haj is:) -
#9 ez bizony jo kis progi, nem egyszer használtam már, az egyedüli bajom az volt vele hogy nincs benne haj -
dav1d #8 annyi a különbség hogy nem lehet menteni demoban... ha valakit érdekel mit tud a full az privizzen -
#7 a teljes progi 91 mega tömörítve, ebből a demobol valszeg sok midnen ki van hagyva -
#6 lol ez zseniális:)
tiszta fbi meg cia:D -
dav1d #5 bocsi azt elfelejtettem mondani hogy ((20MB))) és baromi egyszerű használni (fotó betoltéshez használd az utolsó menűt: (PHOTOFIT) -
dav1d #4 -
dav1d #3 -
dav1d #2 ez az egyik arc amit a progival csináltam jöhetnek a ti képeitek is ebbe a topikba!
http://www.facegen.com/modeller.htm -
dav1d #1 A FaceGen segítségével egyetlen szemből készült fénykéből valódinak tűnő 3Ds arcokat tervezhetünk, a kész művet aztán tovább szerkeszthetjük: öregíthetjük-fiatalíthatjuk modelljeinket beaállíthatunk sötét vagy teljesen világos bőrt is.A végső modellt az alábbi formátumokba menthetjük a a Teljes verzióval rendelkezünk: 3D Studio (3DS), Maya ASCII (ma), Lightwave 6.x LWO2 (LWO), Wavefront OBJ, Softimage dotXSI 3.0 (XSI), VRML 1 (wrl) or VRML 97 (wrl),
jó poén már csak viccből is kipróbálni :D
az Angol oldal: http://www.facegen.com/modeller.htm