22
Videokártya memória gond
-
#22 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1071953359 -
#21 remélem az enyém nem jár így !!!! -
BIZ0906 #20 Hát ha tűz forró talán a hűtésa szar és az már a gpu-t tönkre bszta szerintem úgy hog yha garis vidd vissza -
Reyes #19 Nekem is ugyanez olt a baja, mondjuk a kép nem csúszott össze, csak a a textúra részek kedztek el zölden villogni:S
Inno3D volt az is, aztán cserélve lett egy szintén Inno3D 7600GT-re:) -
#18 nekem is 9600PrÓ -
gyuri12 #17 minek írtad oda,hogy a wowból van a kép? úgyis rájöttünk volnaXD -
#16 fx5200-m ugyanilyen problémákat csinált, that means the end imho -
#15 nalam is :)
Sapphire Radeon X800XL -
#14 ez mondjuk azert van am mert a dvd iro lenyegesen kevesebb naftat vesz fel mint a kartyad :) -
#13 ha kicsit belenézel a galériámba sokkal érdekesebbeket láthatsz és a gond a hűtéssel volt a vga-é is már lassan forgott meg az alaplapi chipset venti se érte el a kellő fordulatot és kemény 3-ból ki lett cserélve mindkettő -
#12 Hát sajnos elromlott a kari memóriája. Ilyen tüneteket produkált szegény megboldogult 6800 Ultrám, (szinte érzelmileg kötődtem hozzá, azért mondom így fanyar humorral átitatva) és már nem tudták kicserélni, úgyhogy kaptam helyette egy 7600GT-t, de egy hónapig szarakodtak, úgyhogy készülj fel a hosszú procedúrára! -
#11 melege van a kártyának vagy kezdi megadni magát a ram. ez nem monitorhiba és nem is valószínű, hogy táp -
#10 nekem is azzal volt gond(bár nállam atikártyával). -
napalmdude #9 Ez oke, csak azt nem vagom hogy lehet hogy 13 honapja igy ebben a formaban ment, es 2 hete elkezdte csinalni a dolgot.. Na azert nem iszok elore a medve borere, mindenesetre koszi az otletet.
Azert az sem megnyugtato, hogy Inno3D-k tipushibaja volt valamikor a gyengus samsung ram, ami egy ido utan megadtak magukat. Aztan valtottak.
Hiaba.. olcso husnak.. de egyenlore ugy nez ki megjavult.
Koszi a tap otletet, tesztelgetem -
Borg #8 6600GT sokkal több áramot vesz fel, mint a DVD íród. -
napalmdude #7 Na, hat kiprobaltam megegyszer ezt a tap dolgot.. DVD irorol atdugtam a tapot, es egyenlore nem fagy.. Legalabbis 3Dmark vegigment.
Viszont a DVD iro meg megy rendesen a "rossz" tap vezetekkel.. Nem latok igazan osszefuggest; lehet hogy a grafkartyan levo tap csatlakozo erzekeny valamire? -
napalmdude #6 eee.. hat probaltam cserelgetni a tapot is, valamint BIOS-ban a AGP feszkot allitgatni kulonbozo ertekekre - hiaba. -
#5 nalam a tappal volt a gond ami a kartyara ment.
akkor csinald ilyet -
endiboy #4 bezony, ha más gépbe is ilyen, itt az ideje cserélni -
#3 Nem lehet, hogy a monitoroddal van a gond?
Amúgy ilyenkor érdemes kipróbálni haver gépébe, hogy tényleg a karival van-e baj. -
Richard90 #2 hát ez viszont cserélni kell... nekem is hasonló problémám volt
sztem is memória hiba lehet
Hát az innok sajna hamar kidőlnek (nekem is az van) -
napalmdude #1 Hello,
2 hete elkezdett rakoncatlankodni 6600 GT a gepemben. Olyan, mintha szepen memoria problema miatt eloszor csak "szemetel"-ne, aztan teljesen osszcsuszik a kep, vegul fagyas.
http://napalm.atw.hu/tmp/graf.jpg
Ime egy WoW screenshot az osszecsuszott keprol. (aki kitalalja a kep alapjan Karazhan melyik termeben tortent a screenshot, az kap 1 turo rudit..)
Valami otlet, hogy mi lehet a gyik?
ASUS K8N lap, BIOS frisdsitest is csinaltam, bar vegulis ez szerintem felesleges, mivel kb 1 eve igy ment a gepemben ez a kartya.
(Utolag vettem eszre, hogy BIOS-ban is csinalja karakteres kepernyon a "szemetelest", tehat biztosan nem driver, hanem HW problema.)
Amit eszrevettem, hogy a GPU homersekletevel nincs gond (42-45 C), viszont az alatta talalhato passziv hutes tuzforro (ujjal kb 1mp-ig erintheto..) Nem tudom hogy ez normalis-e, mivel a problema jelentkezese elott nem nyalogattam. ( 6600gt.jpg- a venti mellett jobb-alul levu fekete passziv hutesrol van szo).
Szoval ha van valakinek megoldasi otlete a problemara, azt szivesen vennem, mert egyebkent akkor -> kuka. Termeszetesen 1 honapja jart le a garancia a kartyarol :P