14
-
koliz #14 Lesz 1930x1080p változat is, volt szerencsém látni a pdp8080 et ami csak 1366x768
,megdöbbentő a képe nekem el hitetitek igaz blu ray röl demoztak vele 1080p vel
amit pld sok lcd meg sem tud jeleniteni /1080 progresszív/.Meg kell mondjam én pártatlan voltam eddig de ez kb akkora ugrás egy samsung,lg,panasonic tv khez képest mint a kerék feltalálása.Most fikázhatjátok de felesleges mert tényleg kiemelkedő. -
Kajika #13 Hát nem a világos részeket látjuk úgyis a képernyőn?
A feketét meg amúgy sem...
parasztvakítás már megint;)))
J/K
csak viccelek;)
de a fekete színmélységében a plazmák amúgy is jobbak voltak az lcd-knél, most még inkább rádobtak egy lapáttal? -
BiroAndras #12 Persze tudom, de a a srác úgy általában mondta, hogy elég az 1366x768-as felbontás, ami nem igaz az 1080p-re, ami szintén HD. -
#11 neked lehet, h elég.. LOL -
dez #10 16:9-es 720p-től már HD-ról beszélhetünk.
Szerintem is jobb az 1920x1080 ("Full HD"), de inkább csak 1m képátmérőtől. Ott már több méterről is teljesen jól látni a különbséget 720-768p-hez képest (már ha elég éles a forrás képe, sokszor nem az). -
BiroAndras #9 "Egyébként az én bajom az lcd-vel, hogy más szögből nézve más színű"
A jobbaknál alig, vagy egyáltalán nem romlik a minőség. -
BiroAndras #8 "1366x768 már bőven elég a mai technológiai szinten, még legalább 10 évig nem várható ennél jobb minőségű média..."
Kicsit lemaradtál. Már szépen terjed a HD felbontás. -
kisb92 #7 Igen, tényleg reméljük.
Egyébként az én bajom az lcd-vel, hogy más szögből nézve más színű: egyszer csinálni akartam egy lila honlapot: hát nem kék lett!? Persze az a '48-ért 19 colos' kategória volt. -
dez #6 Azért reméljük, 10 évnél hamarabb jön az OLED és a SED. -
JTBM #5 1366x768 már bőven elég a mai technológiai szinten, még legalább 10 évig nem várható ennél jobb minőségű média...
10 év múlva pedig úgyis esedékes lesz a TV cseréje, a plazma TV addigra már el fog öregedni, az LCD meg még hamarabb, annak 5 év is elég. -
#4 íeddig is sokkal jobb feketeje volt a plazmanak mint az LCD nek.... -
Yfel #3 Szerintem mar az LCD-kel sincs tul sok gond, a Plazma feketeje pedig nagyon kozel all a CRT-hez. Nem erre kellene koncentralniuk, hanem arra, hogy normalis aron piacra dobjanak egy 1080P plazma TV-t a mostani 1366x768 felbontasuak helyett.
Y -
Macci #2 Hmmm...Kiváncsi vagyok arra a fekete színre! Ha tényleg megoldották, annak nagyon örülnék, ugyanis az egyetlen problémám ezekkel a vékony tévékkel pont a fekete szín (vagyis annak hiánya) volt. De szerintem a katód színmélységet és dinamikát még így sem érik el. Meglássuk! :D -
#1 A felbontást is javíthatnák, már.. különben nem veszek projekt kúrót. ;)