50
ijji.com új verekedős játéka
-
#50 Átnéztem az 1-esre, és most voltunk páran, akik tudtunk lag-mentesen játszani. -
#49 Hát én még a SF4-el technikai okok miatt nem tudok játszani, de a World of Jingwun találkoztam most egy szintén európaival, és egyáltalán nem volt lag, a 2-es szerveren szoktam játszani, ugyan ezen a néven futok. -
#48 Sajnálom a kwonho-t pedig sokat toltam vele.
DE most az új bunyó amit neten tolok az a street fighter 4. -
#47 Egyelőre angol nincs -
ricsa008 #46 angol nincs? -
#45 Kopp ugyan az, mint a KwonHo, csak más pályákkal és karakterekkel. Jó is lenne, ha nem lag-olna ennyire. -
#44 Hali srácok, találtam egy játékot, ami elég hasonló a KwonHo-hoz, csak egyetlen baja van, mégpedig az, hogy kínai. Már regeltem, most töltöm lefele, aztán meglátjuk meddig jutok vele. A címe: The World of Jingwu (www.jingwuonline.com) -
#43 oh de kár pedig nekem teccet egyetlen verekedös cucc :((((((( valaki tud valami mást akár online akár offline de Mortal Kombat 4! -
#42 hát sztem azért érdeklődés lett volna rá -
#41 érdeklődés illetve server hiányában megszünt. nem lesz fizetős sem sajnos. -
#40 elvileg ha jól tudom véget ért a nyílt bétateszt és majd fizetős lesz, v vmi ilyesmi -
#39 mi a baj vele? -
#38 mi lett a játékkal?? -
#37 hát ennek vége :( aki tud másfajta verekedős játékrol, netesről, szóljon legyen szives. -
Mrlego #36 Sziasztok ha nem halot a topi akkor ide irnám Jóü lene egy magyar közöséget vagy klán-t alapitani.
egy csomó magyar fen van nekem haver listán és jó lenne össze szedni mindenkit :).Kör mérközésekett is nyomhatnánk magyar körmérközések xD
Leon_hun néve szoktam fen leni szinte állandoan fen vagyok :) még nem vagyok profi de a nálam magasab szintüt leütöm(füg azért a rangtol is warlord heros stb) -
#35 hálo hálo. én nemrég kezdtem ezt a jatekot, elegge bejövös.. érdekelnének hogy hányan játszanak innen, és milyen nickekkel... -
#34 Én ezt a gamet már nagyon rég óta tolom és kurvajó.Sok magyar van.Nagyon jó közösség.Asszem lvl11-ig jutottam.Érdemes feltenni és kipróbálni.Nagyon jók a zenék a hangok(főleg a gtározás).Nincs párja.Próbálátok ki. -
#33 ja ja de néha egész tűrhető:) -
#32 hát eléggé -
ricsa008 #31 még most is nagyon laggos a cucc? -
#30 3D-s olyan mint a tekken -
romi8 #29 ez a játék komolyan 2D-s? -
#28 nem tudja esetleg vki h lesznek e újabb server-ek? a gyakori laggolás nagyon idegesítő sztem, mert nem tudod elkapni az ütemeket és akkor azt sem tudod eltalálni, h mikor üss vagy védj stb.
az agyatlankodás ellen sztem az a legjobb ha "kilépsz" fel vagy lefelé utána kaphat dobást akármi aki így nyomkodja nem tud erre figyelni közben -
#27 háát ez nem igaz kérdezek valamit erre két hónap fázikésés után csak annyit írni h "pl én:D"
De azért jó tudni h nem csak én játszok ezzel :) -
#26 Hogy ez mekkora jóság, erre vártam mióta, hogy legyen egy bunyós... arra még csak gondolni se mertem volna, h. haverral fogjuk tolni neten.. ÓRIÁSI, VÉGEM VAN, na mehetek melóba.. keziccsókolom :D -
#25 pl én:D
-
#24 játszik itt ezzel még vki? -
#23 hi all!
most vagyok 8as szintű TK-s dante1988 néven játszok...
osztom a véleményem sweechel :) -
Zarache #22 na itt egy jo taktikta a butan harcolok elleng :)
kezdjel te is ugy harcolni es amikor kicsit megszedult csinaljal egy combot lazan beveszi :) illetve ha ki ismered a tamadasat es tudod mikor fog blokolni egybol fogd meg es hajisd el :)
en pl a tkval egy felrugasal kezdek azoknal akik nem blokolnak az elejen utan kap egy sorozatato meg egy rugast mielot fodlet erne aztan ra ugrok ez kb 64-68 dmg mar a kezdeskor szal majdnem fel hpn van mar :) -
#21 hát nekem scaryhun a nevem... MT ... es azert en probalkozok a combokkal mert ugy latvanyosabb az egesz :D -
#20 főleg a muay thai-osok, csak ütnek folyamatosan, alig lehet közbeszólni -
#19 nemtudok semmit kezedeni azokkal akik nem használnak semmilyen kombót, csak mennek előre és izomból nyomkodják az ütést és rúgást, idegesítő :_D -
#18 BoonxHUN MT lvl 1 még csak :) -
Zarache #17 fenebe ez a topic igencsak kihalt :) -
Zarache #16 leithatna mindenki a maiy karijanak a nevett :)csak hogy tudjunk egymasnak irni :)
enyem:Nagi TK lv7 -
Zarache #15 hi all :)
mindenki tud regelni mar a jatekba hiaba cb2 szal gyertek nyugodtan :) -
#14 Nah tegnap este...vagyis ma hajnalba kiprobaétam a jatekot...igy elsore nekem nagyon bejott mint verekedos jatek....szal... majd kepeket is cssinalok csak ahhoz mar lusta voltam :D -
Cat 02 #13 ijji -n minden ingyenes -
#12 nagyon állat játéknak tűnik :D -
#11 valami hasonlo... de legalabb van verekedős játék ami nekem hiányzik pc rol :D