10
-
Kajika #10 nekem a firefly is rém unalmas volt :)
mint egy western csak épp sci-fi környezetben -
#9 Honnan lehet még? :) -
winnie #8 na, igen. vannak, akik csak egy straight-to-dvd horror folytatásából ismerik nathan filliont:) -
#7 Az a gyerek baloldalon nem a Fehérzaj 2-ben jácott? -
#6 Szó mi szó, voltak benne unalmas részek. De ezeket betudtam annak, hgy egy nagyobb sztoriról van szó és hosszabban akarják felvezetn, mint pl. Hősök vagy Jericho.
Valamennyit láttam a Lost-ból is. Unalmas téren az viszi a pálmát. Húzzák mint a fene:D -
winnie #5 ööö, a drive is ugyanúgy félbe lesz hagyva.
"igényesen meg van csinálva viszont marha unalmas "
mondod te. kérdezz meg egy olyat, aki nézi. -
#4 Firefly nagy kedvenc volt, hozott valami újdonságot a sci fi világába. A drive-ot is sajnálom, nem azt mondom hogy hű de igényes volt, de nagyon is élvezhető. Sajnálom a cancel-t, viszont örülök annak, hogy leadják a maradék részeket. Nem jár úgy mint a Vanished, amit félbehagytak. pedig az egy nagyon jó krimi volt. -
Torrent911 #3 "helyszínelők, a hősök vagy lost nem igényes "
igényesen meg van csinálva viszont marha unalmas
a pl: mikor a firefly elekzdi nézni hírtelen csodálkozik, hogy hü bazzeg ez valahogy más mint a többi valahogy nem az a béna amcsi duma megy amit megszokhatunk hanem mintha valódi emberek lennének és nem valami bábok tátognak
-
winnie #2 na már most, de ki dönti el, hogy mi igényes? (és a drive az lenne? akkor mi nem az?)
a doktor house, a helyszínelők, a hősök vagy lost nem igényes? vagy a maffiózók és a főnök sem, hogy kábelest is mondjak. -
Wittgen #1 Az a baj, hogy az igényes sorozatokra nem vevők az emberek, csak egy kis mag. Ugye, ők meg nem vmi nagy nézőszámot képviselnek.