A FOX kitűzte a Drive folytatásának dátumát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem a firefly is rém unalmas volt 😊
mint egy western csak épp sci-fi környezetben <#buck>#buck>
mint egy western csak épp sci-fi környezetben <#buck>#buck>
na, igen. vannak, akik csak egy straight-to-dvd horror folytatásából ismerik nathan filliont😊
Szó mi szó, voltak benne unalmas részek. De ezeket betudtam annak, hgy egy nagyobb sztoriról van szó és hosszabban akarják felvezetn, mint pl. Hõsök vagy Jericho.
Valamennyit láttam a Lost-ból is. Unalmas téren az viszi a pálmát. Húzzák mint a fene😄
Valamennyit láttam a Lost-ból is. Unalmas téren az viszi a pálmát. Húzzák mint a fene😄
ööö, a drive is ugyanúgy félbe lesz hagyva.
"igényesen meg van csinálva viszont marha unalmas "
mondod te. kérdezz meg egy olyat, aki nézi.
"igényesen meg van csinálva viszont marha unalmas "
mondod te. kérdezz meg egy olyat, aki nézi.
Firefly nagy kedvenc volt, hozott valami újdonságot a sci fi világába. A drive-ot is sajnálom, nem azt mondom hogy hû de igényes volt, de nagyon is élvezhetõ. Sajnálom a cancel-t, viszont örülök annak, hogy leadják a maradék részeket. Nem jár úgy mint a Vanished, amit félbehagytak. pedig az egy nagyon jó krimi volt.
http://kutyuszoba.blog.hu/
"helyszínelõk, a hõsök vagy lost nem igényes "
igényesen meg van csinálva viszont marha unalmas
a pl: mikor a firefly elekzdi nézni hírtelen csodálkozik, hogy hü bazzeg ez valahogy más mint a többi valahogy nem az a béna amcsi duma megy amit megszokhatunk hanem mintha valódi emberek lennének és nem valami bábok tátognak
igényesen meg van csinálva viszont marha unalmas
a pl: mikor a firefly elekzdi nézni hírtelen csodálkozik, hogy hü bazzeg ez valahogy más mint a többi valahogy nem az a béna amcsi duma megy amit megszokhatunk hanem mintha valódi emberek lennének és nem valami bábok tátognak
na már most, de ki dönti el, hogy mi igényes? (és a drive az lenne? akkor mi nem az?)
a doktor house, a helyszínelõk, a hõsök vagy lost nem igényes? vagy a maffiózók és a fõnök sem, hogy kábelest is mondjak.
a doktor house, a helyszínelõk, a hõsök vagy lost nem igényes? vagy a maffiózók és a fõnök sem, hogy kábelest is mondjak.
Az a baj, hogy az igényes sorozatokra nem vevõk az emberek, csak egy kis mag. Ugye, õk meg nem vmi nagy nézõszámot képviselnek.