32
HELP Normális számtekbolt 3 kerületben?
-
Lyan Kyj #32 gugli, de akár az enyém is lehetne:) -
gyuri12 #31 legó forever!:D tied?:D -
#30 Vedd meg az enyém, olcsón.... -
#29 netről nem jó rendelni házhozsállítással?? -
#28 na de csak akkor jár jobban intellel ha tényleg sikerül húzni, a tuningolás az ilyen lutri vagy bejön vagy se ; én pl nem tudtam húzni a procimat pedig sokak szerint jól tuningolható. -
Gyro #27 Na jó, innentől csak az oszthatja meg mit vett, mennyiért aki a 3. kerületben vette, a vásárlási hely feltűntetésével... -
#26 eyg hete vettem 4600+-t 24k-ér :| -
Csak tippnek irtam, hogy jobban jarnal egy c2d-vel. Te meg majd dontesz. -
Gyro #24 Na AMD-Intel vitával húzás a topicomból!!! :) -
#23 nem hasonlítom, csak azt mondom, hogy igenis van teljesítménye... -
#22 Akkor meg vegkepp nem ertem, hogy hasonlitod oket a c2d-khez? -
#21 Így is van
sose láttam még X2őt élőben
:DDDDDDDDDd -
#20 Mindenképpen Intel,AMD kalap kaki,nekem is az van(de nem sokáig)! -
Gyro #19 Tehát ha jól számolom érkezett 1 építő jellegű hozzászólás...:) Na jó én is legóztam az a kerék ér egy felet... -
#18 De a Readyben pl. 23 brutto. 10 napos rendelésre meg 18.304 Ft+áfa. -
#17 Netto. -
Inquisitor #16 Jó, de az nagyker ...
És legalább brutto? -
#15 Es 300-as FSB-vel mennyit ver oda az arban egyezo x2-nek, amit nem lehet ilyen mertekben tuningolni? Sokat :) -
#14 A Ramiban 21490. -
#13 Jajj, bocs, elfelejtettem hogy a magus is itt van kozottunk. Majd ha lattal mar eloben x2-t akkor terj vissza a topikba, kosz. -
Lyan Kyj #12 Ilyen kiskerekre gondoltál?
Bocsi, ezt nem hagyhattam ki -
Inquisitor #11 Ez így nehéz kérdés, mert az E4300 egy "butított" E6300-as, de gyakorlatilag annál alig lasabb. Az E6300-hoz meg (tesztfüggően) egy X2-4400+ van legközelebb, multimédia alkalmazásokban meg talán az X2-4600+.
Egy X2-4200+ sacc 22-24K között lehet, a legolcsóbb E4300 meg 26K volt amit láttam. Ha lenne tuning, ahhoz egy jó lap is kell persze. Az E4300 jól tuningolható, jobban mint a nagytesó E6300, mert az alap FSB-je kisebb, de a szorzó ugyanakkora. Mázli és jó hűtő/ram esetén mindkettő mehet 3GHz körül is ;) -
#10 "nem teljesítenek jol" -
#9 És melyik az az AMD proci amelyik egy szinten van vele tudásban? -
#8 22 k az mondjuk tényleg jó ár kb. az a maximum amit prociért adnék. -
blackgamer #7 szombat? akkor is meló van? -
Inquisitor #6 OFF: Erős túlzás, hogy nem teljesítenek jól, csak általában a C2D jobban tuningolható. Amúgy hol 22K az E4300, mer'legalsó hangon is inkább 26K körül van. -
#5 22 korul van az E4300 ami csunyan tuningolhato, mig az X2-es AMD-k azert annyira nem teljesitenek jol es az aruk is hasonlo. -
#4 hát az attól függ kinek mi a jó ár. -
Inquisitor #3 Küldtem egy privit. -
#2 Inkabb c2d az amd helyett, most igazan jo ara van a E4300-asoknak.
Boltok pedig:
http://hardverbolt.lap.hu/#b13762897 -
Gyro #1 Szeva mindenki. Szóval új gépet építenék és a meló miatt nem lesz időm nagyon utána szaladgálni, úgyhogy ebédszünetben kellene megoldanom a dolgokat. Viszont nem ismerem a 3. kerületet ahol melózom. Milyen kiskereket tudtok ajánlani a 3.-ban? Igazából maradnék az AMD-nél nforce-os megoldással és egyben nem fogom tudni megvenni csak apránként. A válaszokat előre is köszönöm...