11
-
bandypappa #11 akkor megin kezdödik a macsakhuzás shotgunra meg egyéb nyalánkságok, a postal 2 sztorija és a játékmenete majdhogynem felülmulhatatlan.
Amugy a doom motorja is nagyon szép lásd: prey, quake 4 -
#10 jaja én is igy vagyok vele... 1ghz-s gépen is egész szépen szaladgál! teszteltem :D! -
n0k0m #9 Mellesleg a Wc dobalasbol (Hl2 Dm) biztosan sok otletet meritettek :D Biztos vagyok benne, hogy a havok motorral jot eljatszadoznak majd.
Amugy X eve egyaltalan nem volt csunya jatek. -
n0k0m #8 A Source motort meg mindig az egyik legszebbnek tartom. Nincs tul bump mappingelve, szepek a materialok, nagy felbontasu texturak es meg mindig van benne eleg sok lehetoseg.
Azonkivul szepen fut egy 2 ghz/radeon 9600-as gepen is. -
gyuri12 #7 "meg talán a call of juarez "
nem talán,hanem biztos:) -
#6 bZmeg
puding próbája az evés omg -
avman #5 állandóan ez a grafikai buzulás. egyedül talán a far cry volt az, ami az ütős, jövőbe mutató látvány mellé élvezetes játékmenetet produkált, meg talán a call of juarez és a moha sorozat meg a cod annak idején. azóta csak a rókabőr meg az unalom van nem taktikai, single fps terén. de nemrégiben bányásztam elő a settlers sorozatot, meg a knights and merchantsot, caesar3-at és valszeg jópár 2d-s stratégiai játék követi. élvezet velük játszani, ellenben a warcraft3-tól, settlers5-től és a többi 3d-s cucctól a hányinger kerülgetett. -
Akuma #4 Én már nagyon várom, de 2008-ra ez már egy elavult graf lesz sztem... A programozóknak mindíg előre kell fejleszteni, nem olyan szoftvert csinálni, ami jelenleg is elfut, hanem ami majd a megjelenés pillanatában épphogy jól elfut és remek grafja van, sztem. -
#3 Nem tudom a cikkíró akkoriban mivel játszott, de a Postal 2 grafját nem mondanám szegényesnek. -
szurka #2 azért remélem a poénok megmaradnak, és nem veszik túl komorra a gyilkolászást... -
szurka #1 hát azért a 2. sem volt olyan szegényes, de basszus 2008? Jajj, de soká...