418
Internetes szerelem :D
  • SNAKE01
    értelek
  • Mega22
    a 24 nap nem is sok kibírhato már eltelik a 60hoz képest ami az egész mennyisége! a 724 nap meg az osszekoltozés :D
  • SNAKE01
    jujj de sok még :(
  • Mega22
    igaz macikám?!
    elindult a nagy visszaszámlálás: 724 nap

szeretlek
  • Mega22
    Hello netta! koszi szépen tudom h nekem lesz a legtobb ezért sem panaszkodom! hiszen már most az enyém a legnagyobb kincs és ajándék a foldon roberto személyében! várnom kell még rá 24napod de megéri várni hiszen itt kopoktat már az életunk végéig tarto felhotlen boldogság:D
  • Mega22
    hello gas!!!
    na te most kikapsz.....:D meglátod megkereslek és jol elfenekellek:D
    tik olyat kaptok, mirol maradtam le? meg volt a tali is? ne mááááá, én meg semmirol sem tudok! most haragszom, de talán ha mesélsz akkor kiengesztelodok :D

szal hajráááá
  • gasongas #372
    A szerelemre nem kell várnom, csak arra, hogy együt lehessünk.
    Sajnos nem mindig tudunk találkozni, és mikor elbúcsúzunk, már is hiányzik.
    De azon vagyok, hogy minél előbb sikerüljön együtt lenni.

Én lennék a legboldogabb ember, ha az utolsó akadályt is felboríthatnám.:))
  • netta
    * d (lemaradt)
  • netta
    Itt mindenki csak vár? Mi ez buszmegálló? :D
    Gas te már felnőtt ember vagy neked is várnod kell a szerelmedre? Minenki előtt akadályok vannak? Hát borítsátok fel de izibe! :)))
    Mega neked lesz a legtöbb adj át a többieknek belőle. :)
  • gasongas #369
    Sziasztok.

Hogy vannak a szerelmesek? Nekem nagyon hiányzik már egy forró ölelés....
    Remélem nem kell sokáig várnom már rá, nekem sem.

Mert érte mindent megtennék,
    Csillagot a magas égről lehoznék.
    Csak egy kérés lenne tőle hozzám,
    Én pedig neki mindet lehoznám!

Mert érte ez lenne a legkevesebb,
    Ha tudnám hogy holnap megölelhet.
    De sajnos nem tudom mindig ölelni,
    Ebbe fog fájó szívem tönkremenni.

Remélem hamarosan boldogok lehetünk,
    Egy vad, szerelemes estét eltölthetünk.
    Az volna a legnagyobb boldogságom,
    Ha szerető ölében érne utol az álom.

Bolond szívem azt nagyon szeretné,
    Nem lenne bús, szomorú soha többé!
    Virágszálam, ha olvasod ezt a verset,
    Tudd, hogy csak téged szeretlek!
  • SNAKE01
    hiszen az Ezsgé titkon társkereső is :|
  • otrosinka
    hú de lamúr itt mindenki .)
  • Kontrakcio
    ejj, ebben a topikban minden a dugásrol szól na jó csak vicceltem, szal lehet itt találom meg leendő feleseégem?
  • SNAKE01
    hm :|
  • roberto0915
    Amúgy mindenkinek szép napot kívánok! ;)
    Alig várom már megint az estét, h vele lehessek.. lássam és halljam hangját!!!

elárulok vmit a kiváncsiskodóknak :)
    kaptam ma postán tőle egy meglepetés csomagot :))))) a névnapomra, ami holnap lesz ;).. és ma este.. azaz pontban éjfélkor már nyithatom is kifele!!! Nagyon izgatott vagyok, mint egy igazi kisgyerek! :D
    Ennyit most... egyenlőre :)

További szép napot!

p.s.: még mindig fülig szerelmes vagyok :))
  • roberto0915
    Imádlak!!! Te vagy a legjobb csaj a világon, te vagy az én ideálom.. te vagy a csajom :))!
    Sokan nem tudják, de elmesélem, h kb 15éves koromban.. otthon egymagam egy délutáni napon az ágyamon leheveredve.. azon gondolkoztam el, h milyen is a tökéletes nő számomra.. ki az, akivel az életem szeretném leélni???
    Gondoltam egyet és fogtam egy üres papírt és egy ceruzát.. majd elkezdetem írogatni a külső és belső tulajdonságait...
    Először csak csupa közhelyt írtam.. pl.: csinos, kedves, aranyos.. stb.. szal nem igazán ért ez így semmit. Így neki álltam még1x, sokkal részletesebben leírni, de úgy, h szabadjára engedtem a fantáziám.. mégis csak a nagy Ő-ről van szó :D!!! Itt már olyanokat írtam, h a lánynak szép mosolya legyen, gyönyörű ajkakkal.. ami önmagában elkápráztat.. akkor bőre bársonyos, alakja nőies, azaz legyen mit fogni rajta :) (remélem értitek mire gondolok :D).. aztán hatalmas csillogó szemek.. stb :)) külsőkre írtam akkor vagy 20-30 jelzőt ;) Továbbá legyen mindig őszinte, érzelmes, viszonozza szerelmem, szeressen azért, amilyen vagyok és ne akarjon megváltoztatni.. tudjunk jókat beszélgetni, megtudjon nevettetni.. legyen figyelmes.. stb.. ide is írtam vagy 30félét :)) de ahogy ezt akkor megírtam és a végén átolvastam.. mondtam magamnak. -Na ez a lány úgyse létezik- ..és eccerűen kidobtam a papírt a kukába, nem gondoltam komolyan, h létezik ilyen nő.. és főleg, h rátalálok!
    Ahogy teltek az évek.. egyre inkább éreztem, h hiányzik vmi az életemből.. rájöttem, h ez a nagy hiány az igaz szerelem.. az a társ, akivel letudnám élni az életem. Majd megint gondolkodóba estem, h valószínűleg ez a nagy szerelem nem is ebben a városban él.. lehet, h egész más országban.. sőt más kontinensen is. De mondanom sem kell, h ezért nem indultam el fiatalon a nagy világba, h megkeressem az igazit.. csak elgondolkoztam ezen.
    Aztán jött az a bizonyos febr. 22-i nap :))) amikor is megismertem a nagy Ő-t, a nagy mega(huszonkettŐ-t :)).. először csak a fényképeit láttam.. na teljesen kész voltam tőle.. eszembe jutott az a lista is, amit jó 5éve írtam.. és amikre visszaemlékeztem pontok.. sorra pipállódtak kifelé :))).. egyből megakartam ismerni belülről is, h mit takar eme égi tünemény :).. és nem kellett csalódnom.. Ő az igazi!!!! :)) És ez mind csak annak köszönhetem talán, h épp jó helyen voltam jó időben. Bár nem tom.. de az bizt, h minket egymásnak teremtettek az égiek! ;)

p.s.: fülig szerelmes vagyok.. bár lehet, h láccik :))))
  • Frosty01
    juj de fülig szerelmetes itt valaki :P
  • péder
    ez az
  • gasongas #360
    Jó látni hogy boldog vagy:))
    És kicsit irígyellek is titeket.:))

Pádre, bonyolult dolog a szerelem, pedig csak egy egyszerű érzés.:))
  • Mega22
    Júúúúúúj de joooooo ma vagyunk egyutt 2 honapja!
    Ezt kaptam tole ma ennek a tiszteletére (ez egy film részlet amit már nagyon rég akarta, és o megszerezte nekem) 1x említettem neki és o megjegyezte és kedveskedett most nekem vele! Imádom ot a figyelmessége miatt is! Hihetetlen ez a pasi egyszeruen tokéletes!!!! Mindig hálás leszek az égieknek h az o személyében oda adták nekem a legértékesebb kincset e világon!

na itt a részlet:

Azt akarom, hogy ragadjon el a hév!
    Hogy lebegj a mámortól!
    Fakadj dalra, lejts dervis táncot!
    Légy eszelősen boldog, vagy legalább légy rá nyitott!
    Tudom, hogy közhely...
    de a szerelem az szenvedély, megszállottság,
    mely nélkül nem lehet élni.
    Légy fülig szerelmes!
    Olyat találj, akit őrülten szeretsz,
    és ezt viszonozza!
    Hogy találsz rá?
    Ne halgass az eszedre, csakis a szívedre!
    Az az igazság, hogy e nélkül nincs értelme élni!
    Ha szerelem nélkül mész végig az úton...
    Nos... az nem is igazi élet.
    Ki kell próbálnod! Ha nem próbálod,
    akkor nem is élsz!

remélem tetszik nektek......
  • Mega22
    te bolond vagy:D dehogy bántottál meg kicsinko senki! jo fej vagy az egyik legjobb ebben forumban hidd el:D
    nincs gond szeretunk téged
  • péder
    ismerős tünet
  • gasongas #356
    Mert talán tulságosan is szerelmes vagyok, és néha nem gondolkozom tiszta fejjel.
  • péder
    szia:)
    miért is?
  • gasongas #354
    Sziasztok.

Teljesen hölye vagyok.....
    Ha megbántottam valakit elnézést kérek.
  • gasongas #353
    Mesélj, ki bolondított meg?:)))
  • gasongas #352
    Megus, ne szomorkodj, gondolatban veled vagyunk.;)
    Nekem sajnos momentán sok dolgom volt az elmúlt egy hétben, de sajnos nem azzal a csodálatos emberkével, akivel akartam hogy dolgom legyen.:(( Remélem hamarosan eljön annak is az ideje.
    Ahogy a bannerban is írva vagyon, a távolság nem akadály.....
  • péder
    szia:)
    ja
  • gasongas #350
    Sziasztok szerelmes emberkék.:))

Jó látni, hogy a topikban már csak a szerelem honol.:))

• péder
    hétfő
  • Mega22
    hupsz ír ma a forumomba :D akart lenni
  • Mega22
    na sziasztok!

nem széééééééé senki sem írom a forumomba :(:(:(, le vaok torve!
    vagy mindenkin eluralkodott a hetfo szelleme?! utálom ezt a napot
  • TCelica
    :))
  • péder
    köszike Kedvesem:)
    sajna az nincs Neki csak privin,de az sem rossz
  • TCelica
    látom itt szépen alakulnak a dolgok ...
    csak így tovább és Péderke nem vagy te öreg. :D

és beszélgetsz vele?
    mármint msn?
  • péder
    meggyőztél
  • Mega22
    mi van bolond vagy?hol vagy te még oreg? nem, nem barátom ez nem az oregedés jele! hanem a férfiak ebben a korban a leg éretebek és ilyenkor teng bennuk ujra a tini hév! hidd el hallottam errol már.....meg olvastam is! olyan mintha megorultél volna és ujra 18 évesnek éreznéd magad! ezen minden férfi átmegy..........ez tudományosan kimutatott dolog! vezessed le a feszultséget az asszonyon és a pofikája újra táltva marad h mekkora csodor is a kedves Ura!
    a piát meg felejtsed el az nem jooooo akkor is nagy a riziko h hulyeséget csinálsz, szal az nem jooo taktika!
  • péder
    persze, ez így van, itthon is tudok újjat nyújtani:) nincs vele gond és remélem nem is lesz:)
    lehet, hog yközeledik a kapuzárási komplexus? és ezért akarok máshol is bízomyítani? öregedési pánik vagy mi? orvoskéne vagy nagyon berúgni és utána erős kijózanodás:
  • Mega22
    értem értem, én is szeretem ha a faszik megfordulnak utánam és megnéznek, a tekintetukben minden benne van.......az is amirol te beszélsz a vad becserkészése! de viszon ez csak az egómat noveli.......orulok h tetszem másoknak és szépnek tartanak, de nem ez a legfontosabb érzés amit egy embernek éreznie kell! nem az a fontos h mennyire tudsz csajozni hanem az h mennyire tudod színessé és változatossá tenni a házasságod! ott is lehet ám vadat cserkészni meg játszani dolgokat, csak nem szabad oly konnyen feladni a dolgokat!
    mindig az új dolgok felhívják a figyelmed és csábítanak, de az otthonit meg ismered és ot választottad ezért tégy meg mindent h jooooooo legyen!!!!
  • péder
    remélem így lesz, sőt így kell lennie, de a férfiúi vágy az új hodítás a cserkészés a "vad" elejtése szal érted! 37 évessen még tudok hodítani ez büszkeséggel tölti lelkem és testem