13
  • Mr Csé
    dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak szar unalmas film amikor lelövik a kölköt az hatásos viszont :)
  • Axel007
    Már nagyon várom ezt a filmet! Az hogy Justin Timberlake is benne van csak hab a tortán! :)
  • Randal
    Kinnt? Itthon is ember, csak nézz körül. Bár mindenhol mindenféle kultúrának nagy szerepe van.
    Valaki feka gyereket játszik, valaki meg nagyhazafit...
  • Mincsi
    ehhez a filmhez van vmi köze Justin új számának a klippjéhez?
  • marcee
    Ezekszerint én bedőltem a hatásvadászatnak, mert nekem nagyon tetszett ez a film.
    Nem tetszik viszont, hogy a kritikából semmi nem derül ki a történetről, nem kelti fel az érdeklődést.
  • Wittgen
    mivel igaz történet alapján készült+már minden filmes portál leírta, hogy mi is történ a való életbe, asszem ebben az esetben nem nevezhető spoilerezésnek, hiszen bárhonnan megtudhatta bárki...
  • radical@work
    Minek spoilerezel vazz?
  • M0rph3u5
    én most töltöm le a filmet (legálisan!), remélem nem hiába...
  • avman
    került :D. késő van már.
  • avman
    jobban mondva mostanság kerül a mozikba...
  • avman
    legközelebb tegyél mán ki ilyenkor egy spojlert, heló. monnyuk simán lejön, h mi lesz a kiccsávó sorsa, de akkor is, eztet még itten magyarisztánban hivatalosan nem mutatták be...
  • archkoven
    [spoiler]

Nekem kissé csalódás volt, szerintem nagyon hiteltelen.
    Nem igazán jön át, hogy valóban akkora nagy díler lenne az a gyerek, nem életszerű, hogy az egyik legnagyobb drogos úgy nyomja a kungfut, hogy bruce lee mehet a picsába, sharon stone a végén a dagadt jelmezben nagyon rosszul alakít, a túsz srácot a rendező nagyon átlátszó trükkökkel akarja megszerettetni a nézővel, hogy aztán nagyobbat üssön a halála, nem életszerű a kissrác naivítása és az egész gyilkolós jelenet nagyon színpadias.
    Lehet, hogy a film igaz történet alapján készült, viszont túl művi ahhoz, hogy el is lehessen hinni, hogy mindez így történt meg.
    Vannak a filmben jó pillanatok pl. mikor szopatják a köcsögöt, vagy a bulirészek, jók a csajok is, de mindez nagyon kevés ahhoz, hogy hónapok múlva is emlékezzek rá.
  • Ronny
    szánalmas, hogy ekkora szerepe van kint a ghetto kultúrának...