Alpha Dog - A film, amitől anyádék óvtak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak szar unalmas film amikor lelövik a kölköt az hatásos viszont 😊
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Már nagyon várom ezt a filmet! Az hogy Justin Timberlake is benne van csak hab a tortán! 😊
Kinnt? Itthon is ember, csak nézz körül. Bár mindenhol mindenféle kultúrának nagy szerepe van.
Valaki feka gyereket játszik, valaki meg nagyhazafit...
Valaki feka gyereket játszik, valaki meg nagyhazafit...
Ezekszerint én bedõltem a hatásvadászatnak, mert nekem nagyon tetszett ez a film.
Nem tetszik viszont, hogy a kritikából semmi nem derül ki a történetrõl, nem kelti fel az érdeklõdést.
Nem tetszik viszont, hogy a kritikából semmi nem derül ki a történetrõl, nem kelti fel az érdeklõdést.
mivel igaz történet alapján készült+már minden filmes portál leírta, hogy mi is történ a való életbe, asszem ebben az esetben nem nevezhetõ spoilerezésnek, hiszen bárhonnan megtudhatta bárki...
Minek spoilerezel vazz? <#szomoru1>#szomoru1>
én most töltöm le a filmet (legálisan!), remélem nem hiába...
került 😄. késõ van már.
jobban mondva mostanság kerül a mozikba...
legközelebb tegyél mán ki ilyenkor egy spojlert, heló. monnyuk simán lejön, h mi lesz a kiccsávó sorsa, de akkor is, eztet még itten magyarisztánban hivatalosan nem mutatták be...
Nekem kissé csalódás volt, szerintem nagyon hiteltelen.
Nem igazán jön át, hogy valóban akkora nagy díler lenne az a gyerek, nem életszerû, hogy az egyik legnagyobb drogos úgy nyomja a kungfut, hogy bruce lee mehet a picsába, sharon stone a végén a dagadt jelmezben nagyon rosszul alakít, a túsz srácot a rendezõ nagyon átlátszó trükkökkel akarja megszerettetni a nézõvel, hogy aztán nagyobbat üssön a halála, nem életszerû a kissrác naivítása és az egész gyilkolós jelenet nagyon színpadias.
Lehet, hogy a film igaz történet alapján készült, viszont túl mûvi ahhoz, hogy el is lehessen hinni, hogy mindez így történt meg.
Vannak a filmben jó pillanatok pl. mikor szopatják a köcsögöt, vagy a bulirészek, jók a csajok is, de mindez nagyon kevés ahhoz, hogy hónapok múlva is emlékezzek rá.
szánalmas, hogy ekkora szerepe van kint a ghetto kultúrának...