13
-
#13 dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak dugnak isznak drogoznak szar unalmas film amikor lelövik a kölköt az hatásos viszont :) -
Axel007 #12 Már nagyon várom ezt a filmet! Az hogy Justin Timberlake is benne van csak hab a tortán! :) -
#11 Kinnt? Itthon is ember, csak nézz körül. Bár mindenhol mindenféle kultúrának nagy szerepe van.
Valaki feka gyereket játszik, valaki meg nagyhazafit... -
#10 ehhez a filmhez van vmi köze Justin új számának a klippjéhez? -
marcee #9 Ezekszerint én bedőltem a hatásvadászatnak, mert nekem nagyon tetszett ez a film.
Nem tetszik viszont, hogy a kritikából semmi nem derül ki a történetről, nem kelti fel az érdeklődést. -
Wittgen #8 mivel igaz történet alapján készült+már minden filmes portál leírta, hogy mi is történ a való életbe, asszem ebben az esetben nem nevezhető spoilerezésnek, hiszen bárhonnan megtudhatta bárki... -
radical@work #7 Minek spoilerezel vazz? -
M0rph3u5 #6 én most töltöm le a filmet (legálisan!), remélem nem hiába... -
avman #5 került :D. késő van már. -
avman #4 jobban mondva mostanság kerül a mozikba... -
avman #3 legközelebb tegyél mán ki ilyenkor egy spojlert, heló. monnyuk simán lejön, h mi lesz a kiccsávó sorsa, de akkor is, eztet még itten magyarisztánban hivatalosan nem mutatták be... -
archkoven #2 [spoiler]
Nekem kissé csalódás volt, szerintem nagyon hiteltelen.
Nem igazán jön át, hogy valóban akkora nagy díler lenne az a gyerek, nem életszerű, hogy az egyik legnagyobb drogos úgy nyomja a kungfut, hogy bruce lee mehet a picsába, sharon stone a végén a dagadt jelmezben nagyon rosszul alakít, a túsz srácot a rendező nagyon átlátszó trükkökkel akarja megszerettetni a nézővel, hogy aztán nagyobbat üssön a halála, nem életszerű a kissrác naivítása és az egész gyilkolós jelenet nagyon színpadias.
Lehet, hogy a film igaz történet alapján készült, viszont túl művi ahhoz, hogy el is lehessen hinni, hogy mindez így történt meg.
Vannak a filmben jó pillanatok pl. mikor szopatják a köcsögöt, vagy a bulirészek, jók a csajok is, de mindez nagyon kevés ahhoz, hogy hónapok múlva is emlékezzek rá. -
Ronny #1 szánalmas, hogy ekkora szerepe van kint a ghetto kultúrának...