Képekkel frissült a Stranger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet, h majd ez is akadni fog, alacsony poligonszám, randa textúrák, de agyon van spékelve csilivili effektekkel, aztán csak vonogatjuk a vállunkat, hogy miért akad<#nyes>#nyes>
Biztos meguntak a keszitok, hogy a manapsag kijovo jatekok a 2 magos, dx10-es gepeken is 20 fps korul mozognak 😄 (a legjobb azlesz ha aluloptimalizaljak, aztan ez is csak annyival megy)
Amugy a viz meg meg extran ronda. Ilyet nemsurun lattam meg jatekban.
Amugy a viz meg meg extran ronda. Ilyet nemsurun lattam meg jatekban.
Hát igen, én elég kisigényû vagyok grafika terén, de azért ha manapság adják ki, illene jobban összerakni, nem? <#wow3>#wow3>
De ettõl még lehet király a játékélmény... <#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
De ettõl még lehet király a játékélmény... <#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Az utolsó képen tetszik az a feltextúrázatlan szörny a jobb alsó sarokban.... 😊
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
ehh, de ronda szegény, ez már nagyon feltûnô. 😊 ebben a kategóriában szerintem ez nagy mértékben húzótényezô, de a fejlesztôk tudják...
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Hat, jobb texturakkal sokkal jobban is kinezhetne... De ha tartalmilag jo, akkor rendben van.