387
-
akos919 #347 szisztok
meg szeretném kérdezni h mér nem ismeri fel a telefonomat a gépem .
régen mikor gyárban teték fel rá az Xp-t faszán felismerte a telokat mindegyiket, de most h én tetem ujra nem ismer fel egyett sem nokiátsem SE se.
Pedig eredeti XPm van mer ugy vettem.
de nem tom mér nem
ha lehet segítsetek h mi kell rá progi, v valamit elbaszok mindig az xp telepítésnél?
pls segítsetek
jah és SE k750 it akarok rá dugni. meg nokia 6020 ast. de egyiket se ismerte fel a gépem pedig van hozzá kábellel akarom rá dugni , cd is van hozzá
segítsetek pls! előre is kössz! -
#346 .nth fájl a téma kiterjesztése és felismeri és kezeli magának (ha minden igaz, havernak van 6131e, én S60-on élek :P ott meg más a rendszer) -
#345 hát az biztos hogy nem a rar-t kell ráteni. -
andiku #344 Ja igen! És hogy hova tegyem a dolgokat a telefonon belül! -
andiku #343 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Nokia 6131-re szeretnék témákat áttenni, csak azt nem tudom, hogy a rar-t tegyem át, vagy a kibontott fájlokat?
Help me! -
#342 már amelyik telenonnak van bluetooth-a :D de figyelj oda, h a játék kompatibilis legyen a telefonoddal, ha nem az, akkor sincs baj ,csak le kell törölni, de sok időt megspórolhatsz :P -
#341 Szia!
1. Senki nem vette volna észre, és nem kötött volna bele:)
2. Tudtommal igen, minden telefonra lehet küldeni bluetooth-al:) -
jcasbesz #340 Sziasztok!
1.Igen,elírtam a nevem regelésnél,de korán van és lusta ember vagyok.
2.Bármilyen telóra lehet bluetoothon küldeni játékot számítógépről? (nekem nokia 6234em van) -
#339 Hali!
Érdekelne hogy az LG Shine(KE 970) mobillal lehet PC-n sms-t írni mint a Nokiánál és a Motorolánál? Előre is köszi a segítséget és várok véleményeket is a készülékről! -
#338 Hát N70 vagy N6680-as az útobbi az olcsóbb. Használtan 30-40 körül kapsz. -
Szabi1991 #337 k510i a bal oldalon van :p
nekem az van (k510i) :DD -
#336 Mivel egy nap csak 24 órából áll, ezért 40:50 kor nem veszel semmit!XD:)
Viccet félretéve, egy w300 i megfelelő, walkman mobil, bluetooth, minden. Nem rossz a k510i sem (jobb oldali), viszont az nem walkman mobil, viszont 28 megás memóba lehet pakkantani zenét, és 1,3 mpixeles kamerával sem marad alul! -
#335 Srácok, a mobilgyártók direkt nem csinálnak tökéletes telefont. Mind az SE, mind a Nokia rendelkezik hibákkal, előnyökkel. Kinek mi a fontosabb, csak értékrend kérdése.
#333 BoDubb-nak:
kinyitható, akkor N6131
zene w660 -
#334 Nekemis C75öm van :D a banner jobb oldalán látható sony w300i pont jó..mp, kamera stb -
BoDubb #333 Hellsztok
Segítenétek mobilvásárlásba?
Olyan 40-50 körül gondoltam!!
Fontos lenne, hogy az mp3 jól szuperáljon benne:) - és készítsen nagyjából olyan képet amit ha ráteszek gépre nézzen ki valahogy.
Ennyi lenne!!
Köszi előre is!Ja és most van egy C75-öm azt mennyiért számolják be használtba?
-
#332 ugyan az az ergonomiailag kalap szart sem ero joy van a csavargahtato nokiaban (banner) meg a tobbi joy -osban is mint SE -ban.. amugy meg mindegyikben birja (SE, NOKIA) a joy ha normalisan hasznalod. es nem akarod kitorni jatek kozben amikor leesel, lelonek, stb...
szerintem ennyi a titka az egesznek.: ha valaki tud valamire vigyazni akkor az idotallo. pl ott a D600 -am mar 1,5eve meg van. mindenki karogott hogy tokremegy a csuszka meg kikopik meg magatol felveszi es satobbi baromsag. semmi baja nincsen. -
#331 Miért vegyek olyan telefont aminek a joysticja 1 év útán tünkre megy? De fejezzük be mert nem erről szól a topic... -
#330 ezzel en is igy vagyok :) -
#329 Hmm, h az SE szar? A Sony Ericssonok legalább kiirják, h nem használható a téma, és még be se állítják... Szvsz sosem vennék Nokiát, megvannak az érveim, miért nem. Mostmár 1-el több érvet took mondani:) -
#328 ennyit er a nokia -d :D -
#327 Nokia a király, jobb mint a gagyi SE, Lehet hogy a téma volt szar, szoftverfrissétés a legajánlatosabb sztem. -
Kismókus #326 Sziasztok! Tudnátok vmi jó témaszerkesztő progit 6131-hez? Előre is köszi a segítséget!
Itt rengeteg cuccot lehet letölteni, ingyen :) zedge -
#325 Nem tudom alapértelmezésben hova küldi, de szerintem a telefon memóriájába. -
Inquisitor #324 Hülye kérdés, de a telefon memóriájába vagy kártyára lett átküldve? Ugyan nekem SE telefonom van, hasonlót produkált egy félresikerült MP3 átküldés után, mert megszakadt a bluetooth küzben és elszabta a memóriakártya FAT táblázatát. A telefon addig nem működött kártyával, míg újra le nem formáztuk.
Szerintem attól semmi baja nem lehet, hogy nem egyezik a kijelző, max. rosszul jelenne meg, nem? -
#323 hat ha tenyleg ilyen miatt van az baromira gaz :) en soha nem voltam hive egyik keszitonek sem, vagyis nem szoktam isteni Samsung -ot mert nekem az van vagy SE -t mert az volt... tokmindegy mindegyiknek meg van a maga hibaja/elonye es ezzel mindenki tisztaban van. csak ebben az a poen hogy egyik sem gagyi nokia amit leirtal es ezert tartom gaznak.
na mindegy, sok sikert hogy megoldodjon ha talalok valamit akkor meg link, vagy irok :)
-
#322 Elég gáz, hogy annyit nem bír nyögni a telefon, hogy ezt a témát nem tudja használni. Most én is nagyot csalódtam a nokiában :( -
#321 erdemleges segitseget nemtok mondani de ha a tema miatt van akkor inkabb dobjatok ki a nokia -t... ennyit er az istenitett telefonotok. ilyen miatt halna meg a keszulek? ez eleg szanalmas :D
(felre ne ertsd nem a haverodon nevetek csak ugy alltalaban ezen az egeszen...) -
#320 Sziasztok!
Egy kis OFF!
Havernak egy Nokia 6230I-ről egy Nokia 6288-ra átküldtem egy témát. Ő fogadta, és kérte, hogy ezt a témát használja a telefon. Tudom, a mi hülyeségünk, hogy két különböző felbontású telefonra próbáltunk témát küldeni. De azóta a telefonja nem kapcsol be. Egy nagy felvillanás, és semmi, ki is kapcsol.
Hogyan lehet ezt megoldani, anélkül, hogy szervízbe keljen vinni?
-
#319 ja és az a bizonyos oldal számodra is lehet jó lesz: http://www.mobilepark.eu/mobile_themes/ . -
#318 köszi azért, találtam egy olyan oldalt ahol sok témát lehet kapni, így megkaptuk ami kellett -
Matthew94 #317 Sziasztok! Ha megadom a képeket akkor valaki készítene nekem egy Nokia 6600-ra egy témát?? -
#316 Egy fullos Nokia témát nem egyszerű megcsinálni... vagy pro vagy a Photoshopban, vagy csak 1 hátteret nyomsz be, azt meg te is meg tudod csinálni^^ -
Bala10 #315 Ha linkelsz képet, lekicsinyítem neked. Bár... nem tudom, hogy milyen kiterjesztésű kell. Ha jó jpg-be, akkor megcsinálom. -
#314 Üdv!
Újból segítségre van szükségem téma terén:Nokia 6600-as telóról van szó.
*.sis kell legyen a fájl kiterjesztése ha jól tudom.
És maguk a témák a következők lennének:Chelsea, Arsenal, Henry és Sean Paul.
Ha valaki unja nagyon a szünidejét, nincs mit csináljon és szeret témákat összedobni akkor megkérem csináljon meg párat nekünk.
Előre is köszönöm! -
#313 nagyon összeillő :DDD -
#312 -
lord nihilus #311 Kérhetnék 120*160as méretű háttereket Dundikáról és erről külön-külön, előre is nagyon kösziiii :) -
#310 csináltam magamnam új témát meg hátteret - K800i
ha vkinek kell:
-
#309 igen megtaláltuk, műxik :) -
#308 csengőhangot is megtaláltad, műxik az is? :)