8
  • atomka91
    Nah igen a másik pofátlanság h a 2 magos rendszeremet nem használja ki szinte semmi még a winfos is nagyon ritkán pl. tömörítés + filmnézés , szal inkább arra törekdjeneke h mindkét mag dolgozzon nagy bőszen ne csak az egyik .... mert igy tök felesleges a Core 2 Duo
  • psishock
    "Ez az Aegia ott volt bukó ötlet, ahol kitalálták."
    single core-on gondolkodva és 1 graf karival lenne valami értelme, mivel az alap ötlet az volt, hogy levegyék az amúgy is megterhelt prociról a terhet amit a fizikaszámolással még rázúdítottak, és egyre veszélyesebb fizikát használnak a jelenlegi játékokban ( és jövőben gondolkozva még nagyon is keményíteni fognak...)
    OK, igen ám, de azóta elkeztünk multi-core ban gondolkodni, és még arra is rájöttek, hogy a gyengébb sli/crossfire grafkarikat is (ugye 250eu tól jóval olcsóbb) gond nélkül be lehet vetni fizika számolásra. (persze a leggazdaságosabbnak még multi-core kihasználását gondolom, mivel semmi + ba nem kerül ugyebár, mivel eleve adott, de AI-ra, vagy akármilyen más számítására is símán lehet használni)
  • Morden23
    Ez az Aegia ott volt bukó ötlet, ahol kitalálták. Promocionálás sem jött túlzottan össze nekik, és még mindig nem hallottam igazi érvet arra, hogy miért is kéne akár egy eurocentet kiadnom rá.

Ha lesz jövője az egész marhaságnak, akkor én egy aféle Diamond Monster-es orányvonalat sejtek: szépen össze fog épülni valamivel, mondjuk a videokártyával.

Egyébként ez a Cellfactor kit motivál a beruházásra? Az egész játék egyetlen óriási blur-effect.
  • 2097
    Az Advanced War Fighter is elindult ha pl csak az Aegia driver-t felraktad.
  • atomka91
    Psisshosk-nak csak igazat tudok adni nekem egy Core 2 Duo-m van és nem hiszem h ha berakok egy aegia karit attól változna valamit is a sebessége. A játék miatt meg főleg ne mert valszeg feltörik ezeket is majd h ne kelljen aegia kari :) mondjuk a Daemon Tools meg az Alcohol mellet lesz majd Aegia Illuminator is ami majd szépen elhiteti a kedves szoftverrel hogy neked ott csücsül a gépedben az aegia kari ....
  • psishock
    szefmester: ne tedd! :)
    Kegyenlen átlátszó lehúzás. Ezt a játékot agyonlimitálták a nem ageiás usereknek, a FPS-ről nem is beszélve akár mindent low-ra állítva. Anyway, már a hozzáállásból látszott, hogy ageia promociós játékról van szó, és ezt is mondták a programozóknak. A többmagos rendszerek (processzorok) teljesen, sebbesség különbség nélkül tudják emulálni az "ageia" fizikát ha szükség van rá, legyen az akár a sokat emlegetett ruha/víz effektus. Nem kell pénzt, pci-foglalatot pazarolni (+áramszámlát stb). A mai processzorok 1magja is símán erősebb tud lenni mint maga a kari, és nem is célhardware, akármi másra is tudjuk használni. Vesszen az ageia a tervébe bele :), szegény felhasználót így is mindenhonnan lehúzzák, nem fognak még ők is szakítani belőlünk egy cafatot.
  • Goth
    mihoki az az ageia kártya, deszar =)
  • Szefmester
    érdekes dolog.. eddig is gondolkodtam egy Aegia kari vásárlásán.. lehet ezután is csak gondolkozni fogok rajta :D