Kólások topicja :)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
de nem is hiányzik,én azt mondom,érdemes róla leszokni.
ReaL MaDRid x siempre
Baromi nehéz volt leszokni róla, egyfolytában kívántam, de kollégák, haverok is segítettek a folyamatban 😊, úgyhogy sikerült leállni vele.
Néha-néha megkívánom, és nagyon ritkán 1-1 kortyot, vagy maximum egy 0.25-öset lenyomok (~félévente?), de úgy, hogy utána egybõl ráeszek valamit, így nem szokott gond lenni.
Ananászlé roolz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
már a neve is csábítóan hangzik.
kóla iz cukros fekete csontméreg -.-
azthittem hogy a csaj letérdel és leszopja... a korsó szélét😄
nc, szlovákoknak van sajátjuk, fényezzék csak, nekünk marad a "tróbiszóda" ..szipp..
...
aztan egyszer csak kezdtem erezni, hogy gaz van... mellekhelysegre jaras(nem reszletezem nagyon csunyan)...
aztan nagyon elharapozodott a dolog...
tonkrevagtam a gyomromat olyan szinten, hogy ha megiszok egy 3decis uveggel mehetek hastekeressel a slozira(nem reszletezem)... <#levele>#levele>
szal mindenfele muanyag szarok(Cola, Sprite stb) <#levele>#levele>
csak 1-2 bizonyos 100%os udcsit meg a rozsaszin bubinelkuli asvanyvizeket tudom marcsak meginni, mert a tobbitol is gaz van... :|
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
csurig van gyógynövénnyel!

Root beer-t?
Csak az usa-ban talalkoztam eddig veluk, ez elobbi nem olyan rossz, de az utobbi irto szar. Olyan katranyos cukorka ize van. Mindaketto cola szeru cucc.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Unicum, Jager, Mézes puszedli, gyógynövény, mentol, citrom, narancs 😊
...vágod?

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.