135
Minden függőt ide várok :)
-
Nuki #95 mármint melyikben? :) -
#94 Dr. Pepper valami iszonyat fos, ilyen szar gyümölcsös kólaszerű cucc, nagyon nem jött be. -
mahalo #93 Abban nincs is gyógynövény :) -
Nuki #92 finom. a cigiben mi a jó? -
#91 Teljesen kóla függő lettem, egész nap azt iszom, rosszabb mint a cigi.. :S -
mahalo #90 Hát semmi sem egészséges ha túlzásba viszik. Napi 1-2 pohár jóféle kofolától maximum böföghet az ember. Bár a benne lévő gyógynövények miatt állítólag jó a gyomornak. -
#89 loál
mi benne a jó? -
#88 én is szeretem a kolát meg is szoktam inni vagy egy fél literes kis üveggel de nem sürün !!! -
#87 upsz sorstars... (#64)
Nuki: hat igen, ez adottsag kerdese, valaki meghal tudorakban es eleteben nem szivott egy slukkot sem... mas meg lancdohanyos es siman "elalszik" 90 eves koraban... nem vagyunk 1formak... -
#86 én is ájsztejázok -
Nuki #85 Nagybátyámnak folyik (koka)kóla a vére helyén, és jól bírja, semmi gyanús al-tevékenység nincs nála (állítása szerint)...de nem egy éve issza... :P -
#84 hu,én már úgy 6-8 hónapja nem ittam kólát :)
de nem is hiányzik,én azt mondom,érdemes róla leszokni. -
#83 Igen erős függő voltam, pár éves koromtól 20 éves koromig ki tudja hányszáz hektoliternyit lenyomtam -> tönkrecseszte a gyomromat, a végén már mindent kif*stam tőle, eszméletlenül szar volt.
Baromi nehéz volt leszokni róla, egyfolytában kívántam, de kollégák, haverok is segítettek a folyamatban :), úgyhogy sikerült leállni vele.
Néha-néha megkívánom, és nagyon ritkán 1-1 kortyot, vagy maximum egy 0.25-öset lenyomok (~félévente?), de úgy, hogy utána egyből ráeszek valamit, így nem szokott gond lenni.
Ananászlé roolz. -
#82 Én még mindig azt mondom, hogy Ice Tea szvsz -
#81 Cappy for evör :) (Kóla se rossz de hát nemistudom) -
puma1 #80 Istenem.... Kofola hm életem itala.. nyáron csak 2hét alatt 60Litert ittam meg.. Hmmmm de jó... A citromos nemvalami jó... Kár h Magyarországon nem vagy nemnagyon lehet kapni:( -
#79 Utálom mint a bűn. Régen sokat ittam, rendesen elb*szta a gyomrom a sok koffein, colától fáj a hasam, fantától nem(érdekes). Mostmár inkább csak gyümölcs leveket iszom. -
Goth #78 KOFOLA! D:
már a neve is csábítóan hangzik.
kóla iz cukros fekete csontméreg -.- -
Goth #77 az igencsak egészségtelen :c -
#76 Jah, azt hittem mert nagyon úgy beszéltetek róla, plusz a képekből itélve nem túl okés emberkék fogyaszthaják ^^ -
F1re #75 ha a colatol neked sikerul akkor igen :D -
Slash89 #74 Ha keversz hozzá egy kis vodkát akkor igen :D -
#73 Kofolától be lehet b*szni? -
Slash89 #72 Ittak ők is pepsi maxot. Szerintem a Kofola jobb, de mindenkinek más az ízlése, szal ezen kár vitatkozni. -
#71 Nyáron voltam Szlovákiában. Jó vót' - remek volt.. Amíg nem vett fater egy üveg Kofolát báhh. Iszonyat. Gondolom Szlovákok is csak azért szeretik, mert nem ittak még Pepsi Maxot! :D -
#70 vávávváváváá
kofola a kedvencem :DDDDDDDDDDDD -
#69 meg a teszkó kóla. (az de szar) -
#68 deszar poén:D
azthittem hogy a csaj letérdel és leszopja... a korsó szélét:D
nc, szlovákoknak van sajátjuk, fényezzék csak, nekünk marad a "tróbiszóda" ..szipp.. -
#67 azt hittem előszőr hogy kokainosok topic ez :) -
Mirk #66 hát ezaz -
#65 Cherry Coke forever! :) -
#64 en fuggo voltam REGEN(napi 2 nagy uveg minyima, sprite-fanta stb is!)
...
aztan egyszer csak kezdtem erezni, hogy gaz van... mellekhelysegre jaras(nem reszletezem nagyon csunyan)...
aztan nagyon elharapozodott a dolog...
tonkrevagtam a gyomromat olyan szinten, hogy ha megiszok egy 3decis uveggel mehetek hastekeressel a slozira(nem reszletezem)...
szal mindenfele muanyag szarok(Cola, Sprite stb)
csak 1-2 bizonyos 100%os udcsit meg a rozsaszin bubinelkuli asvanyvizeket tudom marcsak meginni, mert a tobbitol is gaz van... :| -
Mirk #63 aszittem az a jéger -
mahalo #62 nemis!
csurig van gyógynövénnyel! -
Mirk #61 egészségtelen -
mahalo #60 -
F1re #59 Coca cola a Best :D -
#58 Ez nem az én topikom. :))
Bármi, csak ne kóla. :) -
Slash89 #57 A doktor peppert ismerem. Szerintem is jó -
#56 Dr. Peppert ismeri vki?
Root beer-t?
Csak az usa-ban talalkoztam eddig veluk, ez elobbi nem olyan rossz, de az utobbi irto szar. Olyan katranyos cukorka ize van. Mindaketto cola szeru cucc.