Kólások topicja :)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagybátyámnak folyik (koka)kóla a vére helyén, és jól bírja, semmi gyanús al-tevékenység nincs nála (állítása szerint)...de nem egy éve issza... 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

hunbasser
hu,én már úgy 6-8 hónapja nem ittam kólát 😊
de nem is hiányzik,én azt mondom,érdemes róla leszokni.

ReaL MaDRid x siempre

Jano
Igen erõs függõ voltam, pár éves koromtól 20 éves koromig ki tudja hányszáz hektoliternyit lenyomtam -> tönkrecseszte a gyomromat, a végén már mindent kif*stam tõle, eszméletlenül szar volt.
Baromi nehéz volt leszokni róla, egyfolytában kívántam, de kollégák, haverok is segítettek a folyamatban 😊, úgyhogy sikerült leállni vele.
Néha-néha megkívánom, és nagyon ritkán 1-1 kortyot, vagy maximum egy 0.25-öset lenyomok (~félévente?), de úgy, hogy utána egybõl ráeszek valamit, így nem szokott gond lenni.
Ananászlé roolz.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Chrystopher
Én még mindig azt mondom, hogy Ice Tea szvsz <#eljen><#wink>

Kicsikiraly
Cappy for evör 😊 (Kóla se rossz de hát nemistudom)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Istenem.... Kofola hm életem itala.. nyáron csak 2hét alatt 60Litert ittam meg.. Hmmmm de jó... A citromos nemvalami jó... Kár h Magyarországon nem vagy nemnagyon lehet kapni😞

Magnumrolcsi
Utálom mint a bûn. Régen sokat ittam, rendesen elb*szta a gyomrom a sok koffein, colától fáj a hasam, fantától nem(érdekes). Mostmár inkább csak gyümölcs leveket iszom.

KOFOLA! D:
már a neve is csábítóan hangzik.
kóla iz cukros fekete csontméreg -.-

az igencsak egészségtelen :c

Fido4life
Jah, azt hittem mert nagyon úgy beszéltetek róla, plusz a képekbõl itélve nem túl okés emberkék fogyaszthaják ^^

ha a colatol neked sikerul akkor igen 😄
Ha keversz hozzá egy kis vodkát akkor igen 😄

Fido4life
Kofolától be lehet b*szni?

Ittak õk is pepsi maxot. Szerintem a Kofola jobb, de mindenkinek más az ízlése, szal ezen kár vitatkozni.

Chrystopher
Nyáron voltam Szlovákiában. Jó vót' - remek volt.. Amíg nem vett fater egy üveg Kofolát báhh. Iszonyat. Gondolom Szlovákok is csak azért szeretik, mert nem ittak még Pepsi Maxot! 😄

Frosty01
vávávváváváá

kofola a kedvencem 😄DDDDDDDDDDD

practitioner of the forbidden arts of death

banok
meg a teszkó kóla. (az de szar)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tigeroo
deszar poén😄

azthittem hogy a csaj letérdel és leszopja... a korsó szélét😄

nc, szlovákoknak van sajátjuk, fényezzék csak, nekünk marad a "tróbiszóda" ..szipp..
shevy
azt hittem elõszõr hogy kokainosok topic ez 😊

hát ezaz
banok
Cherry Coke forever! 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lammer
en fuggo voltam REGEN(napi 2 nagy uveg minyima, sprite-fanta stb is!)
...
aztan egyszer csak kezdtem erezni, hogy gaz van... mellekhelysegre jaras(nem reszletezem nagyon csunyan)...
aztan nagyon elharapozodott a dolog...
tonkrevagtam a gyomromat olyan szinten, hogy ha megiszok egy 3decis uveggel mehetek hastekeressel a slozira(nem reszletezem)... <#levele>
szal mindenfele muanyag szarok(Cola, Sprite stb) <#levele>

csak 1-2 bizonyos 100%os udcsit meg a rozsaszin bubinelkuli asvanyvizeket tudom marcsak meginni, mert a tobbitol is gaz van... :|

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

aszittem az a jéger
nemis!
csurig van gyógynövénnyel!
egészségtelen
Coca cola a Best 😄
CattiBrie
Ez nem az én topikom. 😊)
Bármi, csak ne kóla. 😊

[/spam]&#8482;

A doktor peppert ismerem. Szerintem is jó

Falconer
Dr. Peppert ismeri vki?
Root beer-t?
Csak az usa-ban talalkoztam eddig veluk, ez elobbi nem olyan rossz, de az utobbi irto szar. Olyan katranyos cukorka ize van. Mindaketto cola szeru cucc.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Szoval mindenfele ipari mesterseges izesitoanyag maradek 😄 loaaaall

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kemszi2
én bort iszom....n omeg vizet prédikálok
kas123
lol ezdeszar😄😄

uHs Gerzson
Ez már kolaSoKK!!! xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

alapanyagok!!! 😄😄😄
Rage47
na meg is van az alapanyag 😄
Ma kóstoltam elõször életemben. Nehéz szavakba önteni! 😊
Unicum, Jager, Mézes puszedli, gyógynövény, mentol, citrom, narancs 😊
Beast Machine
én többször is voltam Szlovákországban, de ahol ittam kólát, ott mindenhol volt valami nagyopn szar, inkább képosztára hajazó utóíze...

...vágod?

Ha még nem kóstoltad akkor elég nehéz elmondani. Kóla ízû, de kicsit más. Amúgy van citromos ízesítésû is, ami kábé azután jelent meg, hogy a citromos pepszit elkezdték árulni. Nekem egyébként jobban ízlik az Originál.

Milyen az íze szerinted? 😊
Bizonyos helyeken csapolják. Sajnos ahol én lakom itt csak üvegeset lehet venni.

Slash nálatok tényleg csapolják mint a sört?

bocs 😛 én is ittam és nekem nem jött be.

ez nagyon undorító, ittatok már ilyt???

Én szlovákiában lakom és állandóan Kofolát iszom. Szerintem kurvajó

Miért érzem hogy nem az iható kólára gondolsz? 😊
GregSB
Egy igazi kólafohgyasztó:

😄D

Õ is azt hitte míg meg nem kóstolta!

Nem feltétlenül, csak ezt már bekategorizáltam abba a fiókba amire nekem nincs szükségem <#vigyor1>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

A hajléktalanoknál ez a trendi? 😊