W880
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
-Jó Napot kívánok! Vettem egy Sony Ericsson W880 mobilt önöktõl. Nem tudok vele telefonálni. Kérem tájékoztasson, hogy hogyan kell!
-Sajnáljuk, kedves Ügyfelünk, de erre még mi sem jöttünk rá xDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez mekkora lenne 😄D
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
elõfizuval is 80 körül van
enyi pézért már dobhattak volna bele egy 3.2mp -es kamerát is
viszont 3,5G -s, és walkman 2.0 lejátszó van benne
egy kis leirás rola
(egy biztos a w800i volt az amivel nagyot alkottak, azota ujitgatnak, de egyik telo se mutat anyi ujat mint akkor a w800i)
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
- amúgy sztem is feketében szebb -
Nemvolt még erröl topik, igy nyitottam, mert ez érdekel. Ha zavar valakit akkor nem jön ide. Ez a w880 topik amit linkeltél az meg SE topik, de van más se teloknak is külön topikja, ugyhogy talán ennek is lehet, és nincs sehova se irva hogy tilos rola topikot nyitni.
Mi az a windows?
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.