Eldőlt, hogy a Lost 2010-ben ér véget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sorozat. szerintem kérdezz, van itt lost topik, ott mindenki érti.
phenomiq
a kutya se érti már ezt a filmet. pfff

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

...egyaltalan: mi ez a LOST?

Mellesleg: 22 resz egy evad? A "6. évad végén, 2010-ben"?
Ezt nezd meg, kisocsi: Doctor Who (a regebbi) + Doctor Who (az ujabbik) = 26 + 3 evad...

Több ismerõsöm elakadt a nézésben a második évad közepénél és szerintem is ott volt a mélypont. A második évad jó kezdés után rettenetesre sikeredett.

Az elcsüggedteket vígasztalnám azzal, hogy a 3. évad nagyon jó, ismét eredeti fényében csillog a sorozat, sõt, szerintem már üti az elsõt.

A 16 részes évadoknak nagyon nem örülnék, de ez van.

alienslive
Kicsit idõhúzásnak éreztem benne ezeket. De izlések és pofonok...

"Nekem egyedül csak az nem tetszett benne, amikor 3-4 részen kereszûl mutattak be egy eseményt különbözõ szemszögbõl."

hehe, nekem ezek volta a kedvenceim. ld. 2x01-02. az ilyesmi technikával operáló filmeket mindig is "csíptem".
DjDano
Hát szerintem a 2. évad sokkal eseménydúsabb volt mint az elsõ... Az elsõ évadban csak húzták mint a rétest, nem szólt semmi másról csak a túlélõk szerecsétlenkedésérõl, a szigetrõl semmi nem derült ki. A második évadban sokkal több minden történt, a rejtett "bunkerek", "többiek"...stb A 3. évad még erre is rátesz egy lapáttal

Szerintem a 2. évad közel sem olyan jó mint az elsö, de ezen nem fogunk összeveszni.
A nyitott kérdéseket nem hinném hogy elfelejtik, hiszen van még 3 évad a megválaszolásukra.

Én vhol az elsõ évad közepénél elvesztettem a fonalat.
alienslive
Kicsit sok lett a "nekem" az elõzõ hsz-ben. sry

alienslive
Nekem egyedül csak az nem tetszett benne, amikor 3-4 részen kereszûl mutattak be egy eseményt különbözõ szemszögbõl.
Nekem csak az a bajom, hogy bizonyos nyitott kérdéseket kezdek elfelejteni a régebbi évadokból:S

Aradebil2
16rész?😞(((

igazából, ha lapos (szeirntem nem az), akkor ugrani kell a 3. évadra. nem veszít semmit az ember, pláne ha benyom egy összefoglaló részt. amire kell, arra meg az epizódok elõtti visszatekintésben emlékeztetnek a készítõk
A második évad télleg lapos egy kicsit,de megéri végignézni mert 3. mindenért kárpótol

Én a 2. évad elejéig jutottam el, akkor eléggé leült az a pár rész szvsz, és abba is hagytam. De most kedvet kaptam megint.
Ha szerinted a 3. évad kínlódás, akkor hidd el, ez nem a te sorozatod.

it=itt

Sajnos a harmadik évad már kínlódás érzetét kelti, mi lesz it még késõbb?

az évadok általában 22 részesek, viszont februártól májusig nem lehet sokkal többet bepréselni.
azt nem értem, hogy miért csak 16 részes lesz innentõl egy évad.
Elsõ évad még valami 26 résdzes volt 😞
Azért nem örülök, mert még 3 évet kel várnom hogy megtudjam mirö is szólt az egész, ha egyáltalán kiderül.Viszont örülök is hogy sokáig fog tartani, mert imádom nézni

Tinman
Kiváló sorozat, jó hír!
A 3. évad eszméletlen eredetire sikeredett <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.