22
-
winnie #22 sorozat. szerintem kérdezz, van itt lost topik, ott mindenki érti. -
#21 a kutya se érti már ezt a filmet. pfff -
Kagemusha #20 ...egyaltalan: mi ez a LOST?
Mellesleg: 22 resz egy evad? A "6. évad végén, 2010-ben"?
Ezt nezd meg, kisocsi: Doctor Who (a regebbi) + Doctor Who (az ujabbik) = 26 + 3 evad... -
Zedas #19 Több ismerősöm elakadt a nézésben a második évad közepénél és szerintem is ott volt a mélypont. A második évad jó kezdés után rettenetesre sikeredett.
Az elcsüggedteket vígasztalnám azzal, hogy a 3. évad nagyon jó, ismét eredeti fényében csillog a sorozat, sőt, szerintem már üti az elsőt.
A 16 részes évadoknak nagyon nem örülnék, de ez van. -
#18 Kicsit időhúzásnak éreztem benne ezeket. De izlések és pofonok... -
winnie #17 "Nekem egyedül csak az nem tetszett benne, amikor 3-4 részen kereszűl mutattak be egy eseményt különböző szemszögből."
hehe, nekem ezek volta a kedvenceim. ld. 2x01-02. az ilyesmi technikával operáló filmeket mindig is "csíptem". -
#16 Hát szerintem a 2. évad sokkal eseménydúsabb volt mint az első... Az első évadban csak húzták mint a rétest, nem szólt semmi másról csak a túlélők szerecsétlenkedéséről, a szigetről semmi nem derült ki. A második évadban sokkal több minden történt, a rejtett "bunkerek", "többiek"...stb A 3. évad még erre is rátesz egy lapáttal -
albatros #15 Szerintem a 2. évad közel sem olyan jó mint az elsö, de ezen nem fogunk összeveszni.
A nyitott kérdéseket nem hinném hogy elfelejtik, hiszen van még 3 évad a megválaszolásukra.
-
kanduhr #14 Én vhol az első évad közepénél elvesztettem a fonalat. -
#13 Kicsit sok lett a "nekem" az előző hsz-ben. sry -
#12 Nekem egyedül csak az nem tetszett benne, amikor 3-4 részen kereszűl mutattak be egy eseményt különböző szemszögből.
Nekem csak az a bajom, hogy bizonyos nyitott kérdéseket kezdek elfelejteni a régebbi évadokból:S -
#11 16rész?:(((( -
winnie #10 igazából, ha lapos (szeirntem nem az), akkor ugrani kell a 3. évadra. nem veszít semmit az ember, pláne ha benyom egy összefoglaló részt. amire kell, arra meg az epizódok előtti visszatekintésben emlékeztetnek a készítők -
albatros #9 A második évad télleg lapos egy kicsit,de megéri végignézni mert 3. mindenért kárpótol -
zemy #8 Én a 2. évad elejéig jutottam el, akkor eléggé leült az a pár rész szvsz, és abba is hagytam. De most kedvet kaptam megint. -
Ordel #7 Ha szerinted a 3. évad kínlódás, akkor hidd el, ez nem a te sorozatod. -
Golyókapkodó #6 it=itt -
Golyókapkodó #5 Sajnos a harmadik évad már kínlódás érzetét kelti, mi lesz it még később? -
winnie #4 az évadok általában 22 részesek, viszont februártól májusig nem lehet sokkal többet bepréselni. -
BobaFett #3 azt nem értem, hogy miért csak 16 részes lesz innentől egy évad.
Első évad még valami 26 résdzes volt :( -
albatros #2 Azért nem örülök, mert még 3 évet kel várnom hogy megtudjam mirö is szólt az egész, ha egyáltalán kiderül.Viszont örülök is hogy sokáig fog tartani, mert imádom nézni -
#1 Kiváló sorozat, jó hír!
A 3. évad eszméletlen eredetire sikeredett