60
Kire bukkantál ma? Kitől gyűjtessz? Minden ami electronika.
-
Nuki #20 nekem megvan.
annyira vonatkerékcsattogás, mint a többi album :)
Trans Europe Express
1. Europe Endless (09:40)
2. The Hall Of Mirrors (07:54) - cseppet sem nevezhető vonakterék-csattogásnak, ez egy nagyon is jó szám:)
3. Showroom Dummies (06:13)
4. Trans Europe Express (06:52) - ez
5. Metal On Metal (06:43) - és ez már inkább :)
6. Franz Schubert (04:25)
7. Endless Endless (00:56)
4-5-ös szám, a Minimum-Maximum koncertalbumon pont Budapesti Felvétel :) -
#19 Kraftwerktől megvan valakinek a Transeurope Express (vagy valami ilyesmi a címe)? Faterom mesélt róla (ő is komálja az ilyen zenét, de inkább a LedZep-Pink Floyd-Mike Oldfield irányú zenéket), azt mondta, az egész lemez kb. vonatkerék-csattogásból álll. Ez mennyire igaz? -
Nuki #18 Chocolate Puma (1 talán több slágere) a régi roxy-s időkben elég divatos volt :) -
Nuki #17 érdekesen hangzik, szivesen kipróbálnám, kiváncsivá tettél ^^
"experimental/darkambient/noise" mint elektromos zene, jól hangzanak :D -
Nuki #16 OTT A MI EMBERÜNK!! :D
Kraftwerk
Vangelis
Daft Punk
Jean-Michelle Jarre
Enigma
Portishead (ezzel most ismerkedem:)
Joe Satriani (elektromos gitár->szólógitár)
Steve Vai (elektromos gitár->szólógitár)
Depesche Mode
Massive Attack
(ez utóbbik max 1-2 szám egyenlőre :)
-
#15 Akiket én gyűjtök:
Aphex Twin
Autechre
Alec empire\Atari Teenage Riot
Amon Tobin
Bong-ra
Björk
Chemichal Brothers
Enduser
Red Snapper
Massive Attack
Leftfield
Venetian Snares
és még sok más.... -
#14 Hidegen és melegen ajánlom a társaságnak személyes kedvenceimet:
Apoptygma Berzerk (kicsit kakukktojás,de sebaj)
Hocico
Dulce Liquido
Combichrist -
#13 Nálam az elektronikus zene a Kraftwerk, Jean Michel Jarre, Vangelis, és a Solaris (bár az inkább progresszív rock, ha jól emlékszem), de ezkből elég sok LP-m, CD-m van, eredetiben. -
#12 Autechre -
#11 nekem nincs semmim, és nem is töltök soha semmit :D -
#10 Nekem megvan az ősszes State of Trance Armin van Buuren-töl(kb 50 giga) plusz rengeteg más trance, psytrance, techno és house zene. Összesen kb 100 giga. :) És ez csak bővülni fog. -
#9 Jark Prongo - Movin' Thru Your System - Alapmű
Jark Prongo - Shake It - Szintén tőle, ez is ott van :D
PMT - Deeper Water - Ha nem ismered a Sander Kleinenberg's Caffeine Remix-et akkor nem állok többet szóba veled :D
Soul Of Man - Dirty Waltzer - Nagyon jó kis breakbeat :)
Jimpster Saját ajánló, nagyon jó kis remixei vannak mostanában rákattantam.
Itt van például ez és ez
Amugy /fav topik. :D -
Borg #8 Global Underground, Balance, Renaissance sorozatok.
Más nem kell :) -
#7 Nekem az elektronikus zenén belül inkább az olyanok jönnek be, mint Autechre, Coil, Raison D'Etre és társai. Tehát az ilyen experimental/darkambient/noise dolgok. Azokat gyűjtöm, vagy vagy sokszáz giga. :) -
#6 A Mátrix című film zenéi közt vannak nagyon jó elektronikus "gépzenék" nekem azok nagyon tetszenek. Az ekőadóik Juno Reactor, Don Davis, Rob Dougan. Nekem azok nagyon bejönnek mert ezt a gépzenét keverik kicsit más stílusú zenékkel. -
#5 Soul of Man
Tőlük már jóideje porosodik 7-8 számom, előbb szedtem le egy eddig még hiányzó darabot. Továbbra sem vágtak földhöz, habár kellemes, laza beat/break amit csinálnak. Érdemes megnézni az Acid Punch, a Shake 'Em Down és a Foxy Moron című számukat. -
#4 PMT
Elég kevés száma van neki is, azok se túl jók, bár False Prophet néven már vannak jobb cuccai is. Legismertebbje talán a Gyromancer
PMT néven számomra egy klasszikus:Afro Lava Lamp (Zulu Dawn Mix)
3#: kicsit bővebb discog.-ot kérek
[kifejtős-ebb tápig] -
#3 DJ Bomba - Girls In The Club (Purple Haze Electro Mix)
Nem feltétlen no-name, de kellemes muzsika. -
#2 Kezdeném:
Nem tudom hogy jutottam el hozzájuk, de ma sikerült letölteni egypár Jark Prongo számot. Munkásságuk elég szűkös, elvileg Chocolate Puma név alatt is ők futnak és J.Prongo név alatt techno/house zenét gyártanak. Felejthetőek, de ez eléggé megtetszett:
Chocolate Puma - A Star is Born (Jark Prongo remix)
-
#1 Üdv, ezt a topicot azért nyitottam hogy megosszuk egymással a tapasztalataink ismert, viszonylag ismert és alapjában véve "névtelen" előadók zenéit illetően. Én folyamatosan töltök és beszerzek (non-legal sry), várom a neveket, tippeket. Közel 60 giga gondosan válogatott zeném van, gyűjtök tovább szorgalmasan...