Elektronikus-Zene Gyűjtők

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
Nekem megvan az õsszes State of Trance Armin van Buuren-töl(kb 50 giga) plusz rengeteg más trance, psytrance, techno és house zene. Összesen kb 100 giga. 😊 És ez csak bõvülni fog.

VinylToy
Jark Prongo - Movin' Thru Your System - Alapmû

Jark Prongo - Shake It - Szintén tõle, ez is ott van 😄

PMT - Deeper Water - Ha nem ismered a Sander Kleinenberg's Caffeine Remix-et akkor nem állok többet szóba veled 😄

Soul Of Man - Dirty Waltzer - Nagyon jó kis breakbeat 😊

Jimpster Saját ajánló, nagyon jó kis remixei vannak mostanában rákattantam.

Itt van például ez és ez

Amugy /fav topik. 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Global Underground, Balance, Renaissance sorozatok.

Más nem kell 😊
cenobite
Nekem az elektronikus zenén belül inkább az olyanok jönnek be, mint Autechre, Coil, Raison D'Etre és társai. Tehát az ilyen experimental/darkambient/noise dolgok. Azokat gyûjtöm, vagy vagy sokszáz giga. 😊

gamertag: kenobita

Atkamon
A Mátrix címû film zenéi közt vannak nagyon jó elektronikus "gépzenék" nekem azok nagyon tetszenek. Az ekõadóik Juno Reactor, Don Davis, Rob Dougan. Nekem azok nagyon bejönnek mert ezt a gépzenét keverik kicsit más stílusú zenékkel.

Matthew Prosac
Soul of Man

Tõlük már jóideje porosodik 7-8 számom, elõbb szedtem le egy eddig még hiányzó darabot. Továbbra sem vágtak földhöz, habár kellemes, laza beat/break amit csinálnak. Érdemes megnézni az Acid Punch, a Shake 'Em Down és a Foxy Moron címû számukat.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
PMT

Elég kevés száma van neki is, azok se túl jók, bár False Prophet néven már vannak jobb cuccai is. Legismertebbje talán a Gyromancer
PMT néven számomra egy klasszikus:Afro Lava Lamp (Zulu Dawn Mix)

3#: kicsit bõvebb discog.-ot kérek <#vigyor0>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gameplusz
DJ Bomba - Girls In The Club (Purple Haze Electro Mix)

Nem feltétlen no-name, de kellemes muzsika.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Matthew Prosac
Kezdeném:
Nem tudom hogy jutottam el hozzájuk, de ma sikerült letölteni egypár Jark Prongo számot. Munkásságuk elég szûkös, elvileg Chocolate Puma név alatt is õk futnak és J.Prongo név alatt techno/house zenét gyártanak. Felejthetõek, de ez eléggé megtetszett:
Chocolate Puma - A Star is Born (Jark Prongo remix)

Matthew Prosac
Üdv, ezt a topicot azért nyitottam hogy megosszuk egymással a tapasztalataink ismert, viszonylag ismert és alapjában véve "névtelen" elõadók zenéit illetõen. Én folyamatosan töltök és beszerzek (non-legal sry), várom a neveket, tippeket. Közel 60 giga gondosan válogatott zeném van, gyûjtök tovább szorgalmasan...

← ElőzőOldal 2 / 2