Elektronikus-Zene Gyűjtők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jark Prongo - Shake It - Szintén tõle, ez is ott van 😄
PMT - Deeper Water - Ha nem ismered a Sander Kleinenberg's Caffeine Remix-et akkor nem állok többet szóba veled 😄
Soul Of Man - Dirty Waltzer - Nagyon jó kis breakbeat 😊
Jimpster Saját ajánló, nagyon jó kis remixei vannak mostanában rákattantam.
Itt van például ez és ez
Amugy /fav topik. 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Más nem kell 😊
gamertag: kenobita
Tõlük már jóideje porosodik 7-8 számom, elõbb szedtem le egy eddig még hiányzó darabot. Továbbra sem vágtak földhöz, habár kellemes, laza beat/break amit csinálnak. Érdemes megnézni az Acid Punch, a Shake 'Em Down és a Foxy Moron címû számukat.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Elég kevés száma van neki is, azok se túl jók, bár False Prophet néven már vannak jobb cuccai is. Legismertebbje talán a Gyromancer
PMT néven számomra egy klasszikus:Afro Lava Lamp (Zulu Dawn Mix)
3#: kicsit bõvebb discog.-ot kérek <#vigyor0>#vigyor0>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Nem feltétlen no-name, de kellemes muzsika.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Nem tudom hogy jutottam el hozzájuk, de ma sikerült letölteni egypár Jark Prongo számot. Munkásságuk elég szûkös, elvileg Chocolate Puma név alatt is õk futnak és J.Prongo név alatt techno/house zenét gyártanak. Felejthetõek, de ez eléggé megtetszett:
Chocolate Puma - A Star is Born (Jark Prongo remix)