25
  • Help17
    #25
    Nem lesz enyni milliárdos, a Karib 3 és Shrek 3 is kevesebbet fog hozzni mint az előző részük tekintve hogy a 2. részek a többség szerint rosszabbak lettek mint a 3-ak, így visszaesés lesz bevételileg. A Pókember 3 azért hozott ennyit a nagy marketingen kívük mert a 2. rész jóval jobb lett mint az első így a nép adott neki egy esélyt. Transofrmersnek semmi esélye ennyit hozni. Simpson családnak pláne. Harry Potter nyáron nem szokot akkorát ütni de azért most is ott lesz USA-n kívüli eredménye az első helyen. Ja és a minőség nem az én véleményem hanem az átlagé. Nekem jobban bejött az űj karib mint az első például.
  • maestro85
    #24
    Bocsi nem olvastam végig a hsz-eket.
    Szerintem jó film, ha megbocsátom neki az én izlésvilágomon esett nagyon apró csorbákat (nem hibákat). Nem baj, hogy volt benne érzelmi szál a szerelmen kívül is. Kellet belle. Inkább csak az zavart, hogy ezzel volt vége a filmnek. Ezzel amolyan filozofikusnak tűnt a film. Nem voltak benne rossz gondolatok, de egy akciofilmbe ne akarjanak minden bele tenni. Vagy ne mondják ki nyiltan, csak a történések sugallják azt.
    Egyébként pár dolog nem flott: Mikor a fényképész srácra rákerül az élőskődő, miért éppen pókemberes lesz, hizsen őt nem csípte meg "uránpók". Amikor meg megalázásról papolt a pókembernek azzal nem nagyon tudok egyetérteni, hiszen mikor bedobta a hamisított képeket, azt csak az igazság leleplezése volt, nem megalázás. Szerinem a megalázás, az igazságtalan dolog, szemben az igazsággal.
    NA kész filózósra jött ki ez a film.
    Szerintem azért érdemes megnézni.
  • PrisonMan
    #23
    Szóval ezzel csak azt akartam kihozni, na de legyen, akkor ez a lista szerintem:
    1. Karib-tenger kalózai 3 [1 milliárd felett]
    2. Shrek 3 [1 milliárd felett, kicsivel lemaradva]
    3. Pókember 3 [900-1 milliárd]
    4. Harry Potter 5 [800-900 millió]
    5. Transformers [7-800 millió]
  • PrisonMan
    #22
    edios! Nem rétegfilm, de nem esélyes az idei legnagyobb bevételre...
    Szemezgessetek az en.wikipedia.org-on mozibevételeket. A HP5 800-900 millió dollárt fog hozni, míg a Shrek 3 és a Kalózok 1 milliárd felett.
    Pókica 900 és 1 milliárd között lesz valahol. Transformers 7-800 millió, Simpsons amerikában lesz sikeres (ne legyen igazam), Oceán 13-ja (:) és Bourn meg jó 5-600 milliót fog hozni
  • edios
    #21
    Érdekes. Egyikőtök sem említette HP5öt. Úgylátszik az már ilyen rétegfilm
  • Gyurk
    #20
    *talán
  • Gyurk
    #19
    Hát nem tudom. Szerintem Karib 3, Shrek, Transformers (ami szerintem zsír lesz) meg takán a Simpsons Movie (szerintem ezek nagy esélyesek).
  • Help17
    #18
    Manapság mindenki filmkritikákat ír, pedig elvileg ez is egy szakma, több évnyi tanulással.
  • k3vin
    #17
    Ez legalább olyan csalódás mint a Mátrix 3... sőt sokkal nagyobb... egyik barátom írt róla egy kritikát nézzétek meg... sztem még nem javította ki a helyesírási hibákat, de nem ez a lényeg...
  • knightbali
    #16
    Vagy a Shrek :)
  • knightbali
    #15
    A Karib 3 remélem odaveri a Pókicát.
  • PrisonMan
    #14
    Na végre egy értelmes ember, aki számításba veszi a Shrek 3-mat... (1#)

    "Jack Sparrow azonban hamarosan vízre száll és az már keményebb csata lesz."
    Ó máj Gód, és a Shrek nem ugyanúgy 1 milliárd felett hozott, mint a kalózok???
    Idei bevételi lista így lesz:
    1. Shrek vagy kalózok

    3. Pókember 3
  • winnie
    #13
    " a birkák meg elhiszik. nagyszerű"

    hehe, akkor lennének birkák, ha nem lenne saját véleményük, de van. az más kérdés, hogy te erről valamiért le akarod beszélni őket.
  • Loverman
    #12
    "Paramedics were called, but Harry died enroute to the hospital. With his final words, he apologized to Peter, and confirmed that despite everything, they were still, and always will be, best friends."

    mellesleg már meghalt a képregényben is. talán a magyarban nem, de az hol van...
  • Hesztia
    #11
    Én meg azt kívánom, hogy találkozz ennél sokkal jobb filmekkel.:)
  • Loverman
    #10
    ja, és attól hogy valaki ír egy kritikát attól még nem kritikus... ennyi erővel én is írhatnék (szerencsére én mást írok). nem hinném hogy az ilyen-olyan netes oldalak/újságok cikkírói egyikének is kritikusi végzettsége lenne. soknak még újságírói sincs. tehát 1 ember leírja a véleményét, csak azért mert teheti, a birkák meg elhiszik. nagyszerű
  • Loverman
    #9
    "3, a sok negatív kritikák ellenére az emberek naívak és igenis látni akarják (ahogy a cikkíró fogalmazott) ízeltlábú szuperhőst!"
    tehát az emberek naívak... sztem mindenkinek meglehet a saját véleménye, a kritikusok nem istenek, mindenkinek magának kell megítélnie a filmet, előítéletek nélkül, nem a kritikáknak hinni. max akkor néznék kritikát ha az utolsó forintjaimat költeném el és el kellene döntenem hogy mit nézzek meg, mert ha már csak egyet tudok akkor legyen tökéletes. de szerencsére nem itt tartunk. ja mellesleg nem voltak sikoltozó járókelők nagyon a filmben, csak MJ sikoltozott inkább, de semmi gond
  • Loverman
    #8
    háát, ha ez szar film, még sok szar filmet kívánok a mozikultúrának.
  • Broafka
    #7
    biztos egy sikoltozó járokelőt XD

    szerintem meg amúgy elég gagyi lett, nem vagyok divatfikázó, sőt egyáltalán nem szoktam nagyon fikázni filmeket, ami azt jelenti ezt se húznám le annyira.

    nekem hiányzott a pergősség a filmből, és valami mérhetetlenül giccses volt! az az össz fél óra akció (a 2 és fél órás filmből) viszont elég jól sikerült, habár az első manóval való harcból szinte semmit nem lehet látni annyira kapkodják a kamerát össze-viszza, nah mind1...

    szerintem csak azért mennek el megnézni a filmert, mert:
    1, PÓKEMBER
    2, elég látványos volt a bevezető videó (az a szimpla össz akciót mind betették)
    3, a sok negatív kritikák ellenére az emberek naívak és igenis látni akarják (ahogy a cikkíró fogalmazott) ízeltlábú szuperhőst!
  • Szolnokboy1
    #6
    kit szikronozált? :)
  • Zaraki Kenpachi
    #5
    Winnievel egyetértek, rosszab mint az előzö kettő (habár azok sem voltak nagyon jók ) ráadásúl a végén olyan valaki hallmeg aki a képregényben máig életben van. Elvben jön még 3 rész, előre félek
  • Loverman
    #4
    én sem:) és moziban fogom megnézni, a párommal aki szinkronizálst is benne
  • Viking szabi
    #3
    Nekem tetszett ez a rész is.Én nem tudom hogy mit mind kritizálják annyit.
  • Cat 02 #2
    hát érdekes rész :S
    De a Shrek 3 és Karib tenger kalózai trénere naon jó sztem =)
  • winnie
    #1
    nyitórekord szép - de csak míg jön a shrek 3 vagy a kalóz 3.

    összebevételben viszont szerintem alulmarad az előző két részhez képest