16
  • Imi1
    Igencsak elszálltak az árával. Nincs benne semmi komoly fejlesztés és alkatrész se. 100k körül megérné talán.
  • L3zl13
    Ebook olvasásra használnám, de arra kicsit drága...
  • hispan2
    Szerintem ez a q1 drága is és ahhoz képest nem tud sokat. Ennyi pénzért veszek egy közepes nootebookot rendes billentyűzettel, emberi léptékű kijelzővel meg DVD íróval... Szerintem.
  • Tetsuo
    Sony MicroPC
    Na jó, picit drágább azért.. ;)
  • wanek
    Miért vagy ebben olyan biztos?
  • Cat #11
    Szerintem csak annyit, amennyit az Intel, az AMD, a Microsoft, a mobiltelefongyártók meg a fényképezőgép gyártók fizetnek, többet biztosan nem :)
  • wanek
    Ez elég gyenge reklám volt. Legalább sokat fizetett érte a samsung?
  • 1hengeresVmotor
    írta a cikk író hogy nincs benne dvd olvasó telefon pda keverékben sincs szeritnem nem is kell bele azért van az usb & a Bluetooth & WiFi
  • Gerygrey
    Mi a bánatnak egy 800 MHz-es gépre Vista?
    Különben tetszik, 800$ egészen baráti ár érte, szerintem jó alternatívája lehet egy laptopnak (ettől függetlenül én inkább maradok a PDA-telefon kombónál).
  • neoG
    ahham.így már okés!TXH
  • brueni
    van linked? pont ilyesmit keresek és érdekel minden...
  • KoS
    Vista-val meg XP-vel is rendelheto, azert van a cikkben keverve.
  • neoG
    "teljesen funkcionális PC, melyen Windows Vista fut"
    "az érintőképernyő segítségével lehet kommunikálni a Windows XP-vel"
  • Tetsuo
    A Sony micro PCje azért jobb..
  • KoS
    Ha lehetne ra Linuxot tenni, ami tamogatja a WiFi-t, Bluetooth-ot, akkor erdekelne. Lehet hogy fel fogjak ra heckelni, hatha...
  • 1hengeresVmotor
    Nekem bejön ez a Samsung cucc de számomra felesleges lenne annyi mani meg nincs hogy hóbortból megvegyem. nagy a piac hátha lesz elég vevő rá