16
-
Imi1 #16 Igencsak elszálltak az árával. Nincs benne semmi komoly fejlesztés és alkatrész se. 100k körül megérné talán. -
L3zl13 #15 Ebook olvasásra használnám, de arra kicsit drága... -
#14 Szerintem ez a q1 drága is és ahhoz képest nem tud sokat. Ennyi pénzért veszek egy közepes nootebookot rendes billentyűzettel, emberi léptékű kijelzővel meg DVD íróval... Szerintem. -
#13 Sony MicroPC
Na jó, picit drágább azért.. ;) -
wanek #12 Miért vagy ebben olyan biztos? -
Cat #11 Szerintem csak annyit, amennyit az Intel, az AMD, a Microsoft, a mobiltelefongyártók meg a fényképezőgép gyártók fizetnek, többet biztosan nem :) -
wanek #10 Ez elég gyenge reklám volt. Legalább sokat fizetett érte a samsung? -
1hengeresVmotor #9 írta a cikk író hogy nincs benne dvd olvasó telefon pda keverékben sincs szeritnem nem is kell bele azért van az usb & a Bluetooth & WiFi -
#8 Mi a bánatnak egy 800 MHz-es gépre Vista?
Különben tetszik, 800$ egészen baráti ár érte, szerintem jó alternatívája lehet egy laptopnak (ettől függetlenül én inkább maradok a PDA-telefon kombónál). -
neoG #7 ahham.így már okés!TXH -
brueni #6 van linked? pont ilyesmit keresek és érdekel minden... -
KoS #5 Vista-val meg XP-vel is rendelheto, azert van a cikkben keverve. -
neoG #4 "teljesen funkcionális PC, melyen Windows Vista fut"
"az érintőképernyő segítségével lehet kommunikálni a Windows XP-vel"
-
#3 A Sony micro PCje azért jobb.. -
KoS #2 Ha lehetne ra Linuxot tenni, ami tamogatja a WiFi-t, Bluetooth-ot, akkor erdekelne. Lehet hogy fel fogjak ra heckelni, hatha... -
1hengeresVmotor #1 Nekem bejön ez a Samsung cucc de számomra felesleges lenne annyi mani meg nincs hogy hóbortból megvegyem. nagy a piac hátha lesz elég vevő rá