15
-
xido #15 hehe...a King Kong sztárja...azt hittem én is,hogy JB lesz az:))..sztár egy mellékszereplő ma már?:) -
Loverman #14 de most te is leparasztoztad, vágod... -
nagykovi #13 Én is nagyon várom már :)
Szerintem az egyik legjobb sorozat -
Ginos #12 Én imádom ezt a sorozatot remek színészek,csavaros sztori,szuper hangulatkeltő zenék.Várom hogy folytassák.Csak jönne már a 3.évad... -
Frank986 #11 hát nem tom én láttam 2. évadot is és naon karaly, már várom a kövit :D
nekem 8 ki lesz benne az új szereplő csak legyen továbbra is ilyen fordulatos -
nagykovi #10 Hát ha már itt tartunk akkor ilyet beszólni is parasztság :)
Tényleg nem kellene spoilerezni, de nem kell rögtön parasztozni se, el lehet azzal is intézni h "Mér kell spoilerezni?" mint zaki. -
#9 Amúgy nem börtön hanem inkébb egy fogolytábor szerűség :D -
#8 Paraszt vagy haver!
Egyébként remélem a harmadik évadban azért lesz egy-két csavar. -
winnie #7 kár, kár, károgás:) attól, hogy folytatják, neked még nem kell folytatnod. ha megfelelően sokan hagyják abba, akkor nem lesz 4. évad. de ha továbbnézik a károgók, akkor hiába a "kár", jönnek a további szezonok is. -
Zedas #6 Olyan kár hogy fojtatják a PB-t. Mármint imádtam, de olyan szép lett volna ha vége a 2. évadnál. Valahogy végtelenül erőltetettnek éreztem, ahogy vége lett a 2. évadnak. -
#5 mér nem inkább Jack Black? vagy ami mégjobb: Adrian "mifiunk" Brody :D -
zemy #4 Thomas Kretschmann a Zongoristában, mint német tiszt nagyon ütős volt. Az a jelenet, amikor...na nem akarok spoilerezni, mert lehet, hogy volt aki nem látta :) -
KoS #3 Vagy legalabb odairni hogy spoiler veszely!
Igaz hogy engem nem erint a dolog, de masoknak kellemetlen lehet. -
#2 Most miért kell spoilerezni? Hihetetlen milyen emberek vannak. -
#1 kíváncsi leszek, hogy hogyan fog Scofield megszökni a börtönből mindenféle tetkó meg előkészület nélkül:O