27
-
#27 megtalálod a: www.torrentz.com-on a music menüben
lásd: Transformers (2007) - Score (by Steve Jablonsky)
ebben benne van az összes zene, de ha jól tudom amikor a földre jönnek az autobotok az a "Arrival to Earth" című -
#26 valaki nem tudja hogy milyen zene megy a jelenet alatt mikor lezuhannak az autobotok a földre??? -
#25 miért, mi lett a vége? én csak pár részt láttam belőle. Mi lett? -
virs lee #24 Mert szar volt. Az 1. perctől tudni lehet mi lesz a vége. Ja és hiteltelen, tipikus sztori. -
virs lee #23 Ezért néztük anno a Super Channelt. ~~ Talán majd He-Mannel is találkozunk. -
Krizli #22 Transformers egyáltalán NEM manga!!! Persze az is készült belőle, de olyan is lett. Az eredeti rajzfilm és a képregény is amerikai projekt volt - igaz, a játékfigurák, amikről a szereplőket mintázták, különböző japán robotból járművé alakuló játékok újrafestései voltak. De ettől függetlenül a Transformers eredetileg amerikai, csak sokszor japánnak nézik, mert hasonlítanak a különböző mechakra, vagy a Gundam is teli van hasonló robotokkal... Az megint más kérdés, hogy számtalan japán mellékvonal meg folytatás (rajzfilm - vagyis anime, képregény - manga, stb.) is készült belőle.
De bocs a kötöszködésért, csak azért ne varrjunk minden jó ötletet a japók nyakába. :)
Egyébként megnézhetők a film eddigi trailerei:
http://www.youtube.com/watch?v=wFvUdt9BQhU
http://www.youtube.com/watch?v=zZp75fWe-ss
http://www.youtube.com/watch?v=MRvh_HyShjo
http://www.youtube.com/watch?v=OGgvx_oi4ak -
ddt500 #21 A Sziget marha jó film volt. Megatron rulez!!! :) Elő is veszem azt a 40 részt ami meg van belőle. -
winnie #20 attól, hogy van transformers manga még képregény is van. -
#19 az ilyenbe bele kell ám kötni -
Lami #18 Ez mind szép és jó, csupán annyi a bajom h nem képregény hanem MANGA. Bár a manga is egyfajta képregény de azé NA! -
Dude64 #17 Remélem a Bionicle stílusú alakváltók lesznek a legnagyobb problémáim a filmmel kapcsolatban:)Várom. Optimus ruleeeez! -
BobaFett #16 Szerintem is a Sziget igencsak jó film volt, nemtom miért bukott akkorát !
Ettöl viszont jobban félek, az ilyen adaptációk nem szoktak túljól sikerülni. Remélem nem lesz igazam. -
xido #15 na ha csak annyira lesz "béna és bukás",mint a Sziget,akkor isten film lesz,mint a Sziget:DDD -
#14 A Sziget tényleg nagyon jó volt, persze divat lehúzni, mint a Titanic-ot.
Én elég sokat várok ettől a filmtől, mert egy elég színvonalas (kb. Pókember kaliberű) képregény megfilmesítéséről van szó. -
winnie #13 a szigettel szerintem sem volt gond, egyszerűen amerika már kinőtt abból, hogy minden piffpuff filmet le lehessen nyomni a torkukon, ennyi. (amúgy meg talán a szinte egy az egyben nevekkel, eseményekkel másolt sztori is az oka lehetett, ott biztos jobban ismerték a clonus horrort és a logan futását. (kvázi azok nyúlása volt robbanásokkal) -
Zaraki Kenpachi #12 A Sziget tényleg nagyon jó film volt, sosem értettem és máig nem értem, hogy miért fikázzák.
Ugyan ebben Transformers a robot eléggé bionicle emlékeztetnek de ettől függetlenül szerintem akció dús film lesz. Michael Bay filmekben akcióban nem volt hiány Pl Bad Boys 1-2 (főleg 2nél), Pearl Harbor (romantika ez kellet volna bele) és a Sziget.
Jó film lesz ez!! Sajnos kétlem, hogy az OST-jében benne lenne az eredeti Transformers theme pedig, milyen jó lenne, ülsz a moziban, dobolás - gitár jó 80-90 rock zene és egyszer csak megszólal: TRANSFORMERS!!
-
#11 Ha nem énekelnek, táncolnak benne a főszereplők mint a Pókember 3-ban, már jó lesz ;-) -
#10 A Sziget nagyon nagyon jó volt! +1 -
Wittgen #9 Sziget király film volt. Szokás szerint amcsi tahókat minősíti, hogy usában megbukott. -
Szuli #8 Jó volt a sziget ! +1p -
wolruf #7 Sziget nagyon jó volt (+1 pont Szigetvédőknek :D) -
#6 Ízlések és pofonok, nekem nagyon tetszett -
AljasGetto #5 Sziget??? LOOOOL... No Comment... -
viizo #4 Ha "csak" olyan színvonalú filmet kapunk, mint a Sziget, már nagyon elégedett leszek, ugyanis az 2005 legjobb egyik filmje volt... -
#3 38 óra/frame render idő azért az dúúúrva. Én már jóval kevesebb renderidőből is láttam már élethű 1 képkockányi rendert szóval a CGi biztos überkirály lesz. :)
Remélem jó film lesz és méltó lesz ehhez a klasszikus névhez :) -
albatros #2 A sziget bukása nekem továbbra is felfoghatatlan, de mind1...A poszter zsír. -
#1 Hát, a plakát elég mű