32
fing spray
-
KolkaF #32 -
#31 gondolom a hülyeségek boltjában van ien:|
bár nem tom -
F1re #30 áhh :D az az amit elobb irtam -
F1re #29 altalanosba 2 evbe is farsangin bekurtuk kozepre az ien megnymod a zacskot felfujodik felrobban es geci budosbuzbombat es mindneki menekulét az epuletbol :D
haveromek meg szereztek fingato ragogumit aztan a lanyokkal megetettek:D es rendesen folyamatosan finganod kell tole -
#28 nekem van egy jópofa történetem :)
állunk pár haverral a liftbe és látjuk, hogy a földön valamilyen kis zacskó duzzadni kezd. akkor már láttam, hogy ennek nem lesz jó vége, azt követően kidurrant és olyan fingszagot éreztem, hogy az valami felülmúlhatatlan. (ja és melött beszálltunk a liftbe, kisgyerekek utaztak elöttünk) fasza ^^ -
Dave John #27 Még középsuliban Április elsején a szomszéd osztály tesióra alatt befújta pár osztálytársam cipőjét. Hát mondhatni görényszag volt az egész osztályban, még az ablakszellőztetés sem segített :/ De amúgy vicces volt, tréfának frappáns -
#26 BKV-n a legjobb használni!Legalábbis a patron jól jöhet ha esetleg tömeg van.Még amikor általánosba jártam villamossal,reggelente mindig olyan tömeg volt hogy el nem lehetett férni.Gyalogolni meg nem akartam mert Tél volt és egypk is fáztam!:D
Na akkor zsebkendő elő,patron belecsavar,ajtóhoz odadob,megállónál be/kiszálló emberek hatszor rátapostak.Így még azt se lehet mondani hogy én lőttem el!:D
Na akkor végálomásig olyan üres volt a villamos,hogy a beszállni készülő emberek is meggondolták magukat és sarkon fordultak!:D
De legjobb az volt,amikor futottak kifele érdekes arcokkal.
#7:Ez kb olyan,hogy mondj vlmit bele egy zacskóba,és hallgasd vissza később-_- -
#25 biztos BKV-n :))) -
Coco #24 -
#23 Jaja, a bűzkapszula az pusztított. Még általánosban haverral poénból bedobtam egyet az egyik terembe, persze nem a sajátunkéba. Utána 15 perc múlva jött értünk az igazgató, mert vmi kis fasz beköpött:D Azok a hülyék ki akarták üríteni az iskolát, mert az hitték, hogy gázszivárgás van, már a tűzoltókat is kihívták. De igazgatóival megúsztuk, viszont amit otthon kaptam... aucs! -
Nuki #22 Evidens, hogy a gumiszobában rég léteznek ilyen topikok.
Nekem ezek az élmények kimaradtak, de még érettségi tájékán nem késő -
Borg #21 Evidens, hogy pár idióta belepofázik bármilyen topik is nyíljon. -
#20 csepel plázába lehet kapni. kb 1 éve vettem ott egyet. :D -
#19 Evidens hogy nem önállóan próbálod elintézni.
Evidens hogy minden szarnak kell új topik.
Evidens hogy holnapra lesz "milyen formájút szartam ma, rajzoljuk le" topik.
Bocsmá...:D -
#18 király de hol akarod most használni? lesz valami gusztustalan céges meeting ? -
do2 #17 megtaláltam hol lehet venni fingsprét
Hát nekem si van sulis történetem ezzel....
AZ első óra előtt a folyosón kilett fújva 1 nagyobb adag,az uccsó óra után még lehetett érezni...
Sőt az egyik gyerek pólójára rá lett fújva, az anyja kimosta, de utánna is lehetett még érezni:D
itt sprayról kép:D http://www.dilibolt.hu/arukep_nagy/szalon/buzspray.JPG -
#16 lehetett kapni ilyen vérkapszulát is, bevetted a szádba egy kis kis vizzel és ömlött belőle a vérszínű folyadék. -
#15 diliboltokból belehet szerezni ilyesmi huncutságokat, nekem itt pihen az íróasztalomon két db fokhagyma ízű cukor
-
#14 mi befújtuk a tanári asztalon a virágot vele! magyar óra előtt, kb. 15 éve. -
#13 hát ez teccett :DDD -
Vlala #12 Nálunk as párna+sprayx kombináció uralkodott sokáig, a párna adta a hangot, a spray a szagot... Bárkit zavarba lehetett hozni vele. -
#11 Dilibolt volt nálunk, ott lehetett kapni ilyen bűzkapszulát, ami - gondolom - hasonló célt szolgált. Jómunkásemberek buszon törték szét ezt a bizonyos kapszulát, a hatást had ne ecseteljem.
Iszonyat, penetráns, bűz. A legbüdösebb amit szagolni lehet. -
Mirk #10 szerzek neked egyet ha megígéred ha utána a szádba meg az orrodba üríted az egészet -
#9 Ennek a hangja vagy a szaga fing? :))) -
#8 Grat. értelmes topic. -
#7 fingj egy csomót, majd tölts meg vele vhogy egy Pronto-s flakont, és e-voilá:D -
#6 huhh....[hirtelen általános sulis történetek jutottak eszébe:ddddd] -
#5 nincs sajátja, és leplezni akarja Dx -
#4 jaj :DDD -
#3 miaz, nem bírod a sajátodat? vagy dezodornak kell? -
#2 lol -
do2 #1 Régebben még suliba volt ilyen úgy 10 évvel ezelőtt fing spray... tudja vki hol lehet még ilyet beszerezni ?