Mixmeister fusion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
Ne legyél ilyen flegma, eddig csak ócsároltál. Észrevételnek persze jó, de ha valamit el akarsz vele érni, akkor írj a fejlesztõk fórumára, talán többet ér, mint adni a szarnak egy pofont, szerintem.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

észrevételem azért lehet ugye ?
ettõl függetlenül használom, ha megengeded!

gameplusz
Ha nem tetszik, ne használd, ennyire egyszerû.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

valóban, épp a duplája, de hagy ne kelljen már nekem számolgatni, meg átirogatni manuálisan a trackek adatlapját a programban. úgytûnik megterhelõ agyilag a sok kocka programozónak, egy normális bpm detektáló algoritmus létrehozása.

VinylToy
Csak egy megjegyzés: ha a 89-et megszorozzuk 2-vel akkor 178-at kapunk, tehát a 89, nem áll messze a szám ütemjétõl.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

ami a keverõprogik bpm detektálásának pontosságát illeti, a legtöbbje elhasal mondjuk egy drum and bass track sebességének felismerése során.
a végeredmény legtöbbször az, hogy kihoz egy 89-es bpm számot pl. egy 178-as tempójú dalra! <#wow3>

röhej, hogy egy számológéppel meg kicsi ritmusérzékkel pontosabb eredményt produkálok, mint egy több száz dolláros program!

Csak én járok ide egyedül?
Miért ilyen kihalt a fórum?<#conf>
Schwarz
hát én inkább megmérem két ütem közt eltelt idõt és abból számolom ki, pontosabb, ritmusérzékkel meg amúgy sincs baj :-)

Mi az a windows?

csgery
De legalább kiír valamit😊 Meg magad is emgtudod számolni a BPM-et! Megszámolod, hogy egy percben hány ütem van😊 Kevés ritmusérzék, és kész😄
Schwarz
hát viszonylag pontos, 1-2 BPM eltéréssel írja ki, de azért van amire 250-et írt xDD

Mi az a windows?

gameplusz
Add BPM kutyaizéje jobb gombnál, aztán oda húzod ahova akarod... Egyébként érdemesebb hasonló BPM-û (ergo hasonló stílusú) zenéket mixelni vele (alapesetben az elsõ fájl alapján lövi be a többit), saját magadnak pl. mp3-ra kiválló...

PC-re meg milyen meglepo, hogy van BPM Meter nevu progi... ^^

Alien
A mix elején van egy "tempo marker" szerintem azt szedd ki vagy állítsd át amire szeretnéd. Kis zöld vonalka jelöli, mellette pedig egy összeg található. Kattints oda és vagy delete vagy edit attól függõen, hogy törölni vagy az értékét szeretnéd módosítani. Tetszõleges helyre szintén betudsz szúrni tempo markert úgy, hogy üres helyre kattintasz a lenti kis sávhoz és vagy egy tetszõleges értékút adsz meg neki, vagy pedig van egy oylan lehetõség, hogy ez eredeti értékût rakod be, az lesz az "Add original tempo marker".

csgery
PDA ra van olyan program, ami megállapítja... akko szerintem van PC-re is... pl az Atomix is kiirja, mennyi az adott zene BPM je... 😊
Schwarz
hát szerintem nem létezik olyan program a korrektül megállapítja egy zene BPM-jét (ez is jó magyaros kifejezés <#idiota>) de azé meglesem

Mi az a windows?

Törölt felhasználó
http://www.mixmeister.com/

Nagyon jó progi, de van egy kis gondom vele, annak ellenére, hogy végignéztem a tutorialt. Behúztam egy zenét a playlistbe, 164 BMP-es volt, becibáltam még kettõt, és mindkettõnek 164 BMP-es lett, pedig a library-ban sokkal kevesebb 😞
A tutorialban, ami a playlistben volt, minden zene különbözõ BMP-el szerepelt, mi lehet a baj?