275
  • Armagedown
    Ő az egyik kedvencem
  • Atisz #274
    Ez volt a Nox után is

Sok sikert Magdinak, reméljük bejön neki...
  • wantonly
    Rúzsa Magdira felfigyelt Európa

Rúzsa Magdi az Eurovíziós Dalverseny óta sorra kapja a felkéréseket, s kiadója azon dolgozik, hogy a lemeze hamarosan kapható legyen külföldön. Svédországban a rádiók is játsszák a dalát, és több országba hívják koncertezni is.

Rúzsa Magdi előtt egyre több kapu nyílik meg Európában, de keményen kell dolgoznia, hogy megvesse lábát a kontinens poppiacán. Az Eurovíziós Dalversennyel megismerték a nevét, és a hangját, most azonban ki kell használnia a lehetőségeket. Persze, egyik napról a másikra senkiből nem lesz világsztár, időbe és rengeteg munkába kerül a hírnév és a siker. Ráadásul a felkérések között is ki kell választani azokat, amelyeket érdemes elvállalni.

– Magdi iránt érdeklődtek Finnországból, Svédországból, Máltáról, Svájcból, és Hollandiából, ezekből az országokból már konkrét fellépési megkeresések érkeztek – tudtuk meg Bérczes Ádámtól a Magdi lemezét kiadó CLS Records vezetőjétől. – De ezek hosszútávú tervek, valószínûleg ősszel indulhatunk útnak, hiszen mindenki legalább három hónapra előre dolgozik.
    Nemcsak koncertezni hívják a magyar megasztárt, a lemeze iránt is élénken érdeklődnek külföldön.
    – Folyamatosak érkeznek a gratulációk egész Európából, valamint a kérdések,hogy hol lehet Magdi lemezét megkapni – magyarázta Bérczes. – Dolgozunk, hogy rövidesen az amazon.de-n kapható legyen, de a Universal kiadó is azon van, hogy külföldi partnerei terjesszék a kiadványt, elsősorban a Benelux országokban, Németországban, Svájcban, Ausztriában, és a skandináv területeken. Magdi dalát a svéd rádió már játssza.

/ rmfc.hu /
  • wantonly
    Interjú Magdival - TV2
  • wantonly
    Na, végre.

ITT megtekinthető Magdi döntős előadása.
  • wantonly
    Én videókat se találok..
  • Harly18
    Egy hivatalos oldalon sem találtam meg a hírek között, hogy Magdi lett a legjobb dalszerző. Csak az a rusnya szerb van mindenhol...
  • wantonly
    Ha sokáig ott marad, akkor biztos. De remélem nem. Mondjuk nemtudom meddig tart ott a szerződése.
  • homeless
    A tv2 fedezte fel ők is fogják lezülleszteni...
  • sharpshooter #266
    aha, oké, rendben, értem...
    (okos kritika, tanítani való...)
  • Harly18
    "Szerbia nyert, Rúzsa Magdi vehette át a legjobb dalszerzőjének járó díjat

A szerb Marija Serifovic, a Molitva, (Imádság) című dallal nyert az 52. Eurovíziós Dalversenyen. Rúzsa Magdi vehette át azonban a verseny legjobb dalszerzőjének kijáró díjat - mondta a döntő után Bérczes Ádám, az énekesnő lemezeit kiadó CLS Records vezetője. Rúzsa Magdi a kilencedik helyet érte el 128 ponttal, ami azt jelenti, hogy jövőre a magyar énekesnek nem kell küzdenie azért, hogy bejusson a döntőbe, mert az első tíz helyezettnek mindig bérelt helye van a következő évi versenyben. A második helyen az ukránok és az oroszok végeztek. Az első tízbe nem került be nyugat-európai ország." (www.rmfc.hu)
  • Harly18
    Ez jó, csak lehet nem tud élni vele, a Megasztáros szerződés miatt. Ez is vicc volt, hogy a TV2 engedélye kellett a műsorhoz...
  • wantonly
    Most olvastam egy hírben, hogy külföldi lemezajánlatot kapott.

A tegnap fellépését még én sem találom. :(
  • Harly18
    Ha valaki megtalálta a tegnapi felvételt youtube-on, az tegye be, mert én nem találom....
  • Harly18
    Az a tudat megnyugtat, hogy ez a Serbiai meg Ukrán induló sosem lesz híres
    Európában mert teljesen középszintű és szar, amit nyújtottak. De Magdiból simán lehet. S lehet, hogy nem az a győztes, aki első, hanem aki a szereplésből többet tud profitálni....
    De én akkor sem értem, hogy a középdöntőben, hogy lett 2. Serbia mögött Magyarország és a döntőben meg ennyire távol egymástól...
  • wantonly
    Azt eddig is tudtam, hogy milyen ez a szavazás, de én azért tegnapig még reménykedtem, hogy ez összességében tényleg a dalok versenye. És most Magdi miatt tényleg úgy éreztem, hogy meg tudunk fogni egy jobb helyezést. De mostmár láthatjuk, hogy mi itt sosem fogunk nyerni. Szerintem vihetünk mi akárkit. Legközelebb mi is vegyük poénra, legalább egy jót röhögünk.

Egyébként respect a finneknek mert elég komoly show-t hoztak össze.
  • Atisz #259
    Ez teljesen így van. Szerbiából és Romániából azt hiszem mindenki sejtheti hogy miért kaptunk annyi szavazatot...
    Ha nyerni akarunk, akkor vagy nekünk is be kell dobni szexi vokalista lányokat, vagy az eredményhirdetés után deklarálni a nemzetiségünket

Egyébként undorító volt ahogy a balkáni blokk (meg úgy összeségében a szlávok) országai körbeszavazták egymást, ha még több tagállamra bomlanak, akkor a jövőben nem lesz más esélyes...
  • Atisz #258
    Az ukránokra azok szavaztak, akik poén szinten fogják fel a versenyt (végülis tényleg úgy kell) vagy azok akik az "annyira szar hogy már jó" elv szerint döntöttek...
  • Atisz #257
    Lol nagyon gáz, iskolás lány szindróma. Tokyo Hotel keverve a Tatu-val...
  • wantonly
    Elődöntő hivatalos végeredmény: ITT Érdekes..
  • wantonly
    De jövőre már alapból a döntőben leszünk. Ha van értelme.. Nem éri meg a (több?) milliós nevezési díjat, ha előadótól függetlenül esélytelenek vagyunk.
  • wantonly
    Nyilvánvaló.
  • Harly18
    És bárki, bármit mond, ebben benne van a politika és szerintem bunda gyanús is a dolog....
  • Harly18
    Igénytelenség győzött.
    Nem tudom mit zabáltak Serbián, semmi extra nem volt. Az ukránokról nem is beszélve. A színvonala a műsornak egyre rosszabb. De én nem hiszem el, hogy Európa ennyire egységes ízlésű lenne. Hogy egy dagadt férfiruhába bújt "leszbi" gyanús és segy női ruhába bújt "meleg" gyanús vén öregnek pontozzák a maximumokat. Nevetséges és szánalmas az egész.
    Ezért utálom ezeket a találgatásokat, mert csakl beleéli az ember magát.
    Magdi mindent megtett, de én nem vagyok boldog...A dalok többsége teljesen átlagos volt, mindegyik merített valahonnal. Ez van....
  • greenish
    jó volt Magdi, nagyon gratula :)
  • wantonly
    Én is gratulálok Magdninak, nem rajta múlt! Ő volt a legjobb!

Én jobb helyezésre számítottam, megérdemelte volna, de láthatjuk, hogy ez nem egy dalverseny...
  • McGrady
    grat, Magdi! :-)
  • a.carkey
    Én sem bánnám. Ennek a barom Európának úgy néz ki ez kell.
    Mondjuk a szerb dal nem volt rossz, sőt. A csúnya csaj kinézetét meg a háttérénekesek semlegesítették.
  • desigo
    9-ik lett Magdi
    hatalmas Grat neki !!!
  • McGrady
    biztos tudnának normálisat. a mirigy filmek elején is kurvajó témákat dobtak össze, nagyon megszólalt :-))
  • a.carkey
    De kéne egy nem paródia, "saját" szám.
  • a.carkey
    Eddig akkor Friderika érte el a legjobb magyar helyezést.
  • McGrady
    Mirigyék sztem megnyernék :-) Rohadt jól zenélnek azonfelül hogy barmok :D
  • a.carkey
    Lengyel-ukrán EB pályázat ezek szerint nem csak oda szólt.
  • a.carkey
    Ha az ukránok nyerik, küldjük a "Kispatak"-ot. Mehetne mondjuk a Mirigy is. Azok állatok. Írnak 1 saját számot, és hajrá.
  • a.carkey
    Azt mondtam a páromnak, hogy csak az ukrán buzik, a ruszki Tatu utánzat ill. a görög Ricky Martin ne előzzön meg. Háááát ...
  • a.carkey
    Ki lesz tőlünk az angolul beszélő?
    Baló Júlia? Vagy a Demcsák? :)
  • a.carkey
    Nincs politika, persze, persze ...
  • wantonly
    Na, azért a 6. hely most nem olyan rossz.
  • wantonly
    Küldhetünk mi akárkit soha nem nyerünk... És akkor még aszondják, hogy "egyenlő esélyek". Persze.