482
F1 Challenge 2007
-
dvtkcsak #42 és mikorra várható!nem lesz magyar szinkron?Van msn-ed? -
fernandez93 #41 Ps2-re már készul Az F1 2007 -
fernandez93 #40 Egyébként A seth az csak a F1 Challenge 99-02-re mod amikor leteszed tálcára ott is lehet látni F1 Challenge 99-02 szóval csak egy mód a 99-02-re de nem rossz de van jobb is. -
fernandez93 #39 Az agond akkor ha hibát észlel hogy nem egyforma a verzió pl ha te meg egy haverodnak is ugyanaz van akkor zudtok multizni.Én pl a wanadorol szedtem le. -
dvtkcsak #38 hello!ennek az egésznek a 2001-es az alapja!Van valakinek ps2-re 2005 v 2006?lesz 2007 ps2_re? -
marcokeceli #37 Hali.Nem tudom tudtok e segíteni.Multiplayer-özni szeretnék vele (build 2007/05/01)de mikor kapcsolodnék egy szerverhez kilep es az fí challenge 2007 KRC.exe hibát észlel ezert leáll.Ha hibajelentesre katrtintok azt irja nincsa aktiv internet kapcsolatonm pedig van .Nem ez lehet a baj, de miert? -
#36 úgy örtént hogy leütöttem véletlenül a kereket 2körrel a cél előtt: -
#35 nem az EA???pedig az van odaírva -
#34 Ez több néven is fut a neten...Ezt nem az ea csinálta....de jóóóó -
#33 omg -
#32 dehogynem tuti hogy PC-re van most töltöm -
#31 most töltötöm le majd küldök képet -
BIZ0906 #30 Huzzál a gecibe ha nem tetszik valami -
#29 ennek azért kellett topikot nyitni...ott az f1c topik bazmeg!! -
Djemba #28 ezt minek kellett megnyitni -
Bacsa Szabolcs #27 sziasztok!!
tudnátok egy pár képet mutatni a játékbol???? -
razz #26 szevasztok.azt nem értem hogy néhányan hogyan tudnak7-8mp vel gyorsabak lenni körönként miko ful hibátlan kört megyek.
mit kell beálitani?és hol ? plz help -
#25 del -
#24 nem, Számítógépre van. -
#23 ez PC-re van? -
#22 Csa all!
Nem tudtok valahonnan szerezni ferrari 2007-es marlboros festést? -
Szabi1991 #21 a szoni meglepő modon szoní plélysztésőnre csinál játékokat :) -
#20 készítettek. PS-re. sajnos PC-re nem. -
tzsoltika #19 de akkor a szoni miért vette meg a jogokat, ha nem is készitettek f1-es játékot? -
nirdo #18 Üdv! Olvasom itt a hozzászólásokat, és az jött le, hogy az EA visszakapja a jogokat. Ez így van végre?:-))) -
#17 Én az F1 C 99-02 KRC 2007et ismerem...ami német kiadás, de viszonylag jó!
-
#16 pc agyúúúúúúúúúúúúúúúk -
#15 már megjelent, de olyan gyenge összetákolt valami, hogy nem is érdemes foglalkozni vele. A modellek nagyrésze még csak nem is idei benne. -
blackgamer #14 ez PC-re lesz? -
Szabi1991 #13 jah, És te a NFSC-ről ? -
#12 LOL?
Hallottál már az F1 Challenge 99-02 c. játékról? -
Szabi1991 #11 hát nemtom , EA-s autosjáték ?... -
BIZ0906 #10 Jóvanna akkor lehet törőlni! Nekem újnak tünt mert már 100 éve nem F1-eztem -
#9 sztem ez simán mehetne az F1C topicba....nem is új játék.... -
#8 szvsz jól meg van csinálva akármennyi idő alatt dobta össze
egy észrevétel: valamelyik pályának a végén a bétában (amelyik egyébként 100 megával több volt mint a full :|) mindig nekiment az AI a falnak, és úgy 5-6 kör után csak én maradtam versenyben, nem tudom, hogy a véglegesbe ki lett e javítva
azért szeretettel várom a hivatalos ea-s cuccot, hogy 5 év alatt csak ültek a seggükön és vártak vagy mi lesz -
Kanál #7 ez a 99-02 Seth féle modja csupán :c -
#6 nincs iylen ea játék, sonié a licensz év végéig. jövöre jönnek már rendes eas f1-ek, ahol az időmérő, meg egyéb dolgok normálisan meg lesznek csinálva, nem csak iylen egy hétvége alatt összemoddolt ***-t
más játékoknak is vannak fasza modjaik lásd gta, mégse nyitunk neki topikot -
BIZ0906 #5 EA játék -
#4 Ez a SETH féle? nekem teccik -
#3 ez miylen játék? vagy mod?