12
  • garex
  • Boroskóla
    Érdekes Hogy az IMDB szerint a 23-24 dik részt egyben adják le, legalább nem kell még egy hetet várni a fináléra :)
  • Teppik Amon
    Esetleg tudja valaki mikor adják a 3.évadot nálunk? A cool-on ment az első kettő de már nagyon várom a folytatást!
  • Kindred Blades
    Mert ők készítik, épp ezért kézenfekvő a saját félelmeiket cső alá venni. Nézd csak meg pl A királynő címen futó filmet, ami leginkább az angoloknak volt érdkes, hiszen róluk szól. Ugyanez igaz ezekre a filmekre, sorozatokra is. Jóval kisebb sikere lenne egy, a timbuktui politikai életet bemutató sorozatnak.
  • neptum
    én egy valamit nem értek mér mindig csak Amerkiával történek a rossz dolgok atombomba,tömegpusztító fegyverek meg még stb. ezt nem fogom fel sehogy ?????
  • winters123
    de nem fog.
  • Wittgen
    Azért a 7. évad játszódhatna nem USA-ban, a változatosság miatt.
  • [NST]Cifu
    Azért tegyük hozzá, hogy történetekből kissé kezdenek kifogyni a srácok. Tömegpusztító fegyverek, bombák, emberrablás... Egyre több a Deja Vu érzés... Ettől függetlenül tényleg nagyon korrektül szórakoztat, és ez a lényeg.

BTW a sorozatban a "mintaapa" vonalat azért tüzes vassal irtottam volna. Az első két évadban néha már azon drukkoltam, hogy Kim Bauert mostmár tényleg megérdemelné a halált... :)
  • saco
    Tell me where is the bomb! (c) JB
  • Sanyix
    Jaja én is így voltam soxor, pl az 5. évad fináléjában, az utolsó 5 perc miatt :D
    Egyébként nagyon durva, hogy néha annyira izgalmas, hogy néha azt veszem észre hogy teljesen lerágtam a körmömet :D
  • peba
    Egyetértek. Szerintem a legjobb sorozat ami valaha készült.
    Én eddig 5 évadon vagyok túl, a hatodikat tervezem a vizsgák utánra, hát szerintem rövid idő alatt kivégzem. Nem lehet bírni egyszerűen.

A történetíróknak minden elismerésem.

Egyébként aki meg azzal jön, hogy "jaj túlél mindent nem is igazi" elmehet a sutyiba, itt a szórakozás a lényeg; az, hogy lerágod a kezed annyira izgulsz, hogy mi lesz.

Azért volt egy-két epizód, amikor így "lefagytam" a végén 2 percre. És tátott száj effektus :)
  • knightbali
    Nekem nem jöt be a sorozat, de tudom hogy sokaknak igen, ezért hajrá a készítőknek.