Miért sikeres a 24?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#okad>#okad>
Érdekes Hogy az IMDB szerint a 23-24 dik részt egyben adják le, legalább nem kell még egy hetet várni a fináléra 😊
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Esetleg tudja valaki mikor adják a 3.évadot nálunk? A cool-on ment az elsõ kettõ de már nagyon várom a folytatást!
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Mert õk készítik, épp ezért kézenfekvõ a saját félelmeiket csõ alá venni. Nézd csak meg pl A királynõ címen futó filmet, ami leginkább az angoloknak volt érdkes, hiszen róluk szól. Ugyanez igaz ezekre a filmekre, sorozatokra is. Jóval kisebb sikere lenne egy, a timbuktui politikai életet bemutató sorozatnak.
én egy valamit nem értek mér mindig csak Amerkiával történek a rossz dolgok atombomba,tömegpusztító fegyverek meg még stb. ezt nem fogom fel sehogy ?????
de nem fog.
Azért a 7. évad játszódhatna nem USA-ban, a változatosság miatt.
Azért tegyük hozzá, hogy történetekbõl kissé kezdenek kifogyni a srácok. Tömegpusztító fegyverek, bombák, emberrablás... Egyre több a Deja Vu érzés... Ettõl függetlenül tényleg nagyon korrektül szórakoztat, és ez a lényeg.
BTW a sorozatban a "mintaapa" vonalat azért tüzes vassal irtottam volna. Az elsõ két évadban néha már azon drukkoltam, hogy Kim Bauert mostmár tényleg megérdemelné a halált... 😊
BTW a sorozatban a "mintaapa" vonalat azért tüzes vassal irtottam volna. Az elsõ két évadban néha már azon drukkoltam, hogy Kim Bauert mostmár tényleg megérdemelné a halált... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Jaja én is így voltam soxor, pl az 5. évad fináléjában, az utolsó 5 perc miatt 😄
Egyébként nagyon durva, hogy néha annyira izgalmas, hogy néha azt veszem észre hogy teljesen lerágtam a körmömet 😄
Egyébként nagyon durva, hogy néha annyira izgalmas, hogy néha azt veszem észre hogy teljesen lerágtam a körmömet 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyetértek. Szerintem a legjobb sorozat ami valaha készült.
Én eddig 5 évadon vagyok túl, a hatodikat tervezem a vizsgák utánra, hát szerintem rövid idõ alatt kivégzem. Nem lehet bírni egyszerûen.
A történetíróknak minden elismerésem.
Egyébként aki meg azzal jön, hogy "jaj túlél mindent nem is igazi" elmehet a sutyiba, itt a szórakozás a lényeg; az, hogy lerágod a kezed annyira izgulsz, hogy mi lesz.
Azért volt egy-két epizód, amikor így "lefagytam" a végén 2 percre. És tátott száj effektus 😊
Én eddig 5 évadon vagyok túl, a hatodikat tervezem a vizsgák utánra, hát szerintem rövid idõ alatt kivégzem. Nem lehet bírni egyszerûen.
A történetíróknak minden elismerésem.
Egyébként aki meg azzal jön, hogy "jaj túlél mindent nem is igazi" elmehet a sutyiba, itt a szórakozás a lényeg; az, hogy lerágod a kezed annyira izgulsz, hogy mi lesz.
Azért volt egy-két epizód, amikor így "lefagytam" a végén 2 percre. És tátott száj effektus 😊
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
Nekem nem jöt be a sorozat, de tudom hogy sokaknak igen, ezért hajrá a készítõknek.