12
-
garex #12 -
Boroskóla #11 Érdekes Hogy az IMDB szerint a 23-24 dik részt egyben adják le, legalább nem kell még egy hetet várni a fináléra :) -
#10 Esetleg tudja valaki mikor adják a 3.évadot nálunk? A cool-on ment az első kettő de már nagyon várom a folytatást! -
Kindred Blades #9 Mert ők készítik, épp ezért kézenfekvő a saját félelmeiket cső alá venni. Nézd csak meg pl A királynő címen futó filmet, ami leginkább az angoloknak volt érdkes, hiszen róluk szól. Ugyanez igaz ezekre a filmekre, sorozatokra is. Jóval kisebb sikere lenne egy, a timbuktui politikai életet bemutató sorozatnak. -
neptum #8 én egy valamit nem értek mér mindig csak Amerkiával történek a rossz dolgok atombomba,tömegpusztító fegyverek meg még stb. ezt nem fogom fel sehogy ????? -
winters123 #7 de nem fog. -
Wittgen #6 Azért a 7. évad játszódhatna nem USA-ban, a változatosság miatt. -
#5 Azért tegyük hozzá, hogy történetekből kissé kezdenek kifogyni a srácok. Tömegpusztító fegyverek, bombák, emberrablás... Egyre több a Deja Vu érzés... Ettől függetlenül tényleg nagyon korrektül szórakoztat, és ez a lényeg.
BTW a sorozatban a "mintaapa" vonalat azért tüzes vassal irtottam volna. Az első két évadban néha már azon drukkoltam, hogy Kim Bauert mostmár tényleg megérdemelné a halált... :) -
#4 Tell me where is the bomb! (c) JB -
#3 Jaja én is így voltam soxor, pl az 5. évad fináléjában, az utolsó 5 perc miatt :D
Egyébként nagyon durva, hogy néha annyira izgalmas, hogy néha azt veszem észre hogy teljesen lerágtam a körmömet :D -
peba #2 Egyetértek. Szerintem a legjobb sorozat ami valaha készült.
Én eddig 5 évadon vagyok túl, a hatodikat tervezem a vizsgák utánra, hát szerintem rövid idő alatt kivégzem. Nem lehet bírni egyszerűen.
A történetíróknak minden elismerésem.
Egyébként aki meg azzal jön, hogy "jaj túlél mindent nem is igazi" elmehet a sutyiba, itt a szórakozás a lényeg; az, hogy lerágod a kezed annyira izgulsz, hogy mi lesz.
Azért volt egy-két epizód, amikor így "lefagytam" a végén 2 percre. És tátott száj effektus :) -
knightbali #1 Nekem nem jöt be a sorozat, de tudom hogy sokaknak igen, ezért hajrá a készítőknek.