üzleti telefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon jo kis telefon, de a kezelese meg egy kicsit bonyolult nekem.
Miutan nincs hozza magyar nyelvu hasznalati utasitasom (most nem reszletezem hogy miert), ezert akadnak problemaim.
Kerestem a neten, de nem talaltam hozza magyart.
Ha valaki esetleg tudna adni egy cimet ahonnan letolthetnem, azt megkosszonem :)
akkor hülyeség is róla tovább beszélni, ha neked nincs szükséged rá :)
karc megelõzésére meg van védõfólia...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
az érintõképernyõvel kapcsolatban: ha valaki egy ilyen érintokepernyos pda telefont telefonként használva zsebben tartja, az ugye normális dolog, viszont nem karcolodik igy szarrá a kijelzo? naponta 10 szer ki be huzod, azért az kemény.
szinte az egyik legfontosabb képesség, de mind1...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
uiq3 pedig email kliensekkel is szépen el van már látva :)
de az outlook az nevetséges indok, aki olyat használ az nem is érdemli ki az iphone-t:) na meg office, az végülis elmegy, mert nincs alternativa sajnos, de szerintem egy üzletembernek is lehet akármit mondani, neten és pdf olvasáson kivül nem kell telefon, lapin minden mást el lehet intézni, a telefon olyanra van ha hirtelen kell infó kényelmesen.
egyszerûen nem egy üzleti célra használható telefon, hanem egy geek ketyere, annak viszont elsõrangú.
mellesleg a témaindító p990 vs. e65-ben gondolkodik, ezek vannak a vásárlási lehetõségei között.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
:D
egyébként, maga az egész iphone csak ugy sugárzik a stilustól, kemény ára lesz, de nézd meg ezt:
p990
egyszerüen nem tetszik a kinézete, ilyennel nem tudnék járkálni:)
A nagyobb gond viszont: ennek a kijelzõjén pont feleannyi pixel van (iphone - 320 by 480 at 160 ppi)
p910 már korrektebb kinézetre, de azért ez is robosztus, és ez alapból kiesett mivel nincs benne WLAN.
gamertag: kenobita
bár kétségtelen, hogy teljesítményben nagyon ütõsek (még úgy is, hogy a vinyóz azért azokon se az optimalizáltságáról híres :))
p910 alapból simán tud mindent, mint az, 4 év alatt pedig szinte minden elképzelhetõ feladatra van már rá kiforrott szoftver (amik vannak warezba is hálistennek :D)...jó, nem olyan szép animált a menüje...
ja, csak mindez az érintõképernyõ nélkül nemsokat ér :)
p910 FTW! :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
ami viszont a legfontosabb itt is, mint minden ilyesmi eszköznél - ha tudod vedd a kezedbe, nyomkodd meg, és amelyik kézre esik, kényelmes, azt válaszd. Tudásra a neked szükséges dolgokat mindkettõ tudja, az döntsön, hogy melyik tetszik neked.
Erdekes, hogy az E65-ot lerendeztek 2 oldalon, mig a P990-rol irtak 8-at :)
En is a Nokia fele hajlok, talan kicsit kiforrottabb..
p990
A fenti mobilarena-s teszteket elolvastad? amúgy szerintem a p990 egyetlen igazi nagy elõnye a kicsi, de teljes qwerty billentyûzet - ha enélkül tudsz létezni, akkor az E65 mint sokkal újabb és kiforrottabb modell jobb ötletnek tûnik. (bár a p990i-nek is van rajongótábora)
van benne Wifi!
Kezel excelt, wordot, pdfet, stb
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A szolgaltatom a szerzodes meghosszabitasa utan felajanlott uj telefonjai kozul nem tudok donteni, melyik lenne nekem a legmegfelelobb.
Ami szamomra fontos: a jo e-mail kliens, a netkapcsolat es kisebb irodai funkciok.
Vegig olvastam a forumokat es a szolgaltato kinalatabol 2 telefonon akadt meg a szemem.
SonyEricsson P990i vs Nokia E65
Nem olcso telefonokrol van szo, ezert nem szeretnek elhamarkodottan donteni.
Leginkabb azoknak a velemenyere lennek kivancsi akik kapcsolatba kerultek mindkettovel.
Hetfo-ig szeretnem eldonteni, utana a modik nyugodtan torolhetik a topic-ot :)
Elore is koszonom!
ui: meg esetleg a SonyEricsson k800i johet szoba ezeken kivul...