27
üzleti telefonok
-
bnc #27 Nos az E65 mellett dontottem.
Nagyon jo kis telefon, de a kezelese meg egy kicsit bonyolult nekem.
Miutan nincs hozza magyar nyelvu hasznalati utasitasom (most nem reszletezem hogy miert), ezert akadnak problemaim.
Kerestem a neten, de nem talaltam hozza magyart.
Ha valaki esetleg tudna adni egy cimet ahonnan letolthetnem, azt megkosszonem :) -
#26 "én életemben egyszer próbáltam ki"
akkor hülyeség is róla tovább beszélni, ha neked nincs szükséged rá :)
karc megelőzésére meg van védőfólia... -
#25 háát nem tudom, microsoft féle outlook termékről beszélünk? nem hiszem hogy sokan használnák, én életemben egyszer próbáltam ki, azt is megbántam.
az érintőképernyővel kapcsolatban: ha valaki egy ilyen érintokepernyos pda telefont telefonként használva zsebben tartja, az ugye normális dolog, viszont nem karcolodik igy szarrá a kijelzo? naponta 10 szer ki be huzod, azért az kemény. -
#24 "de az outlook az nevetséges indok"
szinte az egyik legfontosabb képesség, de mind1... -
#23 amúgy a kettő közül p990i egyértelműen...a "kisebb irodai funkciok" miatt az érintőképernyő léte-nemléte sztem simán eldönti a kérdést
uiq3 pedig email kliensekkel is szépen el van már látva :) -
#22 ja mondjuk az iphone nem játszik itt akkor mindegy is,
de az outlook az nevetséges indok, aki olyat használ az nem is érdemli ki az iphone-t:) na meg office, az végülis elmegy, mert nincs alternativa sajnos, de szerintem egy üzletembernek is lehet akármit mondani, neten és pdf olvasáson kivül nem kell telefon, lapin minden mást el lehet intézni, a telefon olyanra van ha hirtelen kell infó kényelmesen. -
#21 office doksik olvasását pl el lehet felejteni ájfónon, meg egy rakat apróság, ahogy olvasgattam...ez nekem bőven elég ok arra, hogy ne fizessem ki érte p910em jelenlegi árának a négyszeresét :) -
#20 nincs Outlook szinkronizáció, nincs 3G, nincs bővíthetőség, nincs szoftverellátottság (amit beleraknak az van, más sincs), ki tudja mikor lehet majd kapni és mennyiért...
egyszerűen nem egy üzleti célra használható telefon, hanem egy geek ketyere, annak viszont elsőrangú.
mellesleg a témaindító p990 vs. e65-ben gondolkodik, ezek vannak a vásárlási lehetőségei között. -
#19 mit nem tud amit tudnia kéne? egyébként van igazság abban is amit mondasz, de attol hogy többet tud mint egy átlag üzleti telefon még nem jelenti azt hogy van olyan amit nem tud -
#18 nalátod, nem olyan szép az animált menü! ennyi -.-
:D
egyébként, maga az egész iphone csak ugy sugárzik a stilustól, kemény ára lesz, de nézd meg ezt:
p990
egyszerüen nem tetszik a kinézete, ilyennel nem tudnék járkálni:)
A nagyobb gond viszont: ennek a kijelzőjén pont feleannyi pixel van (iphone - 320 by 480 at 160 ppi)
p910 már korrektebb kinézetre, de azért ez is robosztus, és ez alapból kiesett mivel nincs benne WLAN. -
#17 iPhone hol üzleti telefon? LOL! Egy csilivili-multimédia-kivagyok-mivagyok ketyere. -
#16 pocket pc-kel meg nekem az a bajom, hogy szinte mindegyiknek nagyon esetlen a telefon része (legalábbis ami eddig a kezembe volt, arról mindről elmondható ugyanez)...meg engem valahogy a start menü is irritál rajtuk :D
bár kétségtelen, hogy teljesítményben nagyon ütősek (még úgy is, hogy a vinyóz azért azokon se az optimalizáltságáról híres :)) -
#15 nah azt a sz*rt is csak az ájpod hájp fogja eladni :)
p910 alapból simán tud mindent, mint az, 4 év alatt pedig szinte minden elképzelhető feladatra van már rá kiforrott szoftver (amik vannak warezba is hálistennek :D)...jó, nem olyan szép animált a menüje... -
#14 "Kezel excelt, wordot, pdfet, stb"
ja, csak mindez az érintőképernyő nélkül nemsokat ér :)
p910 FTW! :) -
#13 ja kitalálom, a gyerekeknek ugye? 600 dollárért:) lol -
#12 hát, az nem igazán az üzleti szegmensnek lett szánva... -
#11 várd meg az iPhone-t, juniusban jön! -
#10 pocket pc-s telók rulz! -
#9 szerintem csakis a P990 lehet a jó választás. Pontosan azért mert az a kiforrottabb. Amíg a NOKIA egy ideje nem csinál mást a parasztvakításon kívül, addig a SONYnak már a P900 szériája is verhetetlen volt. A NOKIA név és esetleg külcsín (habár az E65 szerintem még rondább is mint a P990) addig a SONY ötletes és jobbnál jobb megoldások tömkelege. Rengeteg olyan apró de nagyon praktikus ötlet van benne, ami máshol sehol sincs. Szerintem sokkal jobban jársz a P990 el, tudásban egyáltalán nem marad el a másiktól. -
#8 nokia 6210 nokia 6310 -
#7 ööö az E65 teszt is 8 oldal :) -
#6 3G, WLAN van P990-ben is, ugyanúgy Symbian van alatta, csak a SonyEricsson UIQ felületével, mint üzleti modell simán kezeli ez is a Word, Excel dolgokat, szóval ez nem döntő a két gép között.
ami viszont a legfontosabb itt is, mint minden ilyesmi eszköznél - ha tudod vedd a kezedbe, nyomkodd meg, és amelyik kézre esik, kényelmes, azt válaszd. Tudásra a neked szükséges dolgokat mindkettő tudja, az döntsön, hogy melyik tetszik neked. -
bnc #5 Elolvastam a teszteket es nem tudtam donteni.
Erdekes, hogy az E65-ot lerendeztek 2 oldalon, mig a P990-rol irtak 8-at :)
En is a Nokia fele hajlok, talan kicsit kiforrottabb.. -
#4 E65
p990
A fenti mobilarena-s teszteket elolvastad? amúgy szerintem a p990 egyetlen igazi nagy előnye a kicsi, de teljes qwerty billentyűzet - ha enélkül tudsz létezni, akkor az E65 mint sokkal újabb és kiforrottabb modell jobb ötletnek tűnik. (bár a p990i-nek is van rajongótábora) -
#3 e65 sokkal fejlettebb, + 3G-s.
van benne Wifi!
Kezel excelt, wordot, pdfet, stb -
#2 e65, mer symbian -
bnc #1 Sziasztok
A szolgaltatom a szerzodes meghosszabitasa utan felajanlott uj telefonjai kozul nem tudok donteni, melyik lenne nekem a legmegfelelobb.
Ami szamomra fontos: a jo e-mail kliens, a netkapcsolat es kisebb irodai funkciok.
Vegig olvastam a forumokat es a szolgaltato kinalatabol 2 telefonon akadt meg a szemem.
SonyEricsson P990i vs Nokia E65
Nem olcso telefonokrol van szo, ezert nem szeretnek elhamarkodottan donteni.
Leginkabb azoknak a velemenyere lennek kivancsi akik kapcsolatba kerultek mindkettovel.
Hetfo-ig szeretnem eldonteni, utana a modik nyugodtan torolhetik a topic-ot :)
Elore is koszonom!
ui: meg esetleg a SonyEricsson k800i johet szoba ezeken kivul...