19
-
Acheron #19 Hát ezzel tényleg tönkrevághatják a legizgisebb részeket.de azért remélem,hogy tényleg kiadnak majd valami vágatlan verziót -
#18 He, hát bazdmeg , elmentek a picsába!
-
#17 áááááááááááááááááááááááááá. ez már így nem is lesz olyan jó.... -
#16 Én voltam, nagyon megnézik...
Haverom 2 nappal volt 17. születésnapja előtt és nem akartak neki a Pitch Black-re jegyet adni. Komolyan, meg kellett nézni vmi más hülyeséget...
Aztán 2 nap múlva megnéztük -
jefferson83 #15 Mostanában ezt a filmet vártam és megfogadtam, hogy ez igen is megéri a pénzt és elmegyek rá moziba. Így most ezt elég rendesen bebukták
Azért majd itthon szépen megnézem és bármikor kikapcsolhatom, ha nem tetszik. Ennyi. -
Wittgen #14 Jah, az AvsP jó film, de sajna nem ütötte meg az elődök szintjét, pont a vágások és durva jelenetek hiánya miatt.
Ez DH4 már biztosan nem lesz méltó az első 3 részhez, azoknak a filmeknek a védjegye a minél több lőtt seb, a sok vér és a temérdek halott ember. Ha csak annyit látunk, hogy Willis apánk lő párat, majd mutatják, hogy ott figyel 1-2 test a földön mindenféle golyó ütötte lyuk és vér nélkül...hát asszem inkább CNN híreket nézek Irakról...
Aztán majd csodálkoznak, hogy a sorozat rajkongói miért húzzák le majd a filmet, az emberek meg miért nem nézik meg...idióták, nekem senki ne mondja, hogy a sok tizenéves pöcs miatt dől majd a lé, hiszen az R-es filmek is az esetek döntő többségében jobban fialnak, mintha sima pg13-ok lennének (pl fűrész1-2-3, 300, stb.)
A jó kurva anyjukat, csak ennyit tudok hozzáfűzni. Nem csodálkoznék, ha Willis a végén nem adná a nevét a marketinghez... -
#13 Hmm, kár érte... oda a jó kis ketchup-os részek + káromkodások. Yippee-ki-yay, motherfucker...
Sajna ez van, így a 17 év alatti réteget is be lehet csábítani (többek között ezért (is) volt nézhetetlen az Aliens vs. Predator) -
TM #12 Ezek szerint csak egy "fuck" lesz benne, vagy annyi sem. Fuck! -
winnie #11 "Köcsög cenzorok."
bocs, de nem a cenzorok, hanem a készítők -
#10 Egyébként lehet benne vér, csak nem piros. Nem vicc, ez amerika...
És, ha nincs benne vér, akkor halomralőhet mindenkit. -
Prof William #9 Bezzek Willis atyánk még annjo jégcsappal szúrt fel a csúnyabácsik agyába és turbinával daráltatta le őket, esetleg közvetlen özelről lőtt fejbe embererket.
Most majd okosakt mond lő kettőt a filmben, és a rosszaka szóban meggyőzi hogy javuljanak meg...
Reméllem majd anak ki egy vágatlan verziót is...
Mi baj most a Régi fuilmekben 199* meg előte még pekedhettek a végtagok fröcskölhetert az agyvelő... És most... Szánalom... Gyerek animét nézni! Ha harc van ott nem vágják ki szemérmesen a véres jeleneteket. :) -
zero977 #8 nem értem, hogy azért a pár százezer 13-17-ésért miért kell elrontani milliók szórakozását ... képzeljétek el a "300"-at PG13-anak ...!
Nem értem .. pont a Die Hard sava-borsát vágják ki, aztán meg csodálkoznak hogy nem nézik meg annyian ..így már lehet hogy én is megvárom a rendezői változatot !
Köcsög cenzorok.
Amúgy volt már valaki USA-ban moziban !
Most komolyan, abban az országban, ahol MINDENT szabad,egysterre 6 fegyver is elhet nálad, nézi valaki hogy a 12 Joe az apukájával megy-e a moziba ???? -
Sance231 #7 Hát ez szívás. Túl sokat foglalkoznak manapság ilyen dolgokkal ahelyett, hogy inkább támogatnák a készítőket. Egy Die Hard filmben a vér pl. sztem elég meghatározó. Senki sem azért nézi, hogy kismillió steril CGI-t toljanak az ember pofájába, a rajongók annál régebbi vágásúak. Nem csoda, hogy Hollywood évről évre szarabb mainstream filmeket produkál, ha az öltönyösök ilyen hülyék. -
knightbali #6 szerintem vérre gondolt, te kis minden lében kanál -
Loverman #5 kevesebb vár? hát az tényleg gáz lesz... -
nedudu #4 Rohadjon meg az összes mocskos pénzéhes multi. Remélem lesz belőle rendezői változat akár 20+ besorolással is.
-
winnie #3 "Remélem azér nem úgy lesz, mint ilyenkor szokott h a "húzósabb" részeket kivágják..."
hogy másképp? kevesebb káromkodás és kevesebb vár. -
knightbali #2 Pénzéhes disznók -
nagykovi #1 Remélem azér nem úgy lesz, mint ilyenkor szokott h a "húzósabb" részeket kivágják...
Nyugodtan maradhatott volna a 17+ kategóriában, szerintem akkor is nagyon sokan megnézték volna.