Mégsem lesz korhatáros a Drágán add az életed 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ezzel tényleg tönkrevághatják a legizgisebb részeket.de azért remélem,hogy tényleg kiadnak majd valami vágatlan verziót

\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"

Shodan
He, hát bazdmeg , elmentek a picsába!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

pepe792
áááááááááááááááááááááááááá. ez már így nem is lesz olyan jó....

Atisz
Én voltam, nagyon megnézik...
Haverom 2 nappal volt 17. születésnapja elõtt és nem akartak neki a Pitch Black-re jegyet adni. Komolyan, meg kellett nézni vmi más hülyeséget...
Aztán 2 nap múlva megnéztük <#buck>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Mostanában ezt a filmet vártam és megfogadtam, hogy ez igen is megéri a pénzt és elmegyek rá moziba. Így most ezt elég rendesen bebukták <#mf2>

Azért majd itthon szépen megnézem és bármikor kikapcsolhatom, ha nem tetszik. Ennyi.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Jah, az AvsP jó film, de sajna nem ütötte meg az elõdök szintjét, pont a vágások és durva jelenetek hiánya miatt.

Ez DH4 már biztosan nem lesz méltó az elsõ 3 részhez, azoknak a filmeknek a védjegye a minél több lõtt seb, a sok vér és a temérdek halott ember. Ha csak annyit látunk, hogy Willis apánk lõ párat, majd mutatják, hogy ott figyel 1-2 test a földön mindenféle golyó ütötte lyuk és vér nélkül...hát asszem inkább CNN híreket nézek Irakról...

Aztán majd csodálkoznak, hogy a sorozat rajkongói miért húzzák le majd a filmet, az emberek meg miért nem nézik meg...idióták, nekem senki ne mondja, hogy a sok tizenéves pöcs miatt dõl majd a lé, hiszen az R-es filmek is az esetek döntõ többségében jobban fialnak, mintha sima pg13-ok lennének (pl fûrész1-2-3, 300, stb.)

A jó kurva anyjukat, csak ennyit tudok hozzáfûzni. Nem csodálkoznék, ha Willis a végén nem adná a nevét a marketinghez...
Atisz
Hmm, kár érte... oda a jó kis ketchup-os részek + káromkodások. Yippee-ki-yay, motherfucker...
Sajna ez van, így a 17 év alatti réteget is be lehet csábítani (többek között ezért (is) volt nézhetetlen az Aliens vs. Predator)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ezek szerint csak egy "fuck" lesz benne, vagy annyi sem. Fuck!
"Köcsög cenzorok."

bocs, de nem a cenzorok, hanem a készítõk
Bith
Egyébként lehet benne vér, csak nem piros. Nem vicc, ez amerika...
És, ha nincs benne vér, akkor halomralõhet mindenkit.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bezzek Willis atyánk még annjo jégcsappal szúrt fel a csúnyabácsik agyába és turbinával daráltatta le õket, esetleg közvetlen özelrõl lõtt fejbe embererket.

Most majd okosakt mond lõ kettõt a filmben, és a rosszaka szóban meggyõzi hogy javuljanak meg...

Reméllem majd anak ki egy vágatlan verziót is...

Mi baj most a Régi fuilmekben 199* meg elõte még pekedhettek a végtagok fröcskölhetert az agyvelõ... És most... Szánalom... Gyerek animét nézni! Ha harc van ott nem vágják ki szemérmesen a véres jeleneteket. 😊
nem értem, hogy azért a pár százezer 13-17-ésért miért kell elrontani milliók szórakozását ... képzeljétek el a "300"-at PG13-anak ...!

Nem értem .. pont a Die Hard sava-borsát vágják ki, aztán meg csodálkoznak hogy nem nézik meg annyian ..így már lehet hogy én is megvárom a rendezõi változatot !

Köcsög cenzorok.

Amúgy volt már valaki USA-ban moziban !
Most komolyan, abban az országban, ahol MINDENT szabad,egysterre 6 fegyver is elhet nálad, nézi valaki hogy a 12 Joe az apukájával megy-e a moziba ????
Hát ez szívás. Túl sokat foglalkoznak manapság ilyen dolgokkal ahelyett, hogy inkább támogatnák a készítõket. Egy Die Hard filmben a vér pl. sztem elég meghatározó. Senki sem azért nézi, hogy kismillió steril CGI-t toljanak az ember pofájába, a rajongók annál régebbi vágásúak. Nem csoda, hogy Hollywood évrõl évre szarabb mainstream filmeket produkál, ha az öltönyösök ilyen hülyék.
szerintem vérre gondolt, te kis minden lében kanál <#zavart1>

kevesebb vár? hát az tényleg gáz lesz...

Rohadjon meg az összes mocskos pénzéhes multi. Remélem lesz belõle rendezõi változat akár 20+ besorolással is.

<#violent><#boxer><#gun><#falbav><#fejvakaras><#banplz>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!

"Remélem azér nem úgy lesz, mint ilyenkor szokott h a "húzósabb" részeket kivágják..."

hogy másképp? kevesebb káromkodás és kevesebb vár.
Pénzéhes disznók<#szomoru1>

Remélem azér nem úgy lesz, mint ilyenkor szokott h a "húzósabb" részeket kivágják...
Nyugodtan maradhatott volna a 17+ kategóriában, szerintem akkor is nagyon sokan megnézték volna.