19
  • Acheron
    Hát ezzel tényleg tönkrevághatják a legizgisebb részeket.de azért remélem,hogy tényleg kiadnak majd valami vágatlan verziót
  • Shodan
    He, hát bazdmeg , elmentek a picsába!
  • pepe792
    áááááááááááááááááááááááááá. ez már így nem is lesz olyan jó....
  • Atisz #16
    Én voltam, nagyon megnézik...
    Haverom 2 nappal volt 17. születésnapja előtt és nem akartak neki a Pitch Black-re jegyet adni. Komolyan, meg kellett nézni vmi más hülyeséget...
    Aztán 2 nap múlva megnéztük
  • jefferson83
    Mostanában ezt a filmet vártam és megfogadtam, hogy ez igen is megéri a pénzt és elmegyek rá moziba. Így most ezt elég rendesen bebukták

Azért majd itthon szépen megnézem és bármikor kikapcsolhatom, ha nem tetszik. Ennyi.
  • Wittgen
    Jah, az AvsP jó film, de sajna nem ütötte meg az elődök szintjét, pont a vágások és durva jelenetek hiánya miatt.

Ez DH4 már biztosan nem lesz méltó az első 3 részhez, azoknak a filmeknek a védjegye a minél több lőtt seb, a sok vér és a temérdek halott ember. Ha csak annyit látunk, hogy Willis apánk lő párat, majd mutatják, hogy ott figyel 1-2 test a földön mindenféle golyó ütötte lyuk és vér nélkül...hát asszem inkább CNN híreket nézek Irakról...

Aztán majd csodálkoznak, hogy a sorozat rajkongói miért húzzák le majd a filmet, az emberek meg miért nem nézik meg...idióták, nekem senki ne mondja, hogy a sok tizenéves pöcs miatt dől majd a lé, hiszen az R-es filmek is az esetek döntő többségében jobban fialnak, mintha sima pg13-ok lennének (pl fűrész1-2-3, 300, stb.)

A jó kurva anyjukat, csak ennyit tudok hozzáfűzni. Nem csodálkoznék, ha Willis a végén nem adná a nevét a marketinghez...
  • Atisz #13
    Hmm, kár érte... oda a jó kis ketchup-os részek + káromkodások. Yippee-ki-yay, motherfucker...
    Sajna ez van, így a 17 év alatti réteget is be lehet csábítani (többek között ezért (is) volt nézhetetlen az Aliens vs. Predator)
  • TM
    Ezek szerint csak egy "fuck" lesz benne, vagy annyi sem. Fuck!
  • winnie
    "Köcsög cenzorok."

bocs, de nem a cenzorok, hanem a készítők
  • Bith
    Egyébként lehet benne vér, csak nem piros. Nem vicc, ez amerika...
    És, ha nincs benne vér, akkor halomralőhet mindenkit.
  • Prof William
    Bezzek Willis atyánk még annjo jégcsappal szúrt fel a csúnyabácsik agyába és turbinával daráltatta le őket, esetleg közvetlen özelről lőtt fejbe embererket.

Most majd okosakt mond lő kettőt a filmben, és a rosszaka szóban meggyőzi hogy javuljanak meg...

Reméllem majd anak ki egy vágatlan verziót is...

Mi baj most a Régi fuilmekben 199* meg előte még pekedhettek a végtagok fröcskölhetert az agyvelő... És most... Szánalom... Gyerek animét nézni! Ha harc van ott nem vágják ki szemérmesen a véres jeleneteket. :)
  • zero977
    nem értem, hogy azért a pár százezer 13-17-ésért miért kell elrontani milliók szórakozását ... képzeljétek el a "300"-at PG13-anak ...!

Nem értem .. pont a Die Hard sava-borsát vágják ki, aztán meg csodálkoznak hogy nem nézik meg annyian ..így már lehet hogy én is megvárom a rendezői változatot !

Köcsög cenzorok.

Amúgy volt már valaki USA-ban moziban !
    Most komolyan, abban az országban, ahol MINDENT szabad,egysterre 6 fegyver is elhet nálad, nézi valaki hogy a 12 Joe az apukájával megy-e a moziba ????
  • Sance231
    Hát ez szívás. Túl sokat foglalkoznak manapság ilyen dolgokkal ahelyett, hogy inkább támogatnák a készítőket. Egy Die Hard filmben a vér pl. sztem elég meghatározó. Senki sem azért nézi, hogy kismillió steril CGI-t toljanak az ember pofájába, a rajongók annál régebbi vágásúak. Nem csoda, hogy Hollywood évről évre szarabb mainstream filmeket produkál, ha az öltönyösök ilyen hülyék.
  • knightbali
    szerintem vérre gondolt, te kis minden lében kanál
  • Loverman
    kevesebb vár? hát az tényleg gáz lesz...
  • nedudu
    Rohadjon meg az összes mocskos pénzéhes multi. Remélem lesz belőle rendezői változat akár 20+ besorolással is.

• winnie
    "Remélem azér nem úgy lesz, mint ilyenkor szokott h a "húzósabb" részeket kivágják..."

hogy másképp? kevesebb káromkodás és kevesebb vár.
  • knightbali
    Pénzéhes disznók
  • nagykovi
    Remélem azér nem úgy lesz, mint ilyenkor szokott h a "húzósabb" részeket kivágják...
    Nyugodtan maradhatott volna a 17+ kategóriában, szerintem akkor is nagyon sokan megnézték volna.