111
10 év alatt szerintetek mennyit fog fejlődni?
-
#31 vajon akkor is torrentezünk majd? :o -
#30 Jó lenne ha törölnék már ezt a topikot... -
#29 10 év múlva a gépek 101 százalékán Windows fog futni ;) -
endiboy #28 0,9nm?:D -
#27 én inkább arra lennék kiváncsi h:
mivan ha elérik az 1nm-es gyártástechnólogiát utána mi a búbánat lesz? -
_Vegeta_ #26 Osszeeskuves elmelet rulz. :DD -
_Vegeta_ #25 Nemsokat, nezd meg mennyit fejlodott 10evvel ezelothez kepest. Ugyanazt a technologiat adjak el nekunk mint 10eve es ugyanazt fogjak 10ev mulva is. -
#24 Van benne igazság, és abban is, hogy Personal Computer a technológia legalja. -
#23 SZVSZ Csomó olyan számítástechnikai dolog létezik amit mi csak 10 év múlva fogunk látni viszont már létezik :) Szerintem nem kevés dolgot titkolnak még el.. mondjuk az átlagembernek megfizethetetlen ,de már van.. -
#22 eredetileg ez úgy szól, hogy a procik teljesítménye duplázódik
ez így is van, igaz mostanában volt egy megtorpanás gigahertz téren, de erre bejött a dual core... -
#21 Moore törvénye
Exponenciális növekedés -
#20 -
#19 128 bites Windows 95 :D -
#18 milyen egyetemre jársz?:D ez butaság. -
homeless #17 Szerintem meg senki se mondta biztosra csak tippelgetünk. Meg szerintem ott van a szerintem is a mondatom elején. -
Mirk #16 szerintem meg egyikőtök se tudja mert senki sem lát a jövőbe -
homeless #15 Szerintem külön fog válni a játékgép meg a munkára való gép. Játékgépnél valami holografikus megjelenítő lehet majd. A winchesterek meg teljesen el fognak tűnni. -
#14 Ha elég okosak az emberek új elvű gépeket dolgoznak ki, mer az egyre növekvő gépigényt (valóban?) már nem tudják kielégíteni a mai technológiák. A mágneses tárolással működő háttértárakat felváltják a félvezetők, a mesterséges intelligencia olyan szintre emelkedik, hogy bármelyik otthoni gépen futhatnak szoftverek amikbe van építve ilyen "értelem".
Vagy:
Hatalmas winyók pörögnek majd a gépekben, amik pár napig működnek a hatalmas fordulatszám miatt, és a fél szobát elfoglalják a hűtőszerkentyűk :DDDD
A vidokártyákra izomsejtek telepdnek, mer a játékoknak izmos kártyák kellenek (ejj gyenge szóvicc)
És minden funkciónak külön PCI kártya kell. -
#13 Akkor most mégsem veszek gépet.. várok vele :))) -
#12 barom. -
#10 10 év múlva 6 v. 8 magos procik lesznek az otthoni gépekben 10 - 15 ghz környékén, 12 giga rammal, 2 terras hdd -kkel és képesek leszünk a gondolatainkkal működtetni a gépet v. egyes perifériáit/funkcióit, szvsz. És 100mbites net lesz az általános otthoni felhasználóknak. -
#9 Hogy őszinte legyek, nem tudom.
Talán alap dolognak fog számítani a 3 Terrás HDD, illetve a procikat már nem a frekvenciájuk szerint (mivel ennek is megvan a fizikai határa), hanem magok számaként fogják csoportosítani.
A megjelenítők 3D-sek lehetnek majd.
Windows nem tudom, hova jut majd... -
#8 Meg egyetemben hallottam: Masfel eventkent duplazodik a szamitogep teljesitmenye.
Lehet szamolni. -
#7 kurvasokat -
#6 10 év múlva megmondom...... -
#5 Szőke kapitány powa. :) -
#4 a zagyadba lesz integrálva a hájpertríding -
#3 Pont most van egy pályázat, aminek a címe:
"Az Internet világa 2017-ben"
Minő véletlen XD -
#2 sokat,mondhatni rengeteget...
plsdeltopikthx -
#1 10 év alatt szerintetek mennyit fog fejlődni?
VGA proci HDD memory stb...