9
Nem magáról a Java nyelvről szeretnék irogatni, hanem tapasztalatokat kérnék, kinek melyik e-bookból sikerült megtanulnia a Java programnyelvet.
  • Count Adyn
    Itt lehet nézelődni, a részletes jegyzetet majd feltöltöm vhova mert szar a linkje jeleneleg:D
  • homeless
    Ez megvan nekem. Még nem csináltam végig, de bele néztem és jónak tűnik. A cisco amúgy is elég szájbarágós és érthető tananyagokat csinál. Ccna-t már megcsináltam és az is könnyen emészthető volt. A fenti cuccot torrentről szedtem le, de már nem tudom honnan. Keresgélj, biztos fent van valahol.
  • ivjoe
    Nekünk az előadó ezt ajánlotta:
    Bruce Eckel: Thinking in Java (Ingyenes, letöltheted, de sajnos angol.)
    Angster Erzsébet: Objektumorientált tervezés és programozás, JAVA
    Két kötetes, nekem ez van meg, teljesen az alapoktól kezdi, szóval, ha nem ismersz egy programnyelvet sem, akkor is elboldoulsz vele. Ezt mondjuk nem szerettem benne, mert az első kötet megvétele (fénymásolóban :D) után rá kellett jönnöm, h ebből kb. az utolsó fejezet, ami nekem hasznos. (Előzőleg tanultam C-t, félév közepén lett könyvem, és akkor már jópár előadás lement java-ból.)

Ha most akarsz megtanulni programozi, sztem ne Objektum Orientált nyelvvel kezd. Hanem mondjuk C-vel.
  • autoszimulator
    hmm, engem érdekelne, kiv vaok felétek miből tanítják :
  • Count Adyn
    Nemtom az segít e ha adok linket a jegyzethez amiből nekünk tanitják:) Ha igen szólj.
  • Atti12
    ez engem is érdekelne.
  • vikusz
    Nem magáról a Java nyelvről szeretnék irogatni, hanem tapasztalatokat kérnék, kinek melyik e-bookból sikerült megtanulnia a Java programnyelvet.