Office

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
kb ezt akartam én is pont írni <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
fenéket, megpiszkált Server 2003 rulz.

"The trees move. Do you not see it?"

Igazad van.
Az OpenOffice egy ****.
Legalábbis amikor utoljára próbáltam, akkor az volt.
Semmilyen MS Office fájlt nem bír normálisan megjeleníteni, és a kezelõfelülete átláthatatlan, kényelmetlen, csúnya.

Amúgy az MS Office az a Microsoft progi, amit a legkevésbé szidnak, és sok Linuxos is elismeri, hogy jó.
DjDano
semmi különbség nincs, csak egyesek megint okosnak akarnak látszani

Rexor
<#banplz>

csgery
Ez így van😊 MInt a minden trapéz paralelogramma, de nem minden pararelogramma trapéz😄
Durva megközelítéssel: minden szabad szoftver ingyenes, de nem minden ingyenes szoftver szabad szoftver.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Palinko
kérhetek egy nagyon gyors felvilágosítást,hogy mi a külömbség?
gabber_saviola
nem ingyenes, hanem szabadszoftver

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Palinko
pedig nagyon jól használható progi
DjDano
Egy trabant is hasonlít a mercire mindkettõnek autó formája van <#eplus2><#eplus2><#nevetes1><#nevetes1><#hehe><#hehe>

tobias88
2 percig még él, ez a tippem😄
vegicsek
Nem kõ Vista, xp rulz!<#banplz><#idiota>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Palinko
tippem nem
DE
én nem használok vistát... szóval szerintem a vista topicban kérdezd meg, ott biztos tudnak segíteni
sharpshooter
még mielõtt zárjátok megkérdem:

én is vennék Vista-t és van legális, céges Office-om (2003), menni fog rajta, vagy felejtõs?

\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"

Palinko
hát szerintem megpróbálhatod.
Oks. Gyanús, hogy nincs 64bitre utalás a rendszerkövetelményeknél. Próbáljam felrakni vagy halott ügy?
zvaragabor
megkéred a moderátorokat hogy zárják be a topikot ITT.

Chaos Anno Domini

Hogyan lehet?
Ok, thx. Törlöm is akkor, h ne zavarjon senkit. Thx.
Palinko
van egy ingyenes megoldás. az oppen office.
teljesen hasonlít a te általad említett programcsomaghoz. csak ez INGYENES.
itt
dienesoft
Szerintem ez a Vista topikba elfért volna.

Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a közelmúltban vettem legális Vistát. Nem merek kalóz Office-t felrakni, viszont az alapvetõ funkcióira meg szükségem volna. Létezik rá valami egyég progicsomag?
Megköszönném a segítséget!