Office
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazad van.
Az OpenOffice egy ****.
Legalábbis amikor utoljára próbáltam, akkor az volt.
Semmilyen MS Office fájlt nem bír normálisan megjeleníteni, és a kezelõfelülete átláthatatlan, kényelmetlen, csúnya.
Amúgy az MS Office az a Microsoft progi, amit a legkevésbé szidnak, és sok Linuxos is elismeri, hogy jó.
Az OpenOffice egy ****.
Legalábbis amikor utoljára próbáltam, akkor az volt.
Semmilyen MS Office fájlt nem bír normálisan megjeleníteni, és a kezelõfelülete átláthatatlan, kényelmetlen, csúnya.
Amúgy az MS Office az a Microsoft progi, amit a legkevésbé szidnak, és sok Linuxos is elismeri, hogy jó.
Durva megközelítéssel: minden szabad szoftver ingyenes, de nem minden ingyenes szoftver szabad szoftver.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
nem ingyenes, hanem szabadszoftver
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egy trabant is hasonlít a mercire mindkettõnek autó formája van <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Nem kõ Vista, xp rulz!<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
tippem nem
DE
én nem használok vistát... szóval szerintem a vista topicban kérdezd meg, ott biztos tudnak segíteni
DE
én nem használok vistát... szóval szerintem a vista topicban kérdezd meg, ott biztos tudnak segíteni
még mielõtt zárjátok megkérdem:
én is vennék Vista-t és van legális, céges Office-om (2003), menni fog rajta, vagy felejtõs?
én is vennék Vista-t és van legális, céges Office-om (2003), menni fog rajta, vagy felejtõs?
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Oks. Gyanús, hogy nincs 64bitre utalás a rendszerkövetelményeknél. Próbáljam felrakni vagy halott ügy?
megkéred a moderátorokat hogy zárják be a topikot ITT.
Chaos Anno Domini
Hogyan lehet?
Ok, thx. Törlöm is akkor, h ne zavarjon senkit. Thx.
van egy ingyenes megoldás. az oppen office.
teljesen hasonlít a te általad említett programcsomaghoz. csak ez INGYENES.
itt
teljesen hasonlít a te általad említett programcsomaghoz. csak ez INGYENES.
itt
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a közelmúltban vettem legális Vistát. Nem merek kalóz Office-t felrakni, viszont az alapvetõ funkcióira meg szükségem volna. Létezik rá valami egyég progicsomag?
Megköszönném a segítséget!
Az lenne a problémám, hogy a közelmúltban vettem legális Vistát. Nem merek kalóz Office-t felrakni, viszont az alapvetõ funkcióira meg szükségem volna. Létezik rá valami egyég progicsomag?
Megköszönném a segítséget!

<#banplz>#banplz>