8
Új játék a Lucasarts-tól
  • Gabe18
    #8
    Én be tudtam fejezni.Átlagosnál némileg jobb grafika,de egészen egyedi játékmenet.A harcok kifejezetten látványosak ezzel a terület átalkítással,működik a fizika is rendesen.Nekem egy nagyon nagy pozitiv meglepetés,már úgy nézve hogy kb nulla reklám meg hír volt róla,és ehhez képest egy kifejezetten jó játék szerintem.
  • Scooby87
    #7
    jelentem kivittem majdnem....úgyanis a főllenfélnél mindig hiba lép fel a gémben(vagy halhatatlaná válik a csóka vagy egy bizonoys jelenet ismétlődik folyaatosan,ergo sztem hiba mert újrakezdésnél már máskép zajlott) és nem tudom megölni...
  • Sephi
    #6
    Na ez az a jatek, ami megint nem lesz sikeres :D
  • Max 36
    #5
    Nekem is ez jutott pont az eszembe...A látványvilág nem csúnya:)
  • Zsoltika 007
    #4
    Hát a Lucasarts nem éppen az unalmas játékmenet mintaképe :D
    Ez az utolsó amitől tartanék.
  • deep
    #3
    Érdekes ez a földátrendező játékmenet. Ilyen még tényleg nem volt. Kérdés hogy meddig köt le:D
  • Zsoltika 007
    #2
    Képek és trailer
    A videó alapján egész jó.
  • deep
    #1
    Infok és a játék sztorija röviden:

    A Lucasarts és a Day 1 Studios olyan játékot fejleszt, ami a sajtóközlemény szerint csak PS3 és X360 konzolokon lehetséges. A történet szerint valamikor a 2100-as évek közepén a jégsapkák elolvadását követően a Mississippi folyó kiöntött, két részre szakította az USA-t és a "nagy áradás" következtében az államok központi fekvésű része teljesen lakhatatlanná vált a feje tetejére állt kormány pedig két részre szakította az országot.
    A Keleti rész, másnéven az Atlanti Szövetség, Európa nagy szövetségese úgy véli, hogy a kibernetikában rejlik a jövő és a túlélés lehetősége, ezért a 150 éve meglévő technológia további gyors fejlesztésébe kezdtek. Az elöntött kontinens másik, nyugati oldalán az ázsiával szövetkezett Csendes Köztársaság bontogatja szárnyait. Ők úgy látják, hogy genetikai szinten, a DNS átstruktúrálásával kell elérni, hogy lakhatóvá váljon a kontinens, pontosabban az emberek lakni tudják a kontinenst. Ezt persze az Atlanti Szövetség nem nézi jó szemmel...

    Az egymással farkasszemet néző két oldal 2161-ben ugrik egymásnak, amikor nem engedélyezett katonai előkészületek arra késztetik az újonnan választott elnököt, hogy csapást rendeljen el a kiszáradt San Francisco-öböl ellen. A konfliktus kellős közepén Mason Briggs személyében domborzat formáló fegyverekkel kell stratégiai előnyt kovácsolnunk és megnyernünk vagy talán visszájára fordítanunk a kibontakozó háborút.

    Briggs az atlanti oldal szolgálatában áll, így minden bizonnyal teli kell pakolnunk implantátum hegyekkel, hogy lenyomjuk a genetikailag módosított Csendes hadsereg katonáit. De az is lehet, hogy átállhatunk majd és akkor genetikailag módosított, bedrótozott szuperkatonává válhatunk, aki átveszi az USA fölött az uralmat és elnök lesz. No majd kiderül.

    Képek:





    Hivatalos oldal