Másolt DVD-ket találtak a vámosok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek a vámosok egyre ügyesebbek.
Ugyan 1000 embercsempészbõl olyan 40-50-et fognak el, de hát a kicsinek is örülni kell.

Ezennel, nagy nyilvánosság előtt tagadom a hollokamusztot!

pedig az volt...

Ezennel, nagy nyilvánosság előtt tagadom a hollokamusztot!

Trainspotting? nem nevezném 'z' kategóriás filmnek...
Sanyix
Én pl csak kis értelmetlen darabkákat töltögetek le (torrent), ott aztán nem igazán lehet tudni ki mit töltött le, hacsak fel nem haxolják a trackert, ha az nyilvántartja az adatokat. Dehát már tracker nélkül is van torrent, meg protokolltitkosítás is van, mégsem kapcsolják be sokan, mert most még enélkül is biztonságos.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Én is úgy tudom, hogy a magán célú letöltést nem büntetik. Szóval mindegy, hogy nyoma marad vagy nem. Ha csak Te nézegeted és nem írod pénzért másoknak akkor nincs mitõl félned elméletileg.
Nem töltök le (legalábbis nem túl sokat) filmeket, bár magáncélra tudomásom szerint még nem illegális. Viszont ha ilyen árusokkal együtt egy-két vevõ is megbukik, akkor rájuk is rájukhúzhatják a vizes lepedõt elvileg!

Nem csak fél évig õriznek adatokat? Vagy csak az adatvédelmisek szeretnék, ha ennyi lenne?
200 forintért milyen filmet veszel és hol?

Metro, Tesco, Cora szoktak ömlesztve lenni "filmnek" nevezett valamik ilyesmi áron, de talán inkább az 500-as a jellemzõ kategória.

Egyébbként ezek a "z" kategóriás filmek annyira hidegen hagynak, nemértem, mit esznek ezen az emeberek.
Azért, mert ha letöltesz, akkor bizony annak nyoma marad(IP, pl.). Itt meg odamész fizetsz és eljössz.

Csak érdekességként: azt tudtátok a szolgáltatók 3 évig kötelesek megõrzni minden forgalmi adatot?
bakvarnyu
Azért mert a legtöbben még mindig nem konyítanak az internethez.
200 forintért milyen filmet veszel és hol?

Én inkább azt mondom, az se normális, aki ilyet piacon vesz.
Régebben sem volt éppen tuti biznisz (legfeljebb az eladónak), manapság meg a 200-500-1000 forintos filmek világában, nameg az emelt sávszélekkel nem értem, miért venne bárki piacon másolt filmet.
az ilyesmit piacon árulják már évek óta.
artschi
az se normális, aki ilyet piacon árul...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!