12
-
Jötün #12 Ezek a vámosok egyre ügyesebbek.
Ugyan 1000 embercsempészből olyan 40-50-et fognak el, de hát a kicsinek is örülni kell. -
Jötün #11 pedig az volt... -
GiNKaSS #10 Trainspotting? nem nevezném 'z' kategóriás filmnek... -
#9 Én pl csak kis értelmetlen darabkákat töltögetek le (torrent), ott aztán nem igazán lehet tudni ki mit töltött le, hacsak fel nem haxolják a trackert, ha az nyilvántartja az adatokat. Dehát már tracker nélkül is van torrent, meg protokolltitkosítás is van, mégsem kapcsolják be sokan, mert most még enélkül is biztonságos. -
Azim #8 Én is úgy tudom, hogy a magán célú letöltést nem büntetik. Szóval mindegy, hogy nyoma marad vagy nem. Ha csak Te nézegeted és nem írod pénzért másoknak akkor nincs mitől félned elméletileg. -
Faby #7 Nem töltök le (legalábbis nem túl sokat) filmeket, bár magáncélra tudomásom szerint még nem illegális. Viszont ha ilyen árusokkal együtt egy-két vevő is megbukik, akkor rájuk is rájukhúzhatják a vizes lepedőt elvileg!
Nem csak fél évig őriznek adatokat? Vagy csak az adatvédelmisek szeretnék, ha ennyi lenne? -
Faby #6 200 forintért milyen filmet veszel és hol?
Metro, Tesco, Cora szoktak ömlesztve lenni "filmnek" nevezett valamik ilyesmi áron, de talán inkább az 500-as a jellemző kategória.
Egyébbként ezek a "z" kategóriás filmek annyira hidegen hagynak, nemértem, mit esznek ezen az emeberek. -
Gauge #5 Azért, mert ha letöltesz, akkor bizony annak nyoma marad(IP, pl.). Itt meg odamész fizetsz és eljössz.
Csak érdekességként: azt tudtátok a szolgáltatók 3 évig kötelesek megőrzni minden forgalmi adatot? -
#4 Azért mert a legtöbben még mindig nem konyítanak az internethez.
200 forintért milyen filmet veszel és hol? -
Faby #3 Én inkább azt mondom, az se normális, aki ilyet piacon vesz.
Régebben sem volt éppen tuti biznisz (legfeljebb az eladónak), manapság meg a 200-500-1000 forintos filmek világában, nameg az emelt sávszélekkel nem értem, miért venne bárki piacon másolt filmet. -
winnie #2 az ilyesmit piacon árulják már évek óta. -
#1 az se normális, aki ilyet piacon árul...