Joost (Net TV)
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok !
Tudna küldeni meghívót valaki ?
Megköszönöm elõre is 😊
Szeretném kipróbálni !
Tudna küldeni meghívót valaki ?
Megköszönöm elõre is 😊
Szeretném kipróbálni !
Korrekt, csak még a csatornakínálatot kell bõvíteni, még rengeteg az olyan, amelyik csatorna csak 1-1 mûsoré.
A legjobb az lenne, hogyha a nagy csatornák beszállnának, de erre azért kevés esélyt látok... :/
A legjobb az lenne, hogyha a nagy csatornák beszállnának, de erre azért kevés esélyt látok... :/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
télleg sok lehetõség van ebben.....remélem még sok új csatorna lesz és a meglévõt is bõvítik 😄
amúgy még nem találkoztam hibával... 😄
amúgy még nem találkoztam hibával... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[email protected] köszi
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
Nekem volt már olyan is h nem bírtam beindítani, aztán egy reboot után elindult...
Hát nemhiába nem adják még ki a népnek... 😊
Hát nemhiába nem adják még ki a népnek... 😊
Nekem sikerült már 2x lefagyasztaton. Mindkétszer a My Chanelek pakolgatása közben. Ja és szintén a My Chanel listán nem lehet az elsõt elmozdítani a helyérõl sehogysem. Lehet azért érezni hogy Beta 😊
968 😛
Remélem elég lesz... <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
jah és van úgy h kiírja egy adás közben h a csatorna nem jeleníthetõ meg... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mindenesetre a jövõ TV-je van a kezünkben, ez biztos! <#nyes>#nyes>
Remélem elég lesz... <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
jah és van úgy h kiírja egy adás közben h a csatorna nem jeleníthetõ meg... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mindenesetre a jövõ TV-je van a kezünkben, ez biztos! <#nyes>#nyes>
985 😛
Egyébként van 1-2 csatorna amit igencsak lassan tölt be, de összességében jó lesz ez, fõleg ha nagyobb tartalom lesz rajta.
Egyébként van 1-2 csatorna amit igencsak lassan tölt be, de összességében jó lesz ez, fõleg ha nagyobb tartalom lesz rajta.
az jóóóó... 😄
óránként 3 perc reklám semmi amit a rendes TV-ben vannak.. 😄
óránként 3 perc reklám semmi amit a rendes TV-ben vannak.. 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
még 1x kösz a meghívót....nekem teccik 😄
eddig a legjobban a GS TV tetszik 😄
amúgy ez ingyenes lesz v maj fizetni ke érte....?
eddig a legjobban a GS TV tetszik 😄
amúgy ez ingyenes lesz v maj fizetni ke érte....?
Versenyzünk?! Nekem már csak 970 maradt! <#beka2>#beka2><#nyes>#nyes>
Na kiküldtem a meghívükat azoknak akik megadtak emailcímet. Még 993 db meghívóm van szal nyugotdan kérjetek ha kell 😛
Ok, egy dolgot elfelejtettem megemlíteni:
Email címre kell küldeni a meghívót szal akinek kell az küldjön még1 PM-et email címmel ellátva.
Email címre kell küldeni a meghívót szal akinek kell az küldjön még1 PM-et email címmel ellátva.
gondolom angol de ha ennyi van 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Akinek kell meghívó, írjon privátban, még maradt 987 db... 😛
aztán írjátok le légyszi a véleményetek a "tesztelésérõl" 😄
aztán írjátok le légyszi a véleményetek a "tesztelésérõl" 😄
hali! ha valakinek akad meghívója az szóljon legyenszíves😊
nekem is tetszik de én csak feliratkoztam az értesítõre 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Noh, ennek is van mán topicja. 😊
Jó dolog, én még nem vagyok benne, nem volt pofám kunyerálni meghívót, szóval türelmesen várok a nyílt regisztrációra. 😊
Jó dolog, én még nem vagyok benne, nem volt pofám kunyerálni meghívót, szóval türelmesen várok a nyílt regisztrációra. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nah Fifth Gear az jöhet! <#eljen>#eljen>
Van itt minden 😊
Van itt minden 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Hamarosan mindenkinek elérhetõ lesz, gondoltam nem árt ha van neki topic 😊
Info:
Web 2.0 felvilágosítás IV.: Joost, az Internet TV
Publikussá vált a Joost internetes TV-szolgáltatás
Joost.com
Jelenleg Beta állapotban van, elég kevés csatornával, de van rajta érdeks tartalom (pl Fifth Gear tesztek).
Meghívóval lehet regisztrálni, akit érdekel az dobjon meg egy PM-el. (valamikor késõ este fogok hazaérni, szal legközelebb akkor tudok küldeni)
Info:
Web 2.0 felvilágosítás IV.: Joost, az Internet TV
Publikussá vált a Joost internetes TV-szolgáltatás
Joost.com
Jelenleg Beta állapotban van, elég kevés csatornával, de van rajta érdeks tartalom (pl Fifth Gear tesztek).
Meghívóval lehet regisztrálni, akit érdekel az dobjon meg egy PM-el. (valamikor késõ este fogok hazaérni, szal legközelebb akkor tudok küldeni)
← ElőzőOldal 2 / 2