27
-
Big_Apple #27 Egyébként az alsó kettő kép, jobb jobb oldali képén, a bal szélső csókának hova lett a fél teste? De komolyan. -
Tompika007 #26 Hát ez a hú de nagyon király mód szart se ér! -
Csaba42 #25 Az húde rengeteg!:) Mondjuk, azért nem mindegy, hogy 18 avgy 20, esetleg 22 vagy 24 FPS, de 30 fölött már csak villogás. -
#24 nahát annyi összvissz a különbség, hogy 2 kültéri képnél a föld textúrája nagyobb felbontásó, oszt joccakát.. -
#23 átlag +2FPS-sel gyorsabb a moddolt verzió, hűha -
Csaba42 #22 Texture-detailer?:) -
#21 A textúrák kicsit részletesebbek, nincsenek annyira elmosva.. fingom nincs mi ennek az effektnek a neve. Ennyi. Ezért nem érdemes újrajátszani.. sőt.
A cikkben említett fps változást nem értem, az optimalizáció hatására gyorsabb lett vmi? Akkor mérnem ezt írják?
-
Csaba42 #20 Részletkérdés :) -
Goth #19 A 3. képen is csak azért más az ég, mert épp máshogy álltak a felhők :p -
Goth #18 vicces, h az egymás meleltti képek csak abban különböznek, h más szögben lettek lőve. Az egyetlen látható változás, h szarabb lett a tűz ^^ -
#17 Nálam az a gebasz, hogy én a simát is minimumon játszom. XD
Nem azért mert gyökér undort szeretem, hanem mert nem igazán passzol a géphez ez. -
kow83 #16 Akkor miért nincs el leírva a cikkben?
:D
Nehogymár én találjam ki miben lett jobb. -
Szefmester #15 lehetséges hogy mozgás közben jobban előjön a javulás.. erre senki nem gondolt? -
kisb92 #14 Biztos...
-
Motig #13 változások:
1kép: kicsit élesebb
2: a texturák és a fények jobbak kicsivel
3:az ég
4:tűz.. enyit birtam kisilabizálni.. kapok csokit???XD -
ension #12 "Az oroszok fejlesztése nagyon jól néz ki" pffhh mihez képest... sztm amúgy sem nagy durranás a graf hát még az új motorral -
kow83 #11 Nem nem nem, félreértettétek.
Ez egy bújtatott járék, keresd meg a különbséget a két kép között. :D -
dezsiszabi #10 utolsó képen a különbség, hogy a float32-esen nincs árnyéka a létrának xDD -
gyuri12 #9 én sem látok különbséget:) -
#8 sirályos (Y) -
peterx #7 eyedül az utolsó két kép között látok különbséget: a tűzeffekt nem tetszett a moddereknek és kisebbre vették... vajon mi volt ezzel a baj :S :D -
djukel #6 Bazmeg ezek a képek egyformák. -
#5 "...amely durván felturbózza a csernobili történet látványvilágát."
A cikk írója vajon megnézte a képeket?:) -
#4 ó, dehogy nem :), csak itt nem a graf között van a különbség, hanem a másodpercenként megjelenített frémek között. Valósínûleg drasztikusabb effektek mellett még nagyobb a sebesség különbség. But, akkor sem egy olyan tipusú gamma amit másodszor is előveszek lejátszani (max megnézném a drasztikus graf fejlődéseket mint anno a FarCry-nál, de itt most nem ez a helyzet). Egyszeri végigjátszással teljesen ki lehet vesézni a game@. Várjuk a "total conversion" okat, hátha tudnak valami ütősset is kihozni magukból, amit érdemes lesz telepíteni. -
Indigo #3 Semmi különbséget nem látok a képek között... Lehet tudni, hogy a játékmeneten mit változtat? -
#2 Egyes hírek 200%-os javulást, ez a cikk meg durva felturbózást emleget. hááát....én még csak különbséget sem látok -
#1 Lehet, h én vagyok béna, de nem nagyon látok különbséget.