Rekordköltségvetésû vámpírfilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Anita Blake könyvsorozat
Lenne a halál vámpír!!!! Már kinõttem azt a korszakomat... 8-D
Ekkor vérzik a szívem hogy Peter Jackson és társai 100 milliót kértek a készülõ HALO filmre de megtagaták tõlle, mer túl drága...
Én ezt a mondatot úgy értelmezem, hogy már elérte a rekordot.
Úgy jobban megértem, mit akarsz kinyökögni...
Az I am Legend Richard Metheson (egyébként a Holló írója) regénye, volt szerencsém hozzá angolul; baszott vagány, nagy hatású cucc, kemény moralizálós éle miatt joggal mondták rá, hogy horror mûfaj határait eredményesen tágítgatja.
Egyszer már feldolgozták Charleton Hestonnal a fõszerepben Last Man on Earth címmel a hatvanas években, de az ratyi lett. Qrvára kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki belõle most!!!
A regény szerint nem valami kickass vámpírvadász a csóka, hanem van egy szép háza, amit elbarikádozott durván. Éjszaka: jönnek a vámpik és mindig be akarnak törni, de hiába a durva acélajtó miatt. Ezért csak odamennek és ott strázsálnak, és kajabálnak befele, hogy jöjjön ki a fõhõs, akkor kap tõlük pöttyöslabdát meg minden.
Nappal: Visszahúzódnak aludni, õ meg nekiáll járõrözni meg kaját keresni, meg asszem alvó vámpírokat ledöfködni, és közben bízik benne hogy tényleg nem õ az utolsó.
Egyébként tök erõs a "mit mentsünk meg a kultúránkból", meg az "egy többezer-éves culture utolsó leszármazottja vagy" jellegû moralizálás benne, és tudni kell hogy Matheson qra szereti kemény végkifejletek közepette durván feláldozni a fõhõseit. Ez a concept meets Hollywood? Egyre kíváncsibb vagyok.
No de nem lesz nehéz dolga fekete fõhösönknek. Pár éjszakát végigfutkos, aztán a végelgyengülésben elhunyt vámpirok felett megejtheti gyözelmi örömtáncát. Bahh :D Azért kiváncsi vagyok mit hoznak össze.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Arra próbáltam célozni, hogy az idén megjelenõ filmek közül lesz 4. Nem számít, hogy mikorra éri el a nagyjából végleges bevételt.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/
Utolsó ember? Ennyi erõvel akár fejbe is lõhetné magát, nincs semmi értelme a létezésének.
Ha nem maradtak rajta kívül emberek, a vámpírok rövid úton éhenhalnak, nem? A vámpírok nem ilyen hülyék... az ember sem vágja le az összes hízódisznaját, mert ha nincs amelyik továbbszaporodjon, akkor jövõre nem lesz KAJA!!! :O
Na jó, a végén biztos összefut azért majd pár másik melegvérû lénnyel, aztán majd jöhet a második rész, A Nagy Vámpírirtó Hadjárat! :)))
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!