Rekordköltségvetésû vámpírfilm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Nekem nem jött be. A legjobb vámpír univerzum a The Masquerade -féle. Punktum.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
És mindenki õt szívja, vagy mi?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Decemberben jön az AvP2 is jó kis csata lesz Vampires vs Aliens :D

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"

Anita Blake vámpírsorozatát ajánlom könyvben, ott szexelnek a vámpírok ám!
Anita Blake könyvsorozat

De a vámpírok nem kívánják a szexet... :SSSS
Lenne a halál vámpír!!!! Már kinõttem azt a korszakomat... 8-D

Most mé cikizitek? Igaza van! Egy örök húszévesnél nem tudok jobbat elképzelni!
Akkor tenyészd ki a vámpírokat, hogy örökké albínó lehess! Azután mehetsz a legelõre a kecskék közé kajálni vérkecskeburgert, sõt kecskevámpírlányokat is molesztálhatod! :)

...és egy idõ után elkezdenél mekegni Te is...<#hehe>
Én lennék vámpír, mert örökké fiatalok maradnak és a sok szexi fiatal vámpírlány is mindig szép marad. És már lenne értelme a létezésnek. Persze nem ölnék embereket, mert kecskevéren élnék.
Bár ez 71-ben készült. Te erre gondoltálLast man
Az az Omega Man volt!OmegaLáttam valamikor régen bár nem az elejétõl. Nekem tetszett az alapötlet és a film, fõleg ahhoz képest, hogy mikor készült.
Na de miért pont vámpírok?

Ekkor vérzik a szívem hogy Peter Jackson és társai 100 milliót kértek a készülõ HALO filmre de megtagaták tõlle, mer túl drága...
sweech
harry potter

mi az a fazekas?

Seth
Veled lesz a gond, teljesen értehtõ kommentet írt, mi nem világos belõle?

PSN ID.: Beegabor

"A vámpírmozi jelenleg 150 millió dolláros költségvetésnél jár, mellyel kiérdemelte a "minden idõk legdrágább vérszívófilmje" titulust."
Én ezt a mondatot úgy értelmezem, hogy már elérte a rekordot.
...szép, szép, hogy egyre közelebb kerülünk nyelvünkben is a Föld más államainak lakóihoz, de nem lehetne magyarul?
Úgy jobban megértem, mit akarsz kinyökögni...

hiftu
De ez még nincs kész. Még 2 ilyen jelenet és hozza a befejezett Van Helsing költségvetését.

Vaóóó, fasza hír!!
Az I am Legend Richard Metheson (egyébként a Holló írója) regénye, volt szerencsém hozzá angolul; baszott vagány, nagy hatású cucc, kemény moralizálós éle miatt joggal mondták rá, hogy horror mûfaj határait eredményesen tágítgatja.
Egyszer már feldolgozták Charleton Hestonnal a fõszerepben Last Man on Earth címmel a hatvanas években, de az ratyi lett. Qrvára kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki belõle most!!!

A regény szerint nem valami kickass vámpírvadász a csóka, hanem van egy szép háza, amit elbarikádozott durván. Éjszaka: jönnek a vámpik és mindig be akarnak törni, de hiába a durva acélajtó miatt. Ezért csak odamennek és ott strázsálnak, és kajabálnak befele, hogy jöjjön ki a fõhõs, akkor kap tõlük pöttyöslabdát meg minden.
Nappal: Visszahúzódnak aludni, õ meg nekiáll járõrözni meg kaját keresni, meg asszem alvó vámpírokat ledöfködni, és közben bízik benne hogy tényleg nem õ az utolsó.

Egyébként tök erõs a "mit mentsünk meg a kultúránkból", meg az "egy többezer-éves culture utolsó leszármazottja vagy" jellegû moralizálás benne, és tudni kell hogy Matheson qra szereti kemény végkifejletek közepette durván feláldozni a fõhõseit. Ez a concept meets Hollywood? Egyre kíváncsibb vagyok.
Megnéztem, és valóban, a Van Helsing 160 milcsibõl készült. Akkor meg mire ez a felhajtás?
A Van Helsing drágább volt, nem?
Kmarha
Ez tényleg hülyeség :D Az utolsó ember. Jólvan, nappal járja a várost és irtja a dögöket, este viszont az egész világ rá egyetlenre vadászik, és elbújni nem tud, a vámpirok megérzik õt.

No de nem lesz nehéz dolga fekete fõhösönknek. Pár éjszakát végigfutkos, aztán a végelgyengülésben elhunyt vámpirok felett megejtheti gyözelmi örömtáncát. Bahh :D Azért kiváncsi vagyok mit hoznak össze.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

edios
Húha:)
Arra próbáltam célozni, hogy az idén megjelenõ filmek közül lesz 4. Nem számít, hogy mikorra éri el a nagyjából végleges bevételt.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Szerinted kit evakuáltak a hídnál? :)
Nandusz
Fõleg úgy, hogy decemberben lesz a bemutatója mi? Ez a film inkább a jövõ évi legnézetteb filmek versenyében indulhat. Gondolkodjál már kicsit, szerinted idén 1 hét alatt hogy tudná behozni másik filmek fél éves elõnyeit?

A Harcos számára a legnehezebb a gyõzelem órája /Dalcsev/

Gyerekek csak nekem sántít ez a dolog??
Utolsó ember? Ennyi erõvel akár fejbe is lõhetné magát, nincs semmi értelme a létezésének.
Ha nem maradtak rajta kívül emberek, a vámpírok rövid úton éhenhalnak, nem? A vámpírok nem ilyen hülyék... az ember sem vágja le az összes hízódisznaját, mert ha nincs amelyik továbbszaporodjon, akkor jövõre nem lesz KAJA!!! :O
Na jó, a végén biztos összefut azért majd pár másik melegvérû lénnyel, aztán majd jöhet a második rész, A Nagy Vámpírirtó Hadjárat! :)))

schrank
szerintem meg inkább a látvány helyett a sztorira mert látvánnyal meg sablonokkal tele van a padlás ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Remélem ezt a sok pénzt a látványra fordítják és nem a büfészámlákra!!

NEOreg3
"fazekast" XD

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

edios
Will Smith? Oks, hát kiindulva utóbbi filmjeibõl elég hamar meg fog térülni. De legjobb esetben is csak a 4. legnézettebb film lehet az évben, pókot, kalózokat meg fazekast nemhiszem, hogy megszorongatná.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!