TeamSpeak a mobilra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elméletileg a Skype és az MSN is mûködik, és akkor csak az adatforgalmat fizeted ahogy írtad
HP+
Na most a szolgáltatók meg rájöttek, hogy ezen qrva nagyot lehet kaszálni ezért qrva drága lett, ezért le se szarja senki ... Ezért nem is nagyon mûxik ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
hát bazzeg akkor nézz te utánna! ott van a fórumukon hogy kurvára nem létezik ilyen... ;>
google pubi, google
-tRs-Landor
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
-tRs-Landor
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
TeamSpeak, Ventrillo, Skype, és társairól sajnos nem tudok telefonra... egyedül MSNbõl láttam telefonos verziót.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Azért nyitottam ezt a témát, mert most készülök mobilt venni, de szempont lenne, hogy TeamSpeak-et tudjak rá felrakni, és wapon keresztül beszélgetni. Aki már csinált ilyet, az légyszives írja le, hogy ezt milyen telóval tette meg, mert nem tudom milyen mobilra lehet felrakni. Fõként Samsung érdekel, de ha olyan nincs a Nokia is szóba jöhet.
Elõre is köszönöm a segítséget.