31
 • BiroAndras
  #31
  Természetesen. Én csak azt mondom, hogy nem kell mindenért az MS-t hibáztatni.
 • Indigo
  #30
  A helyzeten nem változtat a tény, hogy nem M$ írja a hardvereket...
 • BiroAndras
  #29
  "hanem maximális pontszámot kapó hardware-em nem működik rendesen alatta, mert nem létezik hozzá megfelelő driver..."

  Még mindíg nem az MS írja a drivereket. A HW gyártók [email protected]ága, hogy még mindíg nincs támogatva egy csomó minden. De azért messze nem olyan rossz a helyzet, mostanra a hardverek többségéhez már van driver.
 • gegeethestyle
  #28
  Ennyire én nem vagyok benne(mint intrex), de nekem nem tűnt fel, mert nem történt így. Pedig nem akarok nagyzolni, de 3 PC-nk van és nem akarta soha egyiken sem formázni. Az Autofill-ről meg annyit, hogy ha valaki rákattint van, ha nem kattint rá akor nincs. (Csak mert TE lehet, hogy erre gondoltál) Nagyon jó kis gép sztem. Nem tudom neked van-e, de én imádom.
  OFF
  Ja és ha láttál már 2nd gen. shuffle-t: BAROMI KICSI, és emellett ténylegesen 12 óráig bírja. Nem azt mondom, hogy a SONY NWE-kkel vetekszik az akkumulátor-élettartama, de bőven király.
 • intrex
  #27
  Mivel a windows nem ismeri a HFS fájlrendszert, nyilván való hogy az így formázott iPod-ot sem fogja felismerni, és felajánlja az inicializálást. Ha kicsit utánanéznél az iPodok működési módozatainak megtudnád, hogy Fat32 és HFS fájlrendszerekkel is elboldogul. Ha Fat32-re van formázva, akkor az általad említett másik PC nem fogja újraformázni.
  Tehát az iPod is ugyanúgy működik mint minden USB-s winyó, ha az adott oprendszer annyira szar mint a windows, értem ez alatt a silány fájlrendszer ismereteit, akkor ez történik.
 • Tetsuo
  #26
  Az iPod szar. Neked nem tűnt fel h kompatíbilitási problémái vannak? Pl egy másik PC újraformázni akarja meg stb..
 • nedudu
  #25
  XP alatt mire lehet használni vagy Vista alatt (egyelőre)?
 • Indigo
  #24
  Olyanról még biztos nem hallottál, hogy több oprendszer egy gépen...
  Ha valaki megvesz egy méregdrága grafikus kártyát, mert szeretne játszani winfos alatt, az gondolom szeretné használni Linux alatt is a hardverét...
 • Carbine
  #23
  "érdekes módon a GeForce-okhoz le kellet tölteni drivert"

  Éppen az nvidiához kellett driver.
  Amúgy van azért a GeForce-ban OpenGL támogatás is. Ha jól emléxem 2.0 !
 • Gerygrey
  #22
  OFF
  Dícséretre méltó, ha a Linux alapból felismeri a 8800GTX-et. Csak azt mondja meg valaki, hogy mire lehet használni Linux alatt egy DX10-es csúcskártyát...
 • Athlon64
  #21
  OFF
  Hát ha azt nézzük, hogy az ubuntu linux vagy a widows vista ismer alapból több hárdverelemet nállam, akkor az ubuntu nyert, nagyságrendekkel.
  Nekem egyedűl a nyomtatót kellet telepítenem.
  Sőt a 7.04 Feisty Fawn már nekem alapból az Ati9600-as karimmal nyomatja a 3D-s ablakkezelést (compis). /érdekes módon a GeForce-okhoz le kellet tölteni drivert/

  ON
  Ezek a lejátszók amólyan célhárdveresen butított PDA-k. És valóban nem nagy az árkülömbség a kettő között, így aki amúgy sem riad vissza a számítógép használattól az a PDA-val is kényelmesen ellesz.
  Aki viszont nem nagy PC-s annak lehet, hogy áttekínthetőbb az ilyen célhárverek kezelése.

 • kvp
  #20
  "Azért ez a wi-fi dolog izgalmasan hangzik. Zene csere-bere? Micsoda köpönyegforgatás!"

  DRM alapu, es csak haromszor vagy egy adott idon belul lehet meghallgatni. Ennek az az elonye, hogy az emberek azt hiszik cserelgethetnek, de masnap rajon hogy megis csak ki kell fizetnie. Ez olyan mint az 1 honap utan ongyilkos uj windows. Csak beetetesi celt szolgal. A microsoft drm egyebkent jobb mint az apple fairplay rendszere, sokkal nehezebb feltorni es sokkal nehezebb eszrevenni mielott keso lenne.
 • bandypappa
  #19
  Fostalicska vistárol most inkább ne beszéljünk, mert ha megnézzük jobban, akkor van helyette más alternativ rendszer is, pl linux alapuak, ahun mán egy csomó ideje vannak olyan funkciok, mint a vistán, meg még jobbak is, ja és ingyér, rendeltem ubuntu linuxot, oszt ingyér kiszállitották, és a cd-ért se köllött pengetni, és nagyon baba dolgokat tud amit a vista nem is fog. A PDA meg télleg jobban megéri, mint az ilyen lejátszók, többet is tudnak és nem sokkal drágábbak.
  Amugy Geeghethestyle télleg hülye vagyol, de ha neked ez jó akkor nincs gáz.
 • Gerygrey
  #18
  Á, ne reménykedj, az túlságosan hasznos feature lenne ahhoz hogy belekerüljön ezekbe a playerekbe. Szóba került itt a gyors zeneletöltés lehetősége a nyilvános "hotspotoknál" - gondolom nem bittorrent kliens segítségével hanem iTunes-ról illetve a zune hasonló boltjából. Egy PDA-n van értelme a wifinek, az ilyen lejátszókon csak parasztvakítás.
 • fourgee
  #17
  Ja, aztán lesz majd Zune-rendőrség is, és akit bemérnek csere közben, azt elkapják illegális zenemegosztásért... :)
  Meg még jó, hogy nincs külön "zun-dows", amit meg kell venni a boltban hogy működjön a zenelejátszó, mert aki másoltat használ, annak ejnye-bejnye!
  A tököm tele a Micros....-tal, mert most végre elszántam magamat hogy veszek tőlük egy operációs rendszernek nevezett valamit, de elvette a kedvem, hogy a drágán megvásárolt, a Vista-val nem csak egyszerűen kompatibilis, hanem maximális pontszámot kapó hardware-em nem működik rendesen alatta, mert nem létezik hozzá megfelelő driver... De azért még vegyem meg, mi?
  Kíváncsi vagyok, hogy ők mit szólnának, ha egy frissen felvett munkaerőről kiderülne hónap végén, hogy a bevállalt feladatokkal mégsincs készen, de a fizetését felvenné, és azt mondaná, hogy igaz hogy úgy jelentkezett hozzájuk hogy strapabíró, szorgalmas és szereti a kihívásokat, de most épp béta állapotban van és ilyenkor pihen.
 • Denniske
  #16
  Azért ez a wi-fi dolog izgalmasan hangzik. Zene csere-bere? Micsoda köpönyegforgatás!
 • Sanyix
  #15
  Hát igen olyat 10k-ért lehet venni almácska nélkül.
 • Gerygrey
  #14
  az olcsó, lebutított készülékek kategóriáját, ahová például az iPod Shuffle is tartozik.

  Mióta számít olcsónak egy 1 gigás MP3 lejátszó amin egy nyüves kijelző sincs, több mint 20 rongyért?
 • gegeethestyle
  #13
  Imádom az ilyen vitákat :)
  Elemzők már arról is beszámoltak, hogy esetleg az iPod ebben az évben bukhat egy nagyot a sok másolat miatt. Namost az én véleményem az, hogy aki eddig "eredeti almásat" vett, az ezután soha még csak el sem gondolkozna azon, hogy egy gagyi vackot szerezzen be. Főleg egy Microsoft terméket(főleg ha Apple fan az illető :) ). Én nagy Apple fan vagyok, iPod-om is van. Ha nem vagyok bunkó, és olyan vagyok mint más átlagos ember, akkor is sértegetnek eleget, hogy így köcsög iPod-os sznob, meg úgy buzi iPod-os. Nem tudom, hogy féltékenyek-e vagy csak szimplán hülyék és bunkók ezek az emberek. Az is lehet, hogy én vagyok a hülye, csak nem tudok róla. A ZUNE nagyon sok újat ad, de a várt vásárlói köre biztosan nem lesz akkora, mint az iPod-nak van/volt/lesz. Bocs, ha esetleg ZUNE-fan-okat megbántottam ezzel.
 • Tetsuo
  #12
  "..Hamarosan agresszív terjeszkedési stratégiával jelenünk meg számos szegmensben" Ezzel van a legnagyobb probléma!! Tipikus MS attitűd. :(
 • wanek
  #11
  Gyártani és gyártatni nem ugyanaz!
 • Super DANTE
  #10
  Az Elite(?)széria, de simán kihull 3 vörös leddel is, mint a normál verziók is tették/teszik.
 • WinfIlka
  #9
  A lemezkarcolosok?
 • echo
  #8
  Azért pl a IntelliMouse Explorer 4.0 egy rika nagy hulladék, nagyon nagy százalékban mennek tönkre a bal gombok, és az MS simán azt mondja rá a szervíznek, hogy az úgy jó, aztán lehet balhézni, hogy kicserélje a bót...
 • barret
  #7
  Mr Gadget biztosan vesz belole:)
 • Cactus
  #6
  Ha lehetne vele telefonálni, akkor talán érdekelne. Mégis mennyi cuccal induljak el otthonról?
 • Super DANTE
  #5
  Mint a sok piros ledes x360
 • JTBM
  #4
  Szerintem nem kell temetni az MS-t, hardware-ből mindig sokkal jobb minőségűt gyártott, mint software-ből. ;-)))
  Pl. én csak MS egereket használok már legalább egy évtizede és tökéletesen elégedett vagyok velük...
 • Carbine
  #3
  Akkor lesz népszerűbb a MS-POD, ha 1 dezsővel többet költenek a marketingre, mint a kukacoskodó almások.
 • WinfIlka
  #2
  Mi a fenenek kell az embereknek ilyen?
 • davos80
  #1
  Újabb Zune - Ipod - egyáb Mp3 pléjervita...