Vallás alapítás

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
De kell! Akarok egy villát, de nem étkezésit, hanem egy olyan nagy épületet, akarok egy magán repülõt, ami 9milláért vinne portugáliába, és persze akarom, hogy a hívek kussba marandjanak, csak a pinzt fizetik be. 😄DDD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

wantonly
Intézményesült vallás.
benne vagyok <#idiota>!!!

amúgy Heil Sogron! és Sogronizmus. 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Csero90
Mi az egyház?
Definíciót kérek.

wantonly
Itt "vallási-világnézeti közösségek" vannak felsorolva és egyházak is, de nem hinném, hogy eltértem volna a tárgytól.

De, akkor helyesbítek: egyház helyett vallási közösségeket kellett volna írnom.
Csero90
Az alapítóknak persze h nem kell mi kapjuk majd a pízt a sok elvakult hívõtõl!

Nekem errõl az jutott eszembe, hogy az Acrobat Reader és a Szent Photoshop teremtõjének kellene létrehozni egy Adobe-vallást.

Egyházat ne keverjük már vallással.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

LasDen
én beszállok, de csak ha nem kell fizetnem semmit 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

egyébként a jedi vallás is pont olyan jó mint a többi
TS Zolly
Jó. Ezennel megalakítom. Én leszek a fõdzsedáj. Röviden a -Nagy bos egy mindenek felett dsedáj-. 😄 De lehet szólítani Dsedáj pápának, Dzsedáj pópának, Dzsedáj fõ rabbinak [ annak inkább nem 😊 ] , Dzsedáj imámnak, vagy esetleg Dzsedáj fõ lámának. 😄 Hunárián Dzsedáj egyház számlájára kéretik befizetni az egyházi adót, ami a mindenkori kereset, fehér, szürke, fekete, 30%-a. Még igy is kevesebb mint a gyurcsány féle egyházé. 😄 Mindenki ugy használja az erõt, ahogy én akarom. Erõpróba a cementes zsák cipelés, betonosvödör emelgetés kötél segítségével a második szintre. Fénykardokat csak a felszentelt dzsedáj papok kaphatnak. Ja egen! Pap szentelés nálunk nem lesz. 😄 Jelentkezni az egyházba itt lehet, az egyházi adó visszamenöleges befizetésével. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Muki100
Külföldön pedig már elég elterjedt , nem kéne lemaradnunk!

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

TS Zolly
Jedi sincs.

még asatrú nincs legyen asatrú !!!

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

wantonly
Magyarországi egyházak (lista)

Simán belefér még egy a 243 egyház mellé..

Egyébként én is benne vagyok, ha alapítani akartok. XD Csak valamilyen világnézet és egy bankszámlaszám kell hozzá. 😄 <#alien2>
Matthew Prosac
ejdesokszabadidõtök van.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

cr3ativ3
A lényege az, hogy mi és a világ negatív energiából és ennek hiányából áll, ami örökké ki akar egyenlítõdni. És mi a helyes kiegyenléítõdésért imádkozunk.

Ez az alap. ki kéne dolgozni. Én, ahogy idõm engedi, megírom a szent könyvet, de ezt akkor közösen kéne bõvítgetni...

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
NEGATIVEIZMUS - saját találmány, most írom meg az alaptételeket, majd felrakom ide 😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Csero90
Sokat fizessen az a lényeg! A többit rátok bízom xD

iko
Valláshoz elõször ideológia kell amit sok embert megragad, és nem árt ha tudsz pár bûvészmutatványt, esetleg utánna mártírt halsz.

spam. sry

szcientológus üldözõ vallás?
NEOreg3
csak egyet?:C

pokolra fogsz jutni fiam...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

akyyy
<építi a templomot>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

NEOreg3
engem, mint Istent tiszteljetek és ezért havonta 10000 forintot kell fizetnetek

a vallás neve neo-regizmus

htx a pénzt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Benne vagyok de mi legyen a neve?

akyyy
akkor SOHA

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Csero90
Komlyan! Aki tudja h mi kell 1 vallás bejegyzéséhez az írja le legyen olyan szives!

Csero90
Ez világvallás lesz! nekik is meg lesz benne a helyük ahogy mindenkinek! Az h egyenrangúak lesznek-é avagy sem azt majd eldöntjük annak képében h milyen lesz a vallás alapja!

Ramox
Anti-Cigány vallás ;> Gyûlöljük a az összes cigányt ki hazánkba betolakodott ;> folytatódjon hát a rasszista topik 😄

Csero90
Üdvözletem elveszett lelkek kik betévedtetek elborult agyam szüleményébe!
Hopp...lehet hogy egy kicsit beleéltem magam?<#wilting>
Nah most komolyan: a médiából csak azt látom h mekkora üzlet egy vallás(nem is tagadom hogy a szcientológiás topic adott ihletet) nah szóval...érdeklõdnék hogy mik a feltételek egy vallás elfogadott és bejegyzett mûködésének! És ezúttal szeretnék megkérni minden vállalkozó kedvû SG-st hogy csatlakozzon a mozgalomhoz amelyet a topic megnyitásával elindítottam...adjunk nevet a vallásunknak és találjunk ki valami olyan világot amire a sok megkeseredett embernek akik körülöttünk kínlódnak szüksége van! Szóval olyat ígérjünk amire igény van! Nem a Gumiszobába nyitottam mert komolyan gondoltam, de úgyis csak lehurrogtok majd...azért megkérném hogy akik tényleg nem éreznek késztetést hogy ennek a nem éppen egyszerûen teljesíthetõ feladatba belevesse magát az inkább ne is írjon semmit! Ne szánjatok csekélyes képességeim miatt hogy ilyen topicot mertem nyitni etc.

← ElőzőOldal 2 / 2