Vallás alapítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
amúgy Heil Sogron! és Sogronizmus. 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
De, akkor helyesbítek: egyház helyett vallási közösségeket kellett volna írnom.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Simán belefér még egy a 243 egyház mellé..
Egyébként én is benne vagyok, ha alapítani akartok. XD Csak valamilyen világnézet és egy bankszámlaszám kell hozzá. 😄 <#alien2>#alien2>
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ez az alap. ki kéne dolgozni. Én, ahogy idõm engedi, megírom a szent könyvet, de ezt akkor közösen kéne bõvítgetni...
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
spam. sry
pokolra fogsz jutni fiam...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a vallás neve neo-regizmus
htx a pénzt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hopp...lehet hogy egy kicsit beleéltem magam?<#wilting>#wilting>
Nah most komolyan: a médiából csak azt látom h mekkora üzlet egy vallás(nem is tagadom hogy a szcientológiás topic adott ihletet) nah szóval...érdeklõdnék hogy mik a feltételek egy vallás elfogadott és bejegyzett mûködésének! És ezúttal szeretnék megkérni minden vállalkozó kedvû SG-st hogy csatlakozzon a mozgalomhoz amelyet a topic megnyitásával elindítottam...adjunk nevet a vallásunknak és találjunk ki valami olyan világot amire a sok megkeseredett embernek akik körülöttünk kínlódnak szüksége van! Szóval olyat ígérjünk amire igény van! Nem a Gumiszobába nyitottam mert komolyan gondoltam, de úgyis csak lehurrogtok majd...azért megkérném hogy akik tényleg nem éreznek késztetést hogy ennek a nem éppen egyszerûen teljesíthetõ feladatba belevesse magát az inkább ne is írjon semmit! Ne szánjatok csekélyes képességeim miatt hogy ilyen topicot mertem nyitni etc.