81
Segítsetek létrehozni az új világvallást!
  • LasDen #41
    sztem a vallás alapuljon Szent Varecza László írásain.... :D
  • Nuki
    ezt magyarázzátok el légyszives.
  • Bandew
    Nekem tetszik az anti-szcientológia ötlete! Sőt, ez még fegyverként is jó ellenük.
  • Nuki
    kicsit antiszemita, szerintem nem kéne erőltetni... ez olyan mintha romániában anti-magyar vallást alapítanának.
  • Nuki
    !!!4
  • Fülüke
    Én benne vagyok az ANTI cigány vallásban ha ti is. XD
  • Shiwo
    ezzel az egyházzal ?
  • Nuki
    de itt még nem "vótmá" úgyhogy kuzsé
  • mod
    Régi.
  • akyyy
    étkezési utalványt kapsz:D
  • TS Zolly
    De kell! Akarok egy villát, de nem étkezésit, hanem egy olyan nagy épületet, akarok egy magán repülőt, ami 9milláért vinne portugáliába, és persze akarom, hogy a hívek kussba marandjanak, csak a pinzt fizetik be. :DDDD
  • wantonly
    Intézményesült vallás.
  • Nuki
    benne vagyok !!!

amúgy Heil Sogron! és Sogronizmus. :) [már aki tudja miről beszélek]
  • Csero90
    Mi az egyház?
    Definíciót kérek.
  • wantonly
    Itt "vallási-világnézeti közösségek" vannak felsorolva és egyházak is, de nem hinném, hogy eltértem volna a tárgytól.

De, akkor helyesbítek: egyház helyett vallási közösségeket kellett volna írnom.
  • Csero90
    Az alapítóknak persze h nem kell mi kapjuk majd a pízt a sok elvakult hívőtől!
  • Vlala #25
    Nekem erről az jutott eszembe, hogy az Acrobat Reader és a Szent Photoshop teremtőjének kellene létrehozni egy Adobe-vallást.
  • moralosan
    Egyházat ne keverjük már vallással.
  • LasDen #23
    én beszállok, de csak ha nem kell fizetnem semmit :D
  • Mirk
    egyébként a jedi vallás is pont olyan jó mint a többi
  • TS Zolly
    Jó. Ezennel megalakítom. Én leszek a fődzsedáj. Röviden a -Nagy bos egy mindenek felett dsedáj-. :D De lehet szólítani Dsedáj pápának, Dzsedáj pópának, Dzsedáj fő rabbinak [ annak inkább nem :) ] , Dzsedáj imámnak, vagy esetleg Dzsedáj fő lámának. :D Hunárián Dzsedáj egyház számlájára kéretik befizetni az egyházi adót, ami a mindenkori kereset, fehér, szürke, fekete, 30%-a. Még igy is kevesebb mint a gyurcsány féle egyházé. :D Mindenki ugy használja az erőt, ahogy én akarom. Erőpróba a cementes zsák cipelés, betonosvödör emelgetés kötél segítségével a második szintre. Fénykardokat csak a felszentelt dzsedáj papok kaphatnak. Ja egen! Pap szentelés nálunk nem lesz. :D Jelentkezni az egyházba itt lehet, az egyházi adó visszamenöleges befizetésével. :D
  • Muki100
    Külföldön pedig már elég elterjedt , nem kéne lemaradnunk!
  • TS Zolly
    Jedi sincs.
  • feamatar
    még asatrú nincs legyen asatrú !!!
  • wantonly
    Magyarországi egyházak (lista)

Simán belefér még egy a 243 egyház mellé..

Egyébként én is benne vagyok, ha alapítani akartok. XD Csak valamilyen világnézet és egy bankszámlaszám kell hozzá. :D
  • Matthew Prosac
    ejdesokszabadidőtök van.
  • cr3ativ3
    A lényege az, hogy mi és a világ negatív energiából és ennek hiányából áll, ami örökké ki akar egyenlítődni. És mi a helyes kiegyenléítődésért imádkozunk.

Ez az alap. ki kéne dolgozni. Én, ahogy időm engedi, megírom a szent könyvet, de ezt akkor közösen kéne bővítgetni...
  • cr3ativ3
    NEGATIVEIZMUS - saját találmány, most írom meg az alaptételeket, majd felrakom ide :)
  • Csero90
    Sokat fizessen az a lényeg! A többit rátok bízom xD
  • iko
    Valláshoz először ideológia kell amit sok embert megragad, és nem árt ha tudsz pár bűvészmutatványt, esetleg utánna mártírt halsz.
  • Mirk
    szcientológus üldöző vallás?
  • NEOreg3
    csak egyet?:C

pokolra fogsz jutni fiam...
  • akyyy
    [építi a templomot]
  • NEOreg3
    engem, mint Istent tiszteljetek és ezért havonta 10000 forintot kell fizetnetek

a vallás neve neo-regizmus

htx a pénzt
  • jupa
    Benne vagyok de mi legyen a neve?
  • akyyy
    akkor SOHA
  • Csero90
    Komlyan! Aki tudja h mi kell 1 vallás bejegyzéséhez az írja le legyen olyan szives!
  • Csero90
    Ez világvallás lesz! nekik is meg lesz benne a helyük ahogy mindenkinek! Az h egyenrangúak lesznek-é avagy sem azt majd eldöntjük annak képében h milyen lesz a vallás alapja!
  • Ramox
    Anti-Cigány vallás ;> Gyűlöljük a az összes cigányt ki hazánkba betolakodott ;> folytatódjon hát a rasszista topik :D
  • Lyan Kyj
    ÍGY