1670
További kommentár nem szükségeltetik
-
#748 Nekem 8 jó volt az ez előtti is:) -
bracsek #747 igy már nincs egy mega még ez esetleg :P
______________________________________________________________________________________________________________________________________
-
#746 Nah es igy? -
#745 XD -
LeePí17 #744 nem a legjobb de..
-
#743 #611 -
#742 khm..volt már :| -
#741 -
#740 Nem igazán.
Most már mind1.Kéne ihlet.Mivel nincs,gondoltam PSelgetek már,és átalakítottam. -
#739 Ha ugydönt a góré, h be akarja rakni, akkor majd lekicsinyitve atkuldom, v le is szedem ha nagyon akarjat:P. A Font meg nem aza Pieces of eight... hanem Pirates off the caribbean.:PPP -
#738 Amúgy tányleg ez a THIS IS SPARTAAAA szöveg gyakorlatilag kifulladt. Viszont vannak a filmebe más jelenetek is amit kilehet "parodizáni" sztem. -
Nuki #737 első-második -
Nuki #736 ez a poénon túli poén szerintem jó munka :D -
braaa #735 jaja, de sztem BBoy is vágta...(vagy nem?) -
#734 de így meg semmi vicc nincs benne....
az azért volt turbán flóri, mert urbán flóriánnak hívják azt, akiről csinálták... -
#733 Hát nem.De így igen:
-
braaa #732 egy-két képet csak nekem hiányzik a szavazásból,
én erre na meg erre egy négyest minimum nyomtam volna ha lehet -
braaa #731 ennek még annyi köze sincs hozzá deazé beszúúrom hátha....)
itt a "szoorsz" 'amiből' -
bracsek #730 nincs igazad akkor hozzunk létre erőltetett topigot és nem ilyenekkel lesszük tönkre az egészet találunk egy oldalt és berakunk 20-at és van köztük 2 új és 1 vicces esetleg -
#729 ha ezek nem lesznek akkor meghalt a topik...
inkább legyen az h 10 alkotásból 1 tetszik 9 eröltetett, minthogy halott topik legyen ebből...
(szerintem) -
bracsek #728 pl a this is békábol a másodiknak az egészhez semmi köze de szavazhatunk is rá -
homeless #727 Jaja én is ugyanerre gondoltam. Pl this is wellness és társainak semmi értelme és még csak nem is viccesek. -
#726 Nem gondoljatok, hogy kicsit mostmar atestunk a lo masik oldalara?
Voltak itt nagyon jo, es OTLETES alkotasok, de mostmar tokmindegy, mit irtok Sparta helyett? Addig oke volt, hogy Bartha, Pápa, ezek meg tetszettek, de mostmar minden van, aminek semmi koze a Sparta hangzasahoz. -
#725 jaja:D -
#724 best :D -
#723 (a font neve Pieces of Eight és innen tölthető le) -
#722 szvsz:
1.kurva nagy a mérete.
2.nem illik hozzá a font.
3.kicsit azért télleg nagy lett a neved. sztem kicsinyítsd vagy vedd le.
4.azért nem rossz:) -
gyuri12 #721 első meg a Boratos király:) -
#720 Leheth van bene vmi leszedem...:) -
#719 első nagyon ott van :D -
#718 Unatkoztam
-
#717 Akkor is jobb mint a semmi...
Be kell rakatni amíg nem lesz jobb! -
Nuki #716 kritikák mindig is lesznek, szokj hozzá =)
Morpheus vagy The ringbearer betütípus? Mindegy, nekem tetszik ^^
mellesleg a nevedet kár odatenni, szerénység nagyobb erény, mint az hogy egy banneren kinn legyen a neved, hidd el ;) -
#715 1, nem tudok jobbat csinálni, csak véleményt formálok -.-
2, mérete télleg elég nagy
3, nevet nem szoktak bannerra írni, de ha mégis, akkor is szolidabban
4, muszáj pontos jé :c -
#714 Na hát akkor hajrá lehet alkotni..., nemmuszály ennel leragadni, kiváncsi vagyok miket szültök majd, már ha születnek :S. Két mega lehet h huzos(ez van) -
#713 akkor ne legyen banner , vagy csinájjon jobbat az akinek nem felel meg ez...
nem tom mi baj vele -
bracsek #712 ennél bal kézzel is majdnem két mega gondolkodtál? -
#711 no com... de megis, csinalj jobbat... -
#710 szvsz elég gagyi és nagyon nem néz ki jól bazi nagy betűkkel a neved feltüntetve a banner tetején... -.- -
#709 Ezt szeretem, védjegy